Autorius Tema: 2013.01.27 Sekmadienis  (Skaityta 10817 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2013.01.27 Sekmadienis
« Įrašytas: Sausis 24, 2013, 22:01 »
Ką kolegos virinam si sekmadieni ?

Gal kas nori koki Doom ? Senei biechinom. Arba Descent ? Beje, norit bajeri pasakysiu ? Del Descent sugalvojau finta. Dabar matet, kad herojai pleso Dungeon Masteri i skutukus. O taip yra del to, kad losiama basic game mepai ir scenarijai su expansionu medziaga. Todel gaunas disbalansas. Todel dabar, kai bus losiamas trecias Descent base game scenarijus, nebus nei expansionu charu, nei mechaniku, nei skill kortu. Apie feat kortas pamirskit :)  O paskui, pradedant expansionu scenarijais, bus pamazu integruojami ivairus elementai. Aisku, jei matysiu, kad i vienus vartus, bus i tai lanksciai reaguojama. Kaip jums challenge toks ? Priimsit issuki ?

O gal kas Wow noretu ? Senei bandem  6-se ta reikala. Nors kada bandem paskutni karta, nespejom pabaigt sesijos kazkodel...

O jei nenusiteike labai labai sunkiems geimams, siulykit. As pvz, labai ziauriai suzaisciau Galaktika, bet maniske dar nesleevinta, jei Robukas pasirasys, butu smagimybe suzaist. Arba Pilarsus (tas pas mane dar irgi nesleevintas , snd uzsakiau imautes).

Zodziu, primaliau daug ir man reikia jusu nuomones ir balsavimo.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2013.01.27 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausis 24, 2013, 22:21 »
As nzn kaip gausis sy sekamdieni , nes mum prerealyzas tai dauguma dalivaus nors pradesim 12 val , nelabai tikiu kad be 16val baigsim  ir neaisku  bus dar noro ka loshti , kazka ilgo kaip wow ar battlestar( kuria labai noriu sulosht ) nespesim sulosht  , del Decent tai as buciau uz jei kita savaitgali  :smile:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausis 24, 2013, 22:27 »
Tuomet teks skipint si sekmadieni

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausis 24, 2013, 23:11 »
Citata iš: "skwazi"
Tuomet teks skipint si sekmadieni
Tai neskubėk labai. Situacija tokia: praeitą sekmadienį irgi darėm turnyrą, kuriame buvo 13 žmonių, tačiau du stalai liko laisvi. Šį sekmadienį dalyvaus 10, todėl bus 2.5 laisvo stalo :D Tik nepamenu kiek kėdžių turim klube, bet manau laisvų bus. Todėl jei kažką susikooperuosit, galit drąsiai sudalyvaut. Nebent oro trūks :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausis 25, 2013, 06:45 »
tokie geri pasiūlymai,  o aš nusiteikęs praleist šį sekmadienį...

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausis 25, 2013, 10:07 »
Ramai, jei būtum linkęs žaliam Decent taisykles aiškint, tai visai norėčiau išbandyt  :D Aišku, jei pakankamai norinčių susirinks. Dėl dėžių tampymo per daug gali nesijaudinti, ko gero su mašina lėksiu, tai tave prigriebt galėsiu.
P.S. Aš turnyre nedalyvausiu(vėl čia kažkas su MtG, kaip supratau).

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausis 25, 2013, 10:22 »
Jei Descent'a ar Doom'a losit sekmadieni,tai as prisijungciau ;)
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Knastar

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 22
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausis 25, 2013, 13:02 »
As ateiciau beleka pazaist. :D

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausis 25, 2013, 15:18 »
Citata iš: "Justas"
Ramai, jei būtum linkęs žaliam Decent taisykles aiškint, tai visai norėčiau išbandyt  :D Aišku, jei pakankamai norinčių susirinks. Dėl dėžių tampymo per daug gali nesijaudinti, ko gero su mašina lėksiu, tai tave prigriebt galėsiu.
P.S. Aš turnyre nedalyvausiu(vėl čia kažkas su MtG, kaip supratau).
Jo MtG ir nebijok, nereiks, nes registracija pries pora savaiciu jau baigesi :D
ϕyrexian ϕanatic

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausis 25, 2013, 15:19 »
Ok, let's sumarise...

Jei losti Descent, tai reikia 5 zmoniu.
Is esmes kol kas yra tiek.

1. Nostro (Evil Master)
2. Justas (taisykles paaiskint butu visai be problemu)
3. Donce (Jis yra zaides Doom, tai taisykles aiskint reiktu biski maziau)
4. Knastar (gaila nezinau tikro zaidejo vardo, bet tikiu, kad is matymo esu mates tikriausiai)
5. Laisva vieta (i kuria galetu prisijungti bet kas norintis, arba dar yra laiko ir is karto uzsiregistruot)

Be to galesiu paskambinti Edziui ir Gintarui, kurie yra galingi Descento fanai, manau siuo klausimu pagelbet gales.

P.S. Dekingas Justui is anksto uz pagalba su transportu, bo vis tik trys dideles ir pilnos dezes :) Descent pasaulis didziulis...
Beje, losim trecia base game scenariju, kaip sakiau - be expansionu elementu. Bet tai bus tik i nauda, nes bus daug nauju zmoniu, maziau taisykliu niuansu. Nes kiekvienas expas prideda daug niuansu ir ilgina zaidimo laika.

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausis 25, 2013, 15:22 »
Netiketas suvokimas: Tomai tu isivaizduoji kiek tau reiks lakstyt pirmyn atgal :D
ϕyrexian ϕanatic

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausis 25, 2013, 16:02 »
Descenta irgi zaidziau Ramai jei ka :P , plius pasiskaitysiu rulsus is fantasy Flight puslapio parsisiustus, noris palosti, nes zadu isigyti antra edicija Descento, kur deze tik Gears of War dydzio.Jeigu nebus 5 zaideju Descentui, tai manau dideles bedos nebus, nes greiciau suzaisim, maziau zaideju, maziau diskusiju kas ka darys-kuom labiausiai erzina kartais sie zaidimai kaip Doom, Descent, Last Night on Earth.  Beje X-Wings dar kaskur klaidzioja, pasiko marke internetine parduotuve, nes Fantasy Flight to zaidimo laikinai prekyboje pas saves neturi, tai pardavejas irgi negauna. Kaip bebutu MTGistams gera naujiena- Innistrad teminiams dekams bereiks tik 150 kortu(jei parduos reikiamas kortas kas zadejo  :wink: ), tad maximum du menesiai ir nauju teminiu deku turnyru kvepia :crazy: Prepear for new battle boyzzzzz :D
  Galbut nera svarbi informacija, bet teminiouse dekuose Innistrad temos, nera dvipusiu kortu, kas man sakyciau labai patiko, nereikes permatomu imauciu  :good:
  Kita info butu, kad Gatecrash edicijos teminiai dekai irgi bus 5, bei sudaryti tik is M13 ir Gatecrash edicijos kortu, kas manyciau tikrai nustebino, nes kitos edicijos teminiu deku turejo marmalyne,kaip pvz Scarsai,Zendikaras, Shard of alara. Innistrad edicijoje jau pasitaisymas buvo, kai Avacyn teminiuse dekuose nesimaise senesnes tos tematikos kortos(tik M12 ir Avacyn).
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausis 28, 2013, 00:54 »
Mano pirmas ir vienintelis reportas snd, bet ka noret, nes visi mtg'ino, o tik mes losem Descenta.

Kadangi Knastar neatejo, tai jo vieta uzeme Mantas. Turejom du naujus Descent zaidejus, kuriems buvo krikstas, dar buvo kazkiek zaides Donce ir Descent veteranas Edis, kuris pasirase tam reikalui praktiskai paskutine minute, uz ka tam zmoguciui esu labai dekingas.
Ok, ilgai deployinomes ir aiskinau taisykles, kol pagaliau staratavom. Herojai trauke po viena vienintele character sheeta ir ka istrauke, ta turejo. Bet galiu pasakyt - draftas jiems pavyko, nors i aki su pirstu durk. Edis islupo Battlemage Jace, karmagis, kuris gali nesiot sunkiuosius sarvus ir vis tiek taskytis runomis. Edis megino verkt, kad nenori mago, bet kai pasakem, kad is pradziu jis turi net 4 sarbu ir yra kone neuzlenkiamas, nusiramino. Donce isdraftino Varikas, the Undead. Tas irgi kiekiakas buvo su 4 sarvaus ir nusipirko is shopo dviranki kirvi, zodziu buvo melee fighteris. Mantas buvo Vyrah the Falconeer, reindzeris ir Justui kliuvo ta grazuole su papais, o taip - visi ja pazista - Raudonoji Skorpione ! Kadangi jinai vienodai sugeba po truputi viska daryt, nutare pasirinkt magijos shaka ir nusipirko staff'a is parduotuves.
Pacioj pradzioj man pavyko sumazint pradinius 5 CT (Conquest Tokens) iki 2, nes uzverciau sakalininka. Bet mepe buvo nemazai glifu, tai prisirinko anie. Middle geimas buvo kazkur su 13 CT, bet kai herojai sumuse nagas, kurios uzduoda misles, tai atsirakino kambarys, su dviem mantikorom, milzinu ir dviem astriasparniais. O as dar kaip tycia paspawninau vaiduokliu pora, del kuriu chebra labai keikesi, nes anie stealth, sunkiai nuzudomi. Tada Simas pasake, kad reikia vyniot meskeres ir nebaigem scenarijaus. CT tuo metu buvo 11. Visi herojai tuo metu sedejo kaime, Raudonojo Drakono Smukleje, o ant mepo buvo visi auksciau isvardinti monstrai ir dar neatidarytas final kambarys. Jie planavo issiteleportinti kiek atokiau, kad nelist i kovos sukuri ir is toli isdauzyt monstrus. Nzn, kaip cia butu baigesi, nes man jau kalade ejo prie pabaigos, o kai ji pasibaigia, as reshuflinu ir atimu minus 3 CT. Beveik visi herojai buvo apdauzyti. Aisku kaime jie butu atsigave kazkiek, bet butu uztruke laiko, o laikas - ne ju puseje. Ant mano stalo buvo geru power kortu, tarp ju ir legendinis DOOM, kuris leidzia VISIEMS mano monstrams ridenti + 1 juoda kaula, paskui dar viena galia, kur leidzia traukt po tris kortas, ne po dvi , kas priduoda aisku daugiau "threat" tokenu. Plius trapai buvo pastiprinti, nes spejau patapt "trapmaster". Labai intriguoja, kaip ten butu pasibaige, nes kita karta jau shaika zinos kur kas ir kas ju laukia, kitaip sakant tures edge prie mane :) Ale nieko, nunerfintas iki base game Descentas jau zaidziasi zymia fainiau , yra challenge ir man ir herojams, kitaip sakant - nebe i vienus vartus :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausis 28, 2013, 13:30 »
Po MtG prisėdom su Gintaru prie Warhammer: Invasion. Kadangi nė vienas nemokėjom normaliai žaist, tai vis trukdėm Doncę (kuris tuo pačiu gaudavo velnių nuo Ramo), kad papasakotų kas kur kada su kuo. Keistas man tas geimas, gal dėl to kad nesupratau pilnai mechanikos. Gintarui kaip supratau parėjo geresnės kortos į ranką ir jis mane nesunkiai išnešė.
Paskui su Gintaru ir Povke prisėdom prie Carcassonne su katarais. Pradžioj greit išsiveržiau į priekį mokytojo dėka, nes vis sekėsi užbaiginėt mokyklos kelius. Vėliau pradėjom su Gintaru kautis dėl laukų, o Povkė ramiai sau veržėsi į priekį niekeno netrukdomas. Žaidimo gale Gintaras dar surinko 21 tašką už laukus, bet visvien Povkės nebepavijo.
Vėliau dar palaukėm kol Ramo komanda pabaigs savo epic questą (kurio kaip supratau nepabaigė) ir čiuožėm namo.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.