Autorius Tema: Time Spiral Theme Deck Tournament (revised)  (Skaityta 70857 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Time Spiral Theme Deck Tournament (revised)
« Įrašytas: Rugsėjis 08, 2014, 16:04 »
Sveiki draugai. Pribrendo reikalas turnyrui. Čia dėkui Tomui, kuris, kur buvęs, kur nebuvęs vis prisimena šia tradiciją ir pajudina vandenį. Taigi, darysim teminių dekų turnyrą. Kadangi Shadowmoor/Eventide dekai dar "in progress", tai pagal rotacija dabar bus - Laiko Spiralė. Kaip visi gerai pamena, po paskutinio TS turnyro, kuriame dalyvavo NET 12 žmonių, o tai yra maksimumas, gavome šiokio tokio negatyvo dėl dekų disbalanso. Nuo paskutinio susitikimo dekai yra modifikuoti ir kažkiek subalansuoti. Nebebus jau daugiau - Slivers for President ! Sliverių dekas dabar tapo "rainbow" - penkių spalvų, kas automatiškai susilpnina deką, nes reikia mana fix'o. Taip pat - išimti keli atominiai sliveriai. Žodžiu, dekas sulėtintas, bet visi supranta, kas bus, jei bus leista sliveriams išsikeroti....
Sustiprinti "Suspended Sentence" ir "Fate Blaster" dekai - tai tie dekai, su kuriais aną turnyrą lošė Simas ir Vidmantas. Aišku, dar reikia testavimo, ką ir planuoju padaryti sekančiu apsilankymu klube. Tomas sakė padės ir manau Povkė, bei kiti.
Jei kas nori prisiminti bloko istorija, ar kas nors jos dar neskaitė - http://www.daiskardas.lt/forum/viewtopic.php?f=18&t=246

Taigi. Einam prie konkrečių dalykų. Turnyras numatomas spalio mėnesį. Greičiausiai šeštadienį, dėl dviejų priežasčių - sužaidę šeštadienį dar norėsim ateiti į klubą sekmadienį, bei darant sekmadienį - neįsivaizduoju kaip tilptume kartu su atėjusiais pažaisti stalo žaidimų (nebent numatytą sekmadienį niekas nesusirinktų). Man tinka praktiškai pirmi trys spalio šeštadieniai - 4 , 11 ir 18 dienos. Aišku, visiems viskas netiks, reikia prieiti kada tinka daugiausiai žmonių ir norėtusi surinkti bent 8.

1. Nostro
2. Versetty
3. Hurris
4. Goldenas
5. ExLegendz
6. Simas
7. Karolukas
8. Xemas
9.
10.
11.
12.

Turnyro diena : Spalio 18 diena.
Laikas : 12 val.
Vieta : Stalo Žaidimų klubas "Daiskardas"
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: Time Spiral Theme Deck Tournament (revised)
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjis 08, 2014, 16:29 »
Me is auto in :) data manes nejaudina, kada bus tada ir busiu :) jeigu bus norinciu dalyvaut bet dar nemeginusiu MTG (tas turbut liecia daugiausiai naujus narius) su mielu noru apsiimsiu parodyti kas tai per daiktas ir kad galetumet pilnai dalyvauti tame reikale :) mtg turnyrai yra geris, o kai tai nieko nekainuoja yra dar didesnis geris, todel NEMIEGAM!!!!!!! :drinks:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjis 08, 2014, 17:44 »
Mane Auto in irgi  :Yahoo!: , datos kaip ir tinka  :smile:

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjis 08, 2014, 19:20 »
Dalyvausiu jeigu priimsit :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjis 08, 2014, 20:16 »
I'm in very much!  :strong:
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjis 08, 2014, 22:25 »
Negaliu tiksliai šiai dienai patvirtinti, bet man greičiausiai spalio 11 ir 18 dieną neišeitų sudalyvauti, turbūt tik spalio 4 dieną galėčiau :smile:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjis 08, 2014, 22:56 »
aš dar savo grafiko spalio mėn nežinau, bet užrašykit mane.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjis 10, 2014, 09:04 »
Paaiškėjo kai kurios detalės dėl datos. Spalio 4 man neįšeis, nes žmonai Vilniuje renginys, tad dirbsiu vaiku aukle.
Lieka sekantys du šeštadieniai. Maroom, tu minėjai, kad negalėsi 11 ir 18 dienom. Išminusuoti tave iš sarašo ?

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjis 10, 2014, 19:07 »
Jaučiu išbrauk tada mane, nes abejoju ar kitais šeštadieniais aš galėsiu. Bet jei kas pasikeistų - painformuočiau.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugsėjis 10, 2014, 21:34 »
Padaryta. Turim lygiai puse narių. Na, o kur kiti - Donce, UN, Witkis ? Dar Tomas minėjo, kad naujus žmogučius pamokys...

Versetty

• Knight
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugsėjis 11, 2014, 14:57 »
su Whitkiu reiktu susisiekt kaip nors kam nors, su naujais zmoguciais jeigu jiems tiks meginsim si savaitgali biski apsiziuret kas tai yra mtg tai jeigu jiem patiks manau tikrai nepraleis evento :) mmm mano ziniom i teminius norejo ir Gintaras, reiktu ir jo nuomones apie si klausima :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugsėjis 11, 2014, 20:23 »
Gintaras negali, visi savaitgaliai dirbami jam. Witkio nr, neturiu - kas nors su juo susisiekit. Mėginsiu UN pagauti FB.

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugsėjis 11, 2014, 20:26 »
Norėtau ir aš, bet visą spalį man dirbami savaitgaliai... laisvą turėsu tik 28d. šeštadienį.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #13 Įrašytas: Rugsėjis 11, 2014, 20:35 »
su whitkiu susirasiau jis in :) ir speju pagal ji galvoja apie nuolatini ejima kluban :)

si sekmadieni be kita ko, meginsiu pamokyti pora nauju zmogeliuku musu klubo mtg :) tai manau bus da du :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Rugsėjis 11, 2014, 20:35 »
Užtat Dovydas (UN) pasirašė. Kokie dar variantai >? Reikia tik 4 žmonių, bet jei net ir du pasirašys - bus tiesiog nuostabybė