Šiandien nutiko netikėtas dalykas. Povkė pagaliau (po n prašymų ir priminimų) atsinešė savo super secret mini game - Pick-a-PIG!

Tas geimas sakyčiau bus naujas super greitas filleris vietoj Yatzi, visiems naujokams jį bus privaloma bent po kartą pažaist

Pirmą partiją laimėjau, vėliau dar chebra sulošė kartą, bet kaip baigėsi nepamenu.
Toliau sėdom prie SDE. Oj Donce, Donce.. gerai, kad bent atsiprašei dėl rulsų. Bet jei pats siūlai žaidimą, tai visi tikisi, kad tu bent didžiąją dalį taisyklių žinai ir jei žaidėjas kažko elementariai klausia, jis tikisi bent kažkokio atsakymo, o ne "nežinau" arba "paskaityk knygelę", juolab kad ne pirmą kart pats žaidi. Nesakau, kad taisykles privaloma mintinai mokėti žodis į žodį (aš pats taip tikrai nesimokau), bet kitą kartą taip ir pasakyk, kad bičiuliai pasiskaitykit patys prieš ateidami, aš ne viską atsimenu/nespėjau prisimint. Tikrai nemažai laiko sugaišom aiškindamiesi kai kuriuos niuansus, kai tuo tarpu pats žaidimas iš principo nėra itin sudėtingas ir būtume sulošę truputį greičiau. Tai va, užmėčiau akmenim Doncės darželį

Kas liečia patį geimą, tai jis ganėtinai linksmas (Tomui ypatingai patiko jo Grizzly Bear su Giant Growth

), artas geras, visi herojai visiškai skirtingi, veiksmo ant stalo netrūksta. Kad mes failinom tai čia faktas, nes kažkaip padrikai pradėjom kiekvienas sau lakstyt po mapą ir Donce visus po vieną gražiai užlenkė. Man tik pats peržaidžiamumas ant klaustuko: ar kiekvienas scenarijus baigiasi boso a la drakono užlenkimu, ar būna ir kažkoks kitas winning condition?
Po meilės laiškų princesei ir Yatzi, dauguma čiuožė namo, o mes dar sėdom prie Tomo ir Povkės "itin mėgstamo" geimo - Factory Fun

Kažkaip pavyko tvarkingai suplanuot mašinų statybą, tai gana nesunkiai laimėjau. Nežinau, man tas geimas kažkoks relaksas, belekada pasirašyčiau jį lošt