Autorius Tema: 2013.12.01 Sekmadienis  (Skaityta 17686 kartus)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2013.12.01 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Lapkritis 30, 2013, 22:35 »
nu ka irasykit amne y tera mystica  :smile:

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #16 Įrašytas: Lapkritis 30, 2013, 23:42 »
Penktas Terros Mysticos zaidejas bus botas, tad tau nebeliko vietos :D Gaila, kad spartako nebus, nes turejau vilti po teros speti ir ji suzaisti. Na bet tada kita sekmadieni visi sansai ji isbandyti :smile:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 08:30 »
Nematau kitos iseitiesk kaip susirgt, arba pamirst atsinest TM  :twisted:

TomasKJ

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 197
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 10:59 »
Kazin bus Mtg'istu  kurie neuzsieme dideliais zaidimais?
Reading your mind is not cheating..

skwazi

• Master
« Atsakymas #19 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 11:05 »
Citata iš: "TomasKJ"
Kazin bus Mtg'istu  kurie neuzsieme dideliais zaidimais?
Povke kaip ir laisvas  :friends:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #20 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 19:44 »
čyteris ir vėl laimėjo :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

skwazi

• Master
« Atsakymas #21 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 19:47 »
Jo, ir as tame dalyvavau. Cyteris parasys issamesni reporta  :D

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #22 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 19:49 »
nu o mes palosem Super Dungeon Explore, nu ir ka apart to kad kilo DAUG klausimu del taisykliu, man asmeniskai tas geimas patiko, nu tik reiktu ten isigilint i DAUG niuansu bet siapi man tokie ''crawleriai'' patink, deja geris pralose ir heroju kaulai liko duleti pozemyje :)
po to sedom pasifilerint su Love Letter, losem 4iese iki 4 itakos tasku (ale laisku, arba kaip mes vadinom, kiek kam kartu pavyko pakutent princese :D ) tai va ivyko ko dar nebuvo - laimetojas paaiskejo paciu paskutiniu ejimu nes visi turejom po 3 taskus ir liko tik paskutinis nu ir vyko kaip vyko bet paskutiniu ejimu laimejo Justas :)
po to da pazvengem nuejo itampa ir nuejom su Simu YATZY padauzyt - laimejau MUAHAHA!!!  :evil:
va buvo cool sekmadienis :)

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #23 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 20:39 »
Sorry uz rulsus, blyn nelabai buvo kada prisesti ir pasikartoti, paskutiniu metu mazai laiko taisyklems skiriu  :oops:  .Pavyko pozemio valdovui laimeti(man), nes kaskaip tikro komandinio zaidimo nelabai jautesi, nes vienas nori cia, kitas parukyti, trecias ir lobiu uzsimane ir nubego pats sau, o as tik rankom tryniau, nes kiekvienas nesunaikintas spavninimo bokstelis leido man didinti savo monstriuku kieki ir iskviesti superinius pusbosius, is kuriu vienas numuso meskena gasdinanti visus mazus cobultus-monstriukus.Drakonas, sudegino vis sprunkanti heroju, magas nepabego pora ejimu is kitu monstriuku apsupties, liko leisgyvis ir "priselinus pusbosiui kaukstelejo lemiama bakstelejima didele kuoka. Kadangi visi atsiskyre lakste, tai Simo herojus zuvo pirmas,nors ir bande priesintis, bet didelis burys monstriuku laike uz koju ir ranku, tai uzkuteno su ietimis negyvai :D  .Aciu zaidziusiems uz gerai ridentus kauliukus ir gera nuotaika  :wink:   Sulosem dar su Tomu K. partija MTG isbandydami THEROS teminius dekus,labai patiko, idomios sistemos, kelios kombinacijos ir galima viska pakeisti kita linkme, puikus dekai  :good:  Pofke ir isbande, gal jis kaska dades pora zodziu apie dekus :smile:  Gal kitam Sekmadieniuj ZOMBICIDE ?
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #24 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 21:30 »
Šiandien nutiko netikėtas dalykas. Povkė pagaliau (po n prašymų ir priminimų) atsinešė savo super secret mini game - Pick-a-PIG! :D Tas geimas sakyčiau bus naujas super greitas filleris vietoj Yatzi, visiems naujokams jį bus privaloma bent po kartą pažaist :D Pirmą partiją laimėjau, vėliau dar chebra sulošė kartą, bet kaip baigėsi nepamenu.

Toliau sėdom prie SDE. Oj Donce, Donce.. gerai, kad bent atsiprašei dėl rulsų. Bet jei pats siūlai žaidimą, tai visi tikisi, kad tu bent didžiąją dalį taisyklių žinai ir jei žaidėjas kažko elementariai klausia, jis tikisi bent kažkokio atsakymo, o ne "nežinau" arba "paskaityk knygelę", juolab kad ne pirmą kart pats žaidi. Nesakau, kad taisykles privaloma mintinai mokėti žodis į žodį (aš pats taip tikrai nesimokau), bet kitą kartą taip ir pasakyk, kad bičiuliai pasiskaitykit patys prieš ateidami, aš ne viską atsimenu/nespėjau prisimint. Tikrai nemažai laiko sugaišom aiškindamiesi kai kuriuos niuansus, kai tuo tarpu pats žaidimas iš principo nėra itin sudėtingas ir būtume sulošę truputį greičiau. Tai va, užmėčiau akmenim Doncės darželį :) Kas liečia patį geimą, tai jis ganėtinai linksmas (Tomui ypatingai patiko jo Grizzly Bear su Giant Growth :D), artas geras, visi herojai visiškai skirtingi, veiksmo ant stalo netrūksta. Kad mes failinom tai čia faktas, nes kažkaip padrikai pradėjom kiekvienas sau lakstyt po mapą ir Donce visus po vieną gražiai užlenkė. Man tik pats peržaidžiamumas ant klaustuko: ar kiekvienas scenarijus baigiasi boso a la drakono užlenkimu, ar būna ir kažkoks kitas winning condition?

Po meilės laiškų princesei ir Yatzi, dauguma čiuožė namo, o mes dar sėdom prie Tomo ir Povkės "itin mėgstamo" geimo - Factory Fun :D Kažkaip pavyko tvarkingai suplanuot mašinų statybą, tai gana nesunkiai laimėjau. Nežinau, man tas geimas kažkoks relaksas, belekada pasirašyčiau jį lošt  8)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #25 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 21:43 »
ale rimtai, gerai kad Sims priminė, antrą pick a pig, laimėjau :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Maroom

• Knight
« Atsakymas #26 Įrašytas: Gruodis 01, 2013, 22:54 »
Teko didziule garbe isbandyti jo virsenybe Terra Mystica. Nors dar reiktu pazaisti daugiau kartu, kad susidaryti bendresni vazida, bet manau tai stiprus zaidimas. Taisykles nesudetingos, ejimu pasirinkimas gana platus, kiekviena rase turi siek tiek skirtumu ir savo spec savybe. Pats si karta gavau inzinierius. Manau kaip pirmam kartui kiek netikus rase. Itariu, kad padariau klaida jau zaidimo pradzioje patikejes ju spec savybe ir pasistates tilta pigiau. Teisingai robke sake, kad geriau neziureti i ta spec inzinieriu savybe ir pirmiau eiti ant power tobulinimo. Nepaklausiau... Kaip daugiau parode zaidimo eiga, labai truko man darbininku. Apskritai taip visko truko, kad baisu. Ypac ziauru kai truksta kokio vieno pinigo kokiam grandioziniui planui  :smile: Zaidimas konkreciai is tos kategorijos, kur turi per kiekviena raunda isspausti maksimuma ir paplanuoti keleta ejimu i prieki. Aisku mane tokie zaidimai zavi, del to manau prie sio zaidimo teks daznai man prisirasyti zaisti. O juk dar kiek rasiu neisbandyta  :D Beje laimejo Povke ir manau gavo Terra Mysticos bana visam gyvenimui :D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #27 Įrašytas: Gruodis 02, 2013, 09:17 »
Draugai mieli, jūs matau nepagaunat :) Jei Povkė laimi, tai reikia tik džiaugtis, nes yra kur tobulėt. Juk norint kazko pasiekt visada reikia lošt prieš geresnius. Čia kaip tik reiktų pasimokyt iš jo žaidimo, kaip reikia žaisti, nes juk jis neatsitiktinai laimi, o pastoviai  :good: Ir nemanau, kad jis kažkuom geresnis, tiesiog žmogus galvoja, kai žaidžia. Arba velniui sekasi, bet jei taip, tai jis yra most lucky bastard i ever seen !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

skwazi

• Master
« Atsakymas #28 Įrašytas: Gruodis 02, 2013, 09:31 »
Tai mes ir dziaugiames. Negi nepanasu i dziaugsma?

Maroom

• Knight
« Atsakymas #29 Įrašytas: Gruodis 02, 2013, 12:37 »
As tai krykstauju is dziaugsmo :D Bet siaip nezinau ar cia man pasirode, ar povke paskutiniu metu pradejo biski stabdyt ant savo veiksmu atlikimo. Reiks pradet su smelio laikroduku zaist :D