Autorius Tema: 2014.02.23 Sekmadienis  (Skaityta 15438 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2014.02.23 Sekmadienis
« Įrašytas: Vasaris 20, 2014, 10:51 »
Kas planuoja ateiti ir ką žaisti? Praėjusį savaitgalį taip ir neteko išbandyti Archipelago, tad gal šįkart pavyktų? :smile:

Archipelago:
1. Gintaras
2. Maroom
3. MantiS
4. Drukas
5. Naujas žmogeliukas

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2014.02.23 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 20, 2014, 13:05 »
Aš planuoju pasirodyt. Ir iš mano pusės yra du variantai, reikia padėt apsispręst. Man norisi lošti seną gerą Descent ir naują gerą Spartacus.
Balsuojam, ką domina.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 20, 2014, 18:54 »
Descent !!!

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 20, 2014, 19:30 »
Aš lyščiau į urvą.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 20, 2014, 20:33 »
kadangi nebandes tai noriu spartacus  :smile:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 21, 2014, 12:22 »
Nebandžiusiems Spartako tikrai siūlyčiau išmėginti, ten yra ultimate backstabberis :D Va tik įdomu kaip spėtumėt jį sužaisti, paskutinė partija kiek pamenu truko iki 21 val.

Aš būsiu ir galvoju atsitemt Mage Knight, jei būtų norinčių.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 21, 2014, 14:12 »
MK mane in :)

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 21, 2014, 14:59 »
Archipelago bandom, bet reikia dar bent vieno norincio

Maroom

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 21, 2014, 15:30 »
Spartacus tikrai geras ir linksmas žaidimas, rekomenduoju ir aš išbandyti kas dar nebandėt  :smile:  Mielai ir aš pats prisijungčiau prie Spartako, bet pirmenybę šįkart teikiu Archipelago žaidimui :yes:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 21, 2014, 19:17 »
Iš negausaus balsuotojų rato, gaunas 3 vs 1 Descent naudai, jei priskaičiuojant ir mano balsą, tai būtų 3 vs 2, bet kokiu atveju Descent, so it be ! Time to go hardcore.
Tiesa, Bralis dar negalutinis variantas, bet į tą didesnę pusę. Povkė skambino, sakė, kad reikia rinktis anksčiau, nes jam 19 val. bus kažkokie reikalai (tikiuosi tai koks nors pasimatymas su mergaite).
Taigi, manau rinksimės  12 val. Povkė turi raktus, nebus su iėjimu problemos. Paprastai pradėdavom 14, vaigdavom 21, tai atsukus dvi valandas gaunas labai normaliai ir septintą jau būsim namie ir galėsim PAVAKAROOOT !
Ar visiems tinka toks variantas ? Su mašina manau bus arba Justas arba Bralis, nu iš bėdos gal ir Mariukas.
Dėl Evil Overlordo rolės manau ridensim kaulą, nebent atsiras tokių kurie pasisakys griežtai už vieną, ar kitą pusę.
Jei gerai pamenu, bus lošiamas 5 base game scenarijus.

P.S. Spartakas bus kitą kartą, kai apsilankysiu klube. Galima iškart bookinti vietas.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

MantiS

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 12
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasaris 22, 2014, 15:24 »
Aš į Archipelago norėčiau.  :smile:

Maroom

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasaris 23, 2014, 11:45 »
Į Archipelago dar norės Andrius (Drukas) su nauju žmogeliuku, tai šis žaidimas turėtų pilnai būti užimtas :smile:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasaris 23, 2014, 19:42 »
Descent partija buvo nebloga, su nemažai intrigų, skubėjimo ir užkandos  :drinks: . Buvau baisus Orkas, nei vienas priešas manęs nesužeidė, o aš nei karto nemisinau, užtat biški buvo šarai susisukę sau į snukį kartą vožtelėjau, ir tai buvo vienintelis mano kraujas kurį matė kiti. Bėda buvo kad judėjau labai jau lėtai, kai tuo tarpu mano greitieji draugai, vis lėkdavo numirt :D ir taip kol drakonas juos suvalgė, ir pralošėm. Man net neteko palinkėt gero skrydžio jo nukirstai galvai  :cry: Rimtai chebra sakė, reikėjo visiem sėdėt kaime ir man vienam žaist :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasaris 23, 2014, 20:25 »
na stai praejo sekmadienis, kas po pozemius lakste, kas salas okupavo, o mes su Simu emem Mage Knight uz ragu :) losem co-op scenariju ir turejom apsaugot miesta nuo pikto babauzio Volkares ir jo DIDELES armijos.
Pradejom kaip ir gan sunkokai is tikro - mepas iskrito nelabai dekingas, tai buvo lb sunku mums pasikelt pirmus levelius, kai siapi ne taip tai padarem jau turejom po kelis woundus bet mes lb protingai juos gydemes tai jie kaip ir nesukele didelio streso. Po to pradejo mepas kristi dar geresnis - pelkes ir dykumos  :fool:  nei praeisi nei prabegsi...tai gerai ka nors musu babauzis piktasis pluduriavo i i lankas kazkur pakrasciais :D  tai siaip ne taip iremes i prieki ir atradom melynaja pili!!! nu kai jin atsiverte tai ir Volkariukstis pradejo tiesiai i ja zingsniuot, reikejo staigia suktis. Man pavyko dar pasirekrutinti herojus i savo armija, turejau geru spelu ir geru artefaktu, pas sima irgi buvo stipriai atrodo su viskuom...emem pili...paemem biski apkandzioti bet realiai be dideliu nuostoliu nu ir pradejom laukt...va cia gal ir buvo ta taktine klaida kad mes laukem, nes as pvz turejau korta Ambush kuri duoda dideli pliusa kai pats puoli o ne kai lauki kol pas tave ateis, nu bet cia nebuvo didziausia beda. Kai atejo babauzis ir puole mus, abu pamatem kad mes kiekvienas turim nugalet po 8 (!!!!!!!) monstrus is kuriu man teko 4 (!!!!!!!) drakonai  :o nu ka galvojat, ranka turejau realiai TOBULA, bet ka padarysi pries tokia armija, nugalejau gal kokius 4, o like gyvi mane taip sulese kad kritau paslikas komoj ir is jos nebeatsigavau. Simui situacija buvo panasi ir nors pas ji buvo siplesni priesai bet jo ranka nebuvo tokia stipri kaip pas mane ir jis paskui mane atgule i amzina atilsi :D
baigem partija tyloj.... :D
siaip visumoj buvo lb cool :) MK kaip visada ziba visom spalvom ir as nelabai zinau ar ji imanoma atsilosti BET nusprendem po partijos viena dalyka - co-op nera pats geriausias dalykas losti MK manau daugiau taip ir nedarysim :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasaris 23, 2014, 20:41 »
Belieka tik pridurt Tomui, kad mūsų questas po 4 val. klajonių po dykumas ir pelkes žlugo su fejerverkais :D Užsirovėm ant tokio stiprumo priešo, kokio dar niekas nematė. Beje pataisysiu, Tomas gavo 9 monstrus, aš 10, paskui dar vienas prisidėjo :) Realiai, net keturiese žaidžiant ten būtų buvę ką veikt, o mes galvojom dviese įveikt - naivuoliai... Pasiėmėm per didelį priešo levelį, nu toks va pirmasis prisvilęs blynas. O reikėjo paprasčiausiai pradėt nuo minimumo ir stiprint nebent kitose partijose ateity. Nu bet buvo smagu. Taktinių klaidų aišku buvo, bet mapas tikrai čia kliudė nemenkai.
Co-op visiškai nereiktų atsisakyt, nes scenarijų galima daug ir įdomių prisigalvoti ir nebūtinai su supermegadao priešų armijom :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.