Mano pirmas ir vienintelis reportas snd, bet ka noret, nes visi mtg'ino, o tik mes losem Descenta.
Kadangi Knastar neatejo, tai jo vieta uzeme Mantas. Turejom du naujus Descent zaidejus, kuriems buvo krikstas, dar buvo kazkiek zaides Donce ir Descent veteranas Edis, kuris pasirase tam reikalui praktiskai paskutine minute, uz ka tam zmoguciui esu labai dekingas.
Ok, ilgai deployinomes ir aiskinau taisykles, kol pagaliau staratavom. Herojai trauke po viena vienintele character sheeta ir ka istrauke, ta turejo. Bet galiu pasakyt - draftas jiems pavyko, nors i aki su pirstu durk. Edis islupo Battlemage Jace, karmagis, kuris gali nesiot sunkiuosius sarvus ir vis tiek taskytis runomis. Edis megino verkt, kad nenori mago, bet kai pasakem, kad is pradziu jis turi net 4 sarbu ir yra kone neuzlenkiamas, nusiramino. Donce isdraftino Varikas, the Undead. Tas irgi kiekiakas buvo su 4 sarvaus ir nusipirko is shopo dviranki kirvi, zodziu buvo melee fighteris. Mantas buvo Vyrah the Falconeer, reindzeris ir Justui kliuvo ta grazuole su papais, o taip - visi ja pazista - Raudonoji Skorpione ! Kadangi jinai vienodai sugeba po truputi viska daryt, nutare pasirinkt magijos shaka ir nusipirko staff'a is parduotuves.
Pacioj pradzioj man pavyko sumazint pradinius 5 CT (Conquest Tokens) iki 2, nes uzverciau sakalininka. Bet mepe buvo nemazai glifu, tai prisirinko anie. Middle geimas buvo kazkur su 13 CT, bet kai herojai sumuse nagas, kurios uzduoda misles, tai atsirakino kambarys, su dviem mantikorom, milzinu ir dviem astriasparniais. O as dar kaip tycia paspawninau vaiduokliu pora, del kuriu chebra labai keikesi, nes anie stealth, sunkiai nuzudomi. Tada Simas pasake, kad reikia vyniot meskeres ir nebaigem scenarijaus. CT tuo metu buvo 11. Visi herojai tuo metu sedejo kaime, Raudonojo Drakono Smukleje, o ant mepo buvo visi auksciau isvardinti monstrai ir dar neatidarytas final kambarys. Jie planavo issiteleportinti kiek atokiau, kad nelist i kovos sukuri ir is toli isdauzyt monstrus. Nzn, kaip cia butu baigesi, nes man jau kalade ejo prie pabaigos, o kai ji pasibaigia, as reshuflinu ir atimu minus 3 CT. Beveik visi herojai buvo apdauzyti. Aisku kaime jie butu atsigave kazkiek, bet butu uztruke laiko, o laikas - ne ju puseje. Ant mano stalo buvo geru power kortu, tarp ju ir legendinis DOOM, kuris leidzia VISIEMS mano monstrams ridenti + 1 juoda kaula, paskui dar viena galia, kur leidzia traukt po tris kortas, ne po dvi , kas priduoda aisku daugiau "threat" tokenu. Plius trapai buvo pastiprinti, nes spejau patapt "trapmaster". Labai intriguoja, kaip ten butu pasibaige, nes kita karta jau shaika zinos kur kas ir kas ju laukia, kitaip sakant tures edge prie mane

Ale nieko, nunerfintas iki base game Descentas jau zaidziasi zymia fainiau , yra challenge ir man ir herojams, kitaip sakant - nebe i vienus vartus