Autorius Tema: 2012.09.09 Sekmadienis  (Skaityta 10411 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2012.09.09 Sekmadienis
« Įrašytas: Rugsėjis 07, 2012, 08:43 »
Taigi, artėja rimtų geimų diena! Buvo pasiųlymas Earth Reborn lošt, bet reiktų tada keturių žmonių. Rašot kas už.
Ką kiti?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2012.09.09 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjis 07, 2012, 08:50 »
ER , me is in , padefaultu  8)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjis 07, 2012, 08:57 »
as defaultu ER, negalima tokio gerio praleisti :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjis 07, 2012, 09:17 »
Ok, tai reikia dar vieno žmogo ir geriau kad nors kartą žaidusio, nes priešingu atveju bus shitload of rules!
Lošim 8-ą scenarijų, pora naujų rules: capture ir torture.

Edit: turim ketvirtą žaidėją Gintarą :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjis 07, 2012, 11:13 »
Planuoju ateit.
Galiu atsinest Battlestar galactica (pradziai be exp'o) reiktu 3-6 zaideju, dar galiu isimest The Pillars of the Earth (gali zaist irgi iki 6 zaideju)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjis 07, 2012, 19:47 »
aš prie galaktikos išbandymo tada

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjis 09, 2012, 19:24 »
Taigi išbandėm galaktika, žaidimas šiek tiek prailgsta, ir reikia pradžiai daug teksto kramtyti, bet šiaip visai nieko toks man pasirodė.
Cylonas buvau ir laimėjau, net nesistengęs.
Pradžiai dar apšilom su UNO.
Ir pabaiga buvo juoko iki ašarų su DIXIT, pirmą Edis nušlavė, antrą Kristina. aš buvau +- antras trečias visa laiką, o gale vilkos Mindaugas su Robertu.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

KrisTina2

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 11
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjis 09, 2012, 19:41 »
sveiki visi, šiaip žadėjau neiti į klubą, bet kažkaip iki  19val prasižaidžiau :D neblogai sekėsi galantiką labiau dixis sekėsi prisijuokėm iki soties :D :D :D
Laimingas tas žmogus, kuris moka būti laimingu

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjis 09, 2012, 20:00 »
Nu ka Sulosem ilgai laukta ER, 8 scenariju , scenarijsu buvo tikraj ydomus ir skiresi nuo kitu tuom kad losem , komandom bet  kievienas turejo savus tikslus , buvo super gavau silpniausia siame scenariju chebra , iskart visi jau buvo suzaloti ir be itemu ir uzdaryti kaleimuose , kai kiti gavo su pilnom gyvybem ir iki dantu apsiginklave  :cry: , pradziai ko ir reikejo tiketis puole mane kaip suzvereja, as tik spejau iseiti is kleimo jau tomas prisistate ir paciupo mana woo y neleaisve kankinti kad isgautu informacija , gerai kad jam nesiseke to daryti  :D , taigi dauk manipuliatcijos ir blefo deka pavyko su vaskez pabegus is kalimo nubegti pasigyditi , susirasti armora ir ginklu  :Yahoo!:  trecias mano valdomas veikejas puse zaidimo nagais draskes kaleimo duris pagaliau isejo , ir tik tam kad tamsta tomas jy nuzudytu  :evil: , nu ka likau su vaskez , nu  "Flasinau" franki (simo Veikeja) ir galejau jy valdyti   , nu o nuo to momento jau ejos kaip sviestu patepta  :D Blogieciam labai nesiseke veiskmu koordinuoti (tomui ir simui) vienas kita pradejo musti , poto gintaras sprogdino ka netingejo :D gale laimejo gerieji tai mes su gintaru , o pagal individualias uzduotis kur reikejo padaryt zaidimo gale gavom taskus, as laimejau su 52 taskais gintaras uzeme antra vieta su 27 , blogiukai liko sunesioti ir nieko nesuprate :D

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugsėjis 09, 2012, 20:42 »
Isbandem galactica.
Nors taisykles ir nesudetingos, palyginus, bet yra ka pasakoti. Pabandziau po nedideles izangos "bandom zaisti, taisykles eigoje issiaiskinsim" ir tas nepasiteisino :) Jau pirmais zaidimo ejimais (is dalies del patirties stokos, o gal priesingai - tai buvo tycinis sailono elgesys) mus uzpuole visa armada sailonu, buvo taip kad eiliniam ju deploinimui net nebebuvo laisvu, atomines bombas taupem juodai dienai (kurios taip ir nebesulaukem), o suoliui pabegimui perilgai kaupemes. Pagaliau padare pirma suoliuka supratom, kad esam stiprokai nukraujave. Reikejo kazkokiu rimtesniu veiksmu is prezidentes, o jis pasirodo buvo skarbonke. Reikejo daryt perversma, o mes vietoj to taisemes savo lektuvelius nors rimtesnio puolimo nebebuvo. Ir galiausiai antra skarbonke atliko veiksma, kuris pribaige zmonija dar net zaidimo neipusejus :( Zodziu is klaidu mokomes ;) Dar buvo minusas,kad jau nuo pradziu zaidime sedejo visi  3 sailonai (tiesa viena perauklejom)

Kas liecia zaidima, tai pirmam kartui tikejausi daugiau. Vienas is jo varikliuku turetu buti visuotine paranoja zaideju tarpe ieskant sailonu, o to pas mus jos nebuvo, na nebent tik pradine paranojos stadija. Dalinai del to, kad stengemes aiskintis ar viska darom pagal taisykles. Sio zaidimo seniai norejau vien del "vezancios" jo temos, o seriala buvo mate tik 2 is 6 zaidusiu, del ko zaidimas netenko dar dalies grozio. Bet potenciala zaidime matau. Pats zaidimo principas isaiskejo, jau yra ju paciupinejusiu ir zinanciu taisykles, pridesiu expansiona, kuris vertinamas kaip puikiai papildantis zaidima, ir mes dar tikrai padesim sailonus i vieta! :D

Na po to emem pora partiju diksito. Nebuvau as jo dar zaides, nes zinodamas principa buvau tikras kad tai ne man skirtas geimas. Nors juoko doze bet kokiu atveju garantuojama, bet isankstinis vertinimas pasitvirtino.

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugsėjis 09, 2012, 22:33 »
Šiandien supratau, kad kitą kart reiks Povkes mažiausiai gailėtis ir užmušt patį pirmą, kad būtų ramiau žaist :D Verkė verkė kaip jam čia blogas scenarijus, paskui špokt ir jau raganėja :-x Šiaip scenarijus neblogas, biškį rpg elementų, gal kiek painoka pasirodė pradžioj. Kaip visad, buvo smagių momentų, ypač kai visi kaip pamišę ieškojo "laptuopo" :D

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugsėjis 10, 2012, 15:31 »
Gerai pridesiu ir as... :)
tai va sedom lost to Earth Reborno - scenarijus tai toks sakar makar kad jau pradzioj supratau kad bus total brainstorm - losem tipo komandom tipo kiekviens uz save :D nu ant galu galo paaiskejo kad visi trys pries mane :D
Gavau daktara kuris toks silpnas kad eidamas alpsta, bica su benzopjuklu vietoj rankos kuris stiprus kaip jautis bet nepaina is vis ir viena ciuveli kuris toks normalus - nu jis cool tikrai :)
Tai va pradejom lost, pradzioj Simas kuris mano komandos narys pradejo must saviskius t.y. vargsa daktara kuris ir taip leisgyvis tikedamas atimt "laptuopa" - daktara primuse ir tas griudamas ismete "laptuopa" ir tas nusirideno i daiktu decka - is ko seka isvada kad daktaro mirtis buvo betiksle :D nu bet daktaras mirdamas prikele zombi kuris nieko nedare ir irgi buvo sumustas ir ant galo susprogdintas :)
Bicas kur su pjuklu vietoj rankos pagavo Povkes heroju vardo - WOOOO ir eme ji kankinti tikedamas gauti informacjos, bet cia ant jo pradejo begti ir Simo (komandos draugai) herojai ir gerieciu armija, tai pjukliarankis biski apspardytas siaip ne taip pasislepe ir istarde vargsa WOOOO is kurio nieko gero negavo :D
Tuo tarpu kol vyko visa tai ka pasakoju, i pastata ibego Gintaro valdomas keturiu metru aukscio robotas su raketom, lazeriais ir kita amunicija ir pradejo vanoti viska ka mato ir ko nemato t.y. sienas, zmones ir panasiai. negana to, Povke sugebejo pabegti su vienintele likusia heroje, pavilioti su ja Simo heroju, o Simas leido laisvai vaikscioti priesams jam palei nosi, ko pasekoje visi gaude mane t.y. mano vargsa Zuviaveidi heroju....
gaude gaude nepagavo ir supratom visi kad mum vis gi reikia to "laptuopa" tada visi puolem ieskot jo...aisku rado priesininkai t.y. Povke ir ant galo mire Simas o as likau must robota kuri velnia ten uzmusi taip paprastai :D va tokia liudna ir pamokanti istorija ....

losem nei daug nei mazai 5 valandas  :good: