Autorius Tema: Time Spiral Theme Deck Tournament (revised)  (Skaityta 69424 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: Time Spiral Theme Deck Tournament (revised)
« Atsakymas #30 Įrašytas: Spalis 08, 2014, 21:39 »
Exlegendz šeštadienį nedirbs, tai dalyvauti galės.
Pagalvojau, jau liko 10 dienų iki to gėrio - dar nenutarėm tikslaus laiko, kada renkamės. Kokie pasiulymai ? Iš patirties žinau, kad jei lošia 12 žmonių, tai užsitesia tas reikalas, bet dabar turim tik 10. Sakyčiau 12 val. gal būtų ir visai nieko pradėt ? Ką manot ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #31 Įrašytas: Spalis 08, 2014, 22:21 »
as manau kad 12 pats tas ir ilgai neuztruks taip jau labai ka per daug butu....man 12 tinka

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
« Atsakymas #32 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 15:32 »
Man tinka betkoks laikas, siūlau žaisti 5 roundus po 45 minutes arba 4 roundus +top4 :) būtų gerai jeigu kas atsineštumėte laptopą su reporteriu,būtų lengviau organizuoti :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #33 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 15:51 »
Jo, laptopo reiktų, tada pairingai ten butu parenkami ir sumuojami taskai, nereiktu vargti. Kas gali atsitysti PC ?

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #34 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 17:14 »
why no android pairing ? :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Versetty

• Knight
« Atsakymas #35 Įrašytas: Spalis 14, 2014, 15:36 »
emmm....cia taip visi tyli...o tai tipo sestadieni bus eventas ar ne?  :unknown:
kas laptopa nesis? a visi zmones tikrai bus?  :(
kazkaip tyla pries audra.....

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #36 Įrašytas: Spalis 14, 2014, 21:33 »
Tai aišku kad bus, juk susiregistravo rimta publika, patikima - ne tokie, kad stumtų ragą. Nutarta data, laikas, tai ko čia rėkauti, geriau pamedituoti prieš mūšį.
Beje, Tomai, naujokai tikrai dalyvaus ? Pamokei juos pradmenų magijos ? Xemas ir Mariukas tikrai bus, asmeniškai su jais kalbėjau. Jei važiuos Xem'as tai ir Karolukas kartu. Dėl taves, Povkės, Simo ir Goldeno irgi esu ramus, ne tie žmonės kurie praleistu tokį eventą. So why worry ?
Aš galėsiu atsitysti gera fotoaparatą - įamžinsim akimirkas. Nu o dėl kompo - klausimas lieka atviras. Ar tikrai nėra android apps'o atitinkamo ??

ps. man nusimato karštas savaitgalis žaidimų prasme. Penktadienį vakare rinksiu žmones pas mane, šeštadienį - turnyras, sekmadienį - į klubą pageimint. Reiks prieš tai gerai išsimiegot.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #37 Įrašytas: Spalis 14, 2014, 22:12 »
Suderinau reikalą dėl laptopo. Karolukas atsiveš. Jei bus techninių kliūčių, Xemas rankomis viską suskaičiuos. Žalia šviesa, kai sako.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #38 Įrašytas: Spalis 15, 2014, 12:57 »
Update: Povilo ir Zydrunes nebus, jiems neiseina.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #39 Įrašytas: Spalis 15, 2014, 14:52 »
Hm...du žmonės nusiima, oj kaip negerai. Lieka 8 - vos ne būtimas minimumas. Su daugiau žmonių žaisti įdomiau, bet 8 žmonės nėra tas skaičius, dėl kurio negalėtų įvykti turnyras.
Aš pamėginsiu dar paderinti Justą penktadienį, jis noru nedega, bet vardan visokeriopo gėrio.. jei jis sutiktų, gaunas nelyginis žmonių skaičius, prasidės, kad kai kurie gaus bajus, o tai man nelabai patinka, nes gaunasi lengvos pergalės ir viskas remiasi luck faktoriumi, kam pasiseks negauti poros.... dabar mastau, kaip mes seniau sugebėdavom pririnkti 12 žmonių, pvz Kamigavai ? Tikriausiai buvo tie laikai, kai magija klestėjo...

Versetty

• Knight
« Atsakymas #40 Įrašytas: Spalis 15, 2014, 15:16 »
nu kaip priringdavom taip pat kaip ir anksciau budavo zmoniu draftam ir pre - kuomet buvo ir eidavo - Sabas, Bralis, TomasKj, Arturas ir t.t. nu dar gali Donata pakalbint, nzn ar kas nors ji kalbino  :unknown:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #41 Įrašytas: Spalis 15, 2014, 15:56 »
Jei Justą įkalbinsiu, tai ir Donce pušinsiu. Jam buvau užsiminęs, bet jis lyg ir sakė - darbas jam bus. Žiūrėsim.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #42 Įrašytas: Spalis 15, 2014, 22:49 »
Yra neblogų žinių. GALBŪT.. dar neaišku, bet gali taip nutikti, kad sudalyvauti galės... MAROOM ! Jis dar tiksliai nežino, bet iki turnyro būtinai duos žinoti.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #43 Įrašytas: Spalis 18, 2014, 21:14 »
Ok, štai ir mano reportas ! Dalyvavo iš viso 9 žmonės, nes neplanuotai paskutiniu laiku spėjo prisijungti Maroom. Kadangi buvo nelyginis skaičius, tai pastoviai vis kažkas gaudavo "bajų" - autowin, kaip sakant. Pirmą tokį autowin'ą gavo Goldenas, kuris labai tuo neapsidžiaugė, nes labiau norėjo žaisti, nei sėdėti nieko neveikiant. Tai aš jam į rankas įbrukau fotoaparatą ir liepiau dirbti. Mes, vis dar laukdami vėluojančio Exlegendz, pasidalinom dekus. Gavau Rebel United ir visai nenusiminiau - normalus ir smagus dekas. Juodai baltas jis. Išgirdom pairing'us - pirmas mūšis buvo su Maroom.

1st battle - Maroom - Fate Blaster (Red/Blue)
-------------------------------------------------------------------------
Mariukas gavo kaladę, kuri reikalauja mastymo - tai kontrolinis dekas su scry mechanika. Dekas, pergyvenęs nemažai pakeitimų. Marius pradėjo žiauriai susikaupęs, kiekvieną varymą ilgai mąstė ir skaičiavo. Jau praėjus kokį 10 min. tapo aišku, kad antro matcho nebus. Reikėjo laimėti bent šį. Man labai pagelbėjo abu Putrid Cyclops - kurį išsikviečiau saugiai beveik pradžioj, kitą - kiek vėliau. Jie abu buvo pagrindiniai mano basher'iai, nes kažkodėl Marius nenorėjo kišti po jais savo padarų, galbūt dėl to, kad pas mane žaidimė jau sėdėjo Witch's Mist. Marių labai neramino mano Defiant Vanguard, su kurio pagalba aš išsikviečiau Big Game Hunter, kuris padėjo atsikratyti Boldwyr Intimidator. Viskas atrodė, kaip ir gerai, nes sugebėjau numušti Barbed Shocker, kuris vis tik spėjo man įkirsti vieną kartą, tuo labiau padarytdamas netgi paslaugą, nes nusimčiau tris neįpatingas kortas ir patraukiau neprastų rebelų. Marius jau sėdėjo ant kokių 5 ar 6 gyvybės taškų, kai man baigėsi benzinas. Kažkaip žuvo ciklopai abu. Man labai gadino reikalą Mariuko Prodigal Sorcerer, kuris dailiai numušinėjo mano katytes - Blade of the Sixth Pride. Nepatikėjau pats, kai pralošiau. Kadangi liko tik penkios minutės, tai graudžiai įsirašiau nulį į savo sąskaitą. Nieko sau, "gera" pradžia, 0-1 ir kol kas nulis taškų.

2nd battle - Xem'as - Future Sight (Red/Green)
------------------------------------------------------------------------
What do you know, my old nemesis :) Domas žiauriai spjaudėsi, kad gavo šį deką, nes žaisti vanilinius padarus jam pasirodė žemą. Kaip visada - pradėjau idealiai su katyte, kuri spėjo porą kartų įkasti (6 žalos), bet Xem'as išstatė Baru, Fist of Krosa - ouch. Gerai, kad čia vėl pagelbėjo mano Big Game Hunter - gailėjausi, kad jis tik vienas kaladėje, nes kaip nekeista, jis parodo yra - rebel assassin :) Su viena problema susitvarkiau. Bet iškilo kita, kuri vadinasi Nacatl War-Pride. Pas mane tuo metu jau buvo apie penkis padarus, tai kai jis puolė - penkis kartus save kopijavo. Pradėjau kišti po ratais savo ciklopus, bet smarkiai susivėliau su vienu savo enchantmen'u - Lumithread Field. Kažkaip susišvietė, kad priduoda ne gynybos, o atakos tas reikalas. Pakišau po Nacatlu savo Outrider en-Kor šventai manydamas kad tai - 3/2 padaras, gebantis užversti tą tigrą. Deja, Xemas nebuvo toks įsitikinęs kaip aš - tai buvo pirmoji mano baisi klaida. Nacatl'as gavo šansą dar kartą atakuoti, ką jis, žinoma ir padarė. Dabar jau pakišau ciklopą po juo, bet jo kopijos paliko mane leisgyvį...
Antra partija buvo kiek kitokia. Šį kartą Big Game Hunter gavau su startine ranka. Domas pavarė Muraganda Petroglyphs ir kad pradėjo taškytis kentaurais ir Fomori Nomad. Tai dalinai padėjo ir mano katytėms, kurios kartu su porą Lumithread Field tapo 5/5. Ka-ka-ka-ka-kietaaaai ! Pasidėjau keletą rebel'ų, ėmiau ieškotis dar daugiau ir kadangi turėjau daugiau padarų už oponentą, o pas jį atėjo kažkoks nemalonus žvėris - teko sužaisti Magus of the Abyss Planas buvo toks - kiekvieną turną susiieškau po rebelą, kad galėčiau paaukoti magui, o tuo tarpu bašinu su kitais, Xem'as neturi padarų, jei ir sužaistų - summoning sickness yra mano draugas. Planas BEVEIK pavyko, nes jis liko 2 gyvybės taškais, bet su Ghostfire sudirbo mano rebelų generatorių. Kitų turnu traukiau ne padarus ir tada padariau ko gero baisiausią klaidą, nes atėjo mano upkeep, ant stalo pas mane - Magus ir kitas padaras - Amrou Seekers, pas Xem'ą - 2 life. Spėkit, ką aš aukoju. Čia buvo retorinis klausimas ir aš nesupratau, kodel taip tūpai pasielgiau - kaip aš nepastebėjau akivaizdaus dalyko, kurį pastebėjo net kovą stebėjęs Mariukas (Ex). Žiauru...
Po to, kaip supratau, dariau dar vieną rimtą nesamone - kai jis mane bašino su riebiais padarais, o aš galėjau patraukti rebel iš bibliotekos, tai pasirodo - galėjau patraukti ir Bound in Silence, kuri yra - rebel aura ir veikia kaip pacifizmas. Oh well - aš pralošiau visai pelnytai, taip man ir reikia. Streak : 0-2, vis dar gražus nuliukas bendroje sąskaitoje.

3rd battle - "bajus-babajus" - spalvos nesvarbu.
----------------------------------------------------------------------------
Hey, bent vieną oficialų, bet gėdingą laimėjimą pasirodo, turėsiu. Bet nesijaučiu labai laimingas. What the f*** ? Juk rebel dekas nėra kažkoks nevykėlis, rimtas subalansuotas dekas... išvada - nevykelis esu aš. Kadangi nebuvo ką veikti, tai fotografavau viską aplinkui ir žiurėjau, kaip mano draugai taškosi. Linksmiausia ko gero buvo Tomui (Versetty) su Simu. Žviegė ten jie tikrai atsakančiai. Viso to reikalo esmė ta, kad galiu įsirašyti 2-0 ir pirmus tris taškus.

4th battle - Versetty - Reality Fracture (red/blue)
---------------------------------------------------------------------------
Na, su Tomu lošti yra savotiška atrakcija. Kaip ir pasakiau jam - "jei ir nelaimėsiu, bet linsma bus.." :) Taip, linksma tikrai buvo... Tomui :) Jam sukrito tokia įdeali ranka, kad nors į akį durk. Nesakau, kad man pradžia buvo bloga, nes katytė spėjo įsikibti nagais į jį. Pas Tomą suspendai kas turną dedasi, tvarkingai mana eina jam. Padedu Amrou Seekers, sakau jau duosiu pizdulei, jis žiebia su Grapeshot, išmetu Defiant Vanguard, puolu - jis mane išduria su Clockspinning ir anksčiau laiko iš suspendo išraukia kažį ką, kuris sudirba mano ataka. Lyg to būtų maža, aš nesugebu tvarkingai sužaisti Putrid Cyclops, nes net su scry nukišęs į bibliotekos apačią didelę kortą, užsiraunu ant manacost - trys. Ramiai numirštu.
Antra kova - Tomui ranka sukrenta ko gero dar idealesnė. Jau gal kokiu ketvirtu turnu stumia man kokį 11 žalos su dviem padarais. Tą žalą prevent'inu su Dawn Charm ir tai yra ko gero geriausias mano bajeris, nes kitu turnu ant manęs užeina dar daugiau iš anapus išlindusių padarų. Mėginu desperatiškai gintis su Outrider en-Kor, kuri gražiai bouncina iš rifto išlindusi Tomo raja Riftwing Cloudskate. Galų gale ant mano stalo atsiranda kokie du padarai, bet Tomas sugrūda juos į Ground Rift ir ramiai perbėga, o aš dar ramiau mirštu.  0-2 , say what ? Ohh... tiksliai - vis dar tie patys 3 taškai už bajų :)

Šis pralaimėjimas man pilnai uždarė patekimą į TOP 4, į kurį dar teorinį šansą patekti turėjau. Be to, tai ko gero pirmas kartas, kai per turnyrą Tomas mane sutaško 2-0, nes būdavo arba lygų, arba mano pergalė. Na, Tomai, laikai keičiasi, arne ? :)
Nemanau, kad kaltas dekas - jis yra geras, tik va, kažkas šnd buvo. Dar iki partijos su Tomu pasidomėjau - labai daug kas buvo laimėjęs vos vieną partiją, arba gal net nealaimėjęs, neskaitant bajų. Vadinas dekai veikia ir nėra į vienus vartus, nu gal išskyrus Karoluką, kuris su fungusų deku ardė visų šiknas, tarsi jam už tai mokėtų pinigus. Iki pat finalo jis nepatyrė nei vieno pralaimėjimo, bet finale prapylė abi partijas ir paėmė antrą vietą. Kas įdomiausia, kad finale jis susitiko su Povke, kuris žaidė už Endless March (red/white). Finale Povkė tiesiog valgė Karoluką, kai dar prieš tai buvusiame jų mače Karolukas draskė Pokvkę į gabalus. Kažkoks paradoksas, bet pirmose savo kovose Povkė kentėjo nuo mana floodo. Tai va, sunku ką ir galvot dabar, nes pagal viską - dabar reiktų silpnint fungusus, nes jis visiems rašė ausų. Bet argi reikia silpninti deką kiekvieną kartą, kai prie jo prisėda supratimą turintis žaidėjas ? Dar nesu turėjęs paskutinios vietos, tai tą spragą šiandien užpildžiau. Kaip sakė Goldenas - visi juk negali laimėti - tikėkimės, kad tai netaps įpročiu, nes daugiau 7 vietos TimeSpiral turnyruose nesu pakilęs.

Norėtusi gauti standingus, nors neoficialiai žinau, kad paėmiau paskutinę vietą. Ant kulnų man lipo Mariukas, kuris irgi nelaimėjo nei vieno mačo, bet skirtingai nuo manęs, jis laimėjo vieną dvikovą su kažkuo. Marius žaidė už madness deką, kuris iš esmės yra labai nesveikas, bet Marius nelabai žinojo subtilybių ir triukų, kuriuos gali pasiūlyti ši kaladė. Kai vėliau Xemas mums parodė, tai iššoko akys, ką pvz. toje kaladėje sugeba Fantazmagorijus...

Kol finalistai žaidė, Xemas testavo kitus dekus. Pirmiausiai - garsųjį "Suspended Sentence". Kad ir kaip zyzė Xem'as jis sugebėjo nugalėti Mariuką, 2-1, kuris žaidė už madness deką. Ir tai, tik vieno turno pritrūko , kad būtų 2-0. O verkia visi, kad suspendo dekas, mol, neveikia. Pasakysiu tik, kad dekas dar nebuvo pilnos sudėties, nes man laiku neatėjo siuntinys su galingomis kortomis. Toliau testavo sliverius. Su Xem'ui gavos kiek sunkiau, nes prakišo 2-1, nors paskutinę partiją jis prikolino su pora žemių ir pilna ranka neblogų sliverių. Tereikėjo ištraukti mišką - Xem'as patopdekino Terramorphic Expanse, bet patraukė.... Plains. Bet čia tam, kad užmestų kažkokią aurą Mariuko padarui ir taip sustabdytų puolimą. Tai, deja, nepadėjo...

Taigi, noriu visiems padėkoti, kad nepasikuklinot ir sudalyvavot - turnyras vis tiek gavosi visai smagus. Xem'ai - papostink standingus oficialius. Lauksim visų kitų žaidėjų reportų. Pagal juos bus daug maž aišku, kaip tarpusavy dera dekai.

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
« Atsakymas #44 Įrašytas: Spalis 19, 2014, 11:01 »
Turnyras pavyko, palošėme gerai nors ir man nelabai sekėsi. Galbūt prie to prisidėjo miego trūkumas, prieš turnyrą grįžau iš centro tik 8 valandą numigau porą ir pėdinau iki klubo, paskui priedo klube prasidėjo atchodai, galva braškėjo :D Dekas, kurį gaunu, tai GBW renimatorius, pežiuriu deką ir nematau daug manafixo, kaip trispalviam dekui, tėra 2x Terramorphic Expanse. Dar į akis krenta, kad 0 remūvalo :D
Taigi pirmam rounde gavau bajų. Norėjau geriau žaisti, visgi atėjau čia padėlioti mtg, o ne tinginiauti :) Per tą laiką dar padariau kelias fotografijas su Ramūno fotiku ir užkandau.
2-0 (3 taškai)
Antram rounde gavau Karolį su GB grybais.
Prieš pirmą žaidimą pralaimiu dice rollą, prieš Karolio piktą deką, tai nelabai gerai žinant, kad mano tikrai nepergreičiausias ir reikia daug laiko stabilizavimuisi. Traukiu 7 kortas ir nėra nei vieno lendo...Traukiu 6 randu 4 lendus ir bandau žaisti, bet Karolis greitai prisistato Pendelhaven Elder , Sporesower Thallid, Thelon of Havenwood, kelis tokenus, į mano blokerį paleidžia Sudden Death ir viskas baigta.
Antrą partiją pradedu su 2 lendais (swampu ir plainsu), bandau keepinti ir daugiau lendų per ~8 turnus nebeištraukiu. Atrodo kaladę maišiau įvairiais būdais ir gan daug, bet problemų buvo.
0-2 (3 taškai)
Trečiam rounde reikia žaisti prieš Xemnon'ą su RG Future Shock deku. Pirmą partiją nelabai prisimenu, bet stabilizavausi ant 8 laifų su Essence Warden ir keliais riebesniais padarais ir pribaigiau per 4 atakas su Teneb, the Harvester.
Antrą pariją jis mane su savo kentaurais numuša iki 4 laifu, bet pasidedu Phantasmagorian ir  Teneb, the Harvester prieš tai turėdamas ant stalo Essence Warden, atsistatau iki 6 laifo, kentaurai jau atsisako pulti, paskui pasidedu Jedit's Dragoons ir grįžtu iki 11, tada pradedu pulti su drakonu ir užbaigiu šią partiją. Xemas tada kai aš buvau nukritęs iki 4 laiko rankoje turėjo Ghostfire, galime sakyti turėjau 1 gyvybę, pasisekė :P
Ketvirtam rounde gaunu Povilą su RW Endless March deku, kuris yra toks pat greitas dekas kaip ir grybai (vėliau būtent jie ir susitiko finale).
2-0 (6 taškai)
Ketvirtam rounde gaunu Povilą su RW Endless March deku, kuris yra toks pat greitas dekas kaip ir grybai (vėliau būtent jie ir susitiko finale).
Pirmą partiją dėka 2 Essence Warden ir jo begalės padarų castinimo laikausi ant ~20 laifo, bet tada juodą darbą padaro jo 2x Stonecloaker, Soltari Priest ir Aven Riftwatcher, kurie greitai praeina kiaurai pro mano neskraidančius padarus.
Antrą partiją pasidedu pradžioje Essence Warden, Spike Feeder antrą Wardeną, pradeda lysti mano riebesni padarai ir tada pas jį ant stalo pamatau gamewinner kortą Magus of the Moat, nors jo orginaliame deckliste neturėtų būti, bet Ramas kažkodėl sugalvojo pastiprinti ir taip stiprų deką šia OP korta tokiame formate :) Kadangi pas mane flyingų yra lygiai 1, tai darkonas, o pas Povilą gan daug, bandau į orą kelti 2x Phantasmagorian su 3x Evolution Charm'ais. Povilą numušu iki 2 laifo. Pats jau turiu  49 gyvybes, bet neištraukiu drakono ir baigiasi laikas.
1-0 (6 taškai)
Su 6 taškais į top4 aišku, kad nepatenku, bet ką padarysi :) Dėkui Ramūnui ir visiems kitiems už gerą turnyrą, tikiuosi greitu metu vėl susiorganizuosim kažką panašaus :)