nu papasakosiu ir as trumpai kaip praejo is mano puses TS turnyras
gavau UR storm decka, antras TS turnyras antra karta gaunu ta pati decka, bent tokia paguoda kad deckas modifikuotas ir kiek buvau testines gali laimet net
1 match vs Exlegend
Marius gavo su Madness decku. Pirma partija jam ten neblogai uzfludino landais tai kazkaip dideles problemos nebuvo. Antroje partijoj apsistate jis ten sienom didziosiom ir su 3/1 shadow muse mane, muse ilgai ir mane realiai gelbejo top deckai

kai man liko 2 life, kokius 4 turnus pavyko sustabdyt ta jo prakeikta shadow o tai buciau numires, nu ir galu gale pavyko pasistorminus padaryt jam alfa strike

sunki bet vis gi pergale

1-0
2 match vs Povke
Povke lose su WR decku kuris po to parode kad yra cempionas

nieko lb idomaus ten neivyko, pirmoj partijoj gaunu greitai, antroj laimiu, trecia gaunu per kokius 5 turnus. Tas deckas greitas, o kaip parode praktika, prie geros rankos jis tampa ziauriai greitas

mano stormui greiti deckai praktiskai peilis po kaklu, kadangi ir siaip ten reikia daug tempt guma, kadangi maximum stormas yra 4, defaultu gaunas 2-3, didelei audrai padaryt reikia laiko o pries ta decka laiko nera

1-1
3 match vs Simas
Simas lose su morphais melynakiais

trumpai tariant ten buvo bent daugiausiai juoko, nes jau realiai skaudejo pilva nuo juoko

buvo lb geros partijos - pirma laimejau siaip ne taip, antroj - skipinau nes jau maciau kad kosmaras daros ir bus labanakt, nu sakom gal dar spesim trecia - spejom, laimejau

2-1
4 match vs Ramas
girdejau kad Ramui kazkaip labai nesiseke, plius Rebeliai tikrai nera pats silpniausias deckas ir ko labiausiai bijojau - greitis, kuom rebeliai tikrai turi kuo pasigirti, bet zinot kaip buna - jei nesiseka tai nesiseka, tai va Ramui kazkaip ir nesiseke

abi partijos buvo greitos (kiek imanoma is mano stormo) bet faktas tas kad ejo labai geros rankos, kaip is vadovelio, kada reikejo ir ko reikejo

3-1
top4 vs Povke (again)
nu kai gavau Povke primeciau ka nieko geriau nebus nei kad per grupes kovas, buvau teisus - 2-0 mano nenaudai. Dar jei pirmoj partijoj buvau damuses ji iki 2 life tai antroj man kokius 3 turnus paleido landu, o mano deckui peilis pries toki kaip pofkes greita kur 70% spelu - bounce/flash
tai va, reziume, su maroom pasidalinom 3-4 vieta ir ka galiu pasakyt - turnyras pasiseke

deckai balansuoti, viskas tvarkoje, losiasi viskas normaliai

stormas tikrai geresnis, stormintis galima, keletas variantu stormui viskas faina, aisku ne constructed stormas kad butu galima 15-20 stormo isspaust

bet siapi visksa cool

lauksim kito turnyriuko

realiai kiek zinau eventide su shadowmoor turetu but neuzkalnu ane?

beje kazkaip pasiilgau kamigawos ...