Gerai pridesiu ir as...

tai va sedom lost to Earth Reborno - scenarijus tai toks sakar makar kad jau pradzioj supratau kad bus total brainstorm - losem tipo komandom tipo kiekviens uz save

nu ant galu galo paaiskejo kad visi trys pries mane
Gavau daktara kuris toks silpnas kad eidamas alpsta, bica su benzopjuklu vietoj rankos kuris stiprus kaip jautis bet nepaina is vis ir viena ciuveli kuris toks normalus - nu jis cool tikrai
Tai va pradejom lost, pradzioj Simas kuris mano komandos narys pradejo must saviskius t.y. vargsa daktara kuris ir taip leisgyvis tikedamas atimt "laptuopa" - daktara primuse ir tas griudamas ismete "laptuopa" ir tas nusirideno i daiktu decka - is ko seka isvada kad daktaro mirtis buvo betiksle

nu bet daktaras mirdamas prikele zombi kuris nieko nedare ir irgi buvo sumustas ir ant galo susprogdintas
Bicas kur su pjuklu vietoj rankos pagavo Povkes heroju vardo - WOOOO ir eme ji kankinti tikedamas gauti informacjos, bet cia ant jo pradejo begti ir Simo (komandos draugai) herojai ir gerieciu armija, tai pjukliarankis biski apspardytas siaip ne taip pasislepe ir istarde vargsa WOOOO is kurio nieko gero negavo
Tuo tarpu kol vyko visa tai ka pasakoju, i pastata ibego Gintaro valdomas keturiu metru aukscio robotas su raketom, lazeriais ir kita amunicija ir pradejo vanoti viska ka mato ir ko nemato t.y. sienas, zmones ir panasiai. negana to, Povke sugebejo pabegti su vienintele likusia heroje, pavilioti su ja Simo heroju, o Simas leido laisvai vaikscioti priesams jam palei nosi, ko pasekoje visi gaude mane t.y. mano vargsa Zuviaveidi heroju....
gaude gaude nepagavo ir supratom visi kad mum vis gi reikia to "laptuopa" tada visi puolem ieskot jo...aisku rado priesininkai t.y. Povke ir ant galo mire Simas o as likau must robota kuri velnia ten uzmusi taip paprastai

va tokia liudna ir pamokanti istorija ....
losem nei daug nei mazai 5 valandas