Autorius Tema: Time Spiral Theme Deck Tournament (revised)  (Skaityta 69425 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: Time Spiral Theme Deck Tournament (revised)
« Atsakymas #45 Įrašytas: Spalis 19, 2014, 20:36 »
nu papasakosiu ir as trumpai kaip praejo is mano puses TS turnyras :)
gavau UR storm decka, antras TS turnyras antra karta gaunu ta pati decka, bent tokia paguoda kad deckas modifikuotas ir kiek buvau testines gali laimet net :)

1 match vs Exlegend

Marius gavo su Madness decku. Pirma partija jam ten neblogai uzfludino landais tai kazkaip dideles problemos nebuvo. Antroje partijoj apsistate jis ten sienom didziosiom ir su 3/1 shadow muse mane, muse ilgai ir mane realiai gelbejo top deckai :) kai man liko 2 life, kokius 4 turnus pavyko sustabdyt ta jo prakeikta shadow o tai buciau numires, nu ir galu gale pavyko pasistorminus padaryt jam alfa strike :) sunki bet vis gi pergale :) 1-0

2 match vs Povke

Povke lose su WR decku kuris po to parode kad yra cempionas :) nieko lb idomaus ten neivyko, pirmoj partijoj gaunu greitai, antroj laimiu, trecia gaunu per kokius 5 turnus. Tas deckas greitas, o kaip parode praktika, prie geros rankos jis tampa ziauriai greitas :) mano stormui greiti deckai praktiskai peilis po kaklu, kadangi ir siaip ten reikia daug tempt guma, kadangi maximum stormas yra 4, defaultu gaunas 2-3, didelei audrai padaryt reikia laiko o pries ta decka laiko nera :) 1-1

3 match vs Simas

Simas lose su morphais melynakiais :) trumpai tariant ten buvo bent daugiausiai juoko, nes jau realiai skaudejo pilva nuo juoko :D buvo lb geros partijos - pirma laimejau siaip ne taip, antroj - skipinau nes jau maciau kad kosmaras daros ir bus labanakt, nu sakom gal dar spesim trecia - spejom, laimejau :) 2-1

4 match vs Ramas

girdejau kad Ramui kazkaip labai nesiseke, plius Rebeliai tikrai nera pats silpniausias deckas ir ko labiausiai bijojau - greitis, kuom rebeliai tikrai turi kuo pasigirti, bet zinot kaip buna - jei nesiseka tai nesiseka, tai va Ramui kazkaip ir nesiseke :) abi partijos buvo greitos (kiek imanoma is mano stormo) bet faktas tas kad ejo labai geros rankos, kaip is vadovelio, kada reikejo ir ko reikejo :) 3-1

top4 vs Povke (again)

nu kai gavau Povke primeciau ka nieko geriau nebus nei kad per grupes kovas, buvau teisus - 2-0 mano nenaudai. Dar jei pirmoj partijoj buvau damuses ji iki 2 life tai antroj man kokius 3 turnus paleido landu, o mano deckui peilis pries toki kaip pofkes greita kur 70% spelu - bounce/flash :)

tai va, reziume, su maroom pasidalinom 3-4 vieta ir ka galiu pasakyt - turnyras pasiseke :) deckai balansuoti, viskas tvarkoje, losiasi viskas normaliai :) stormas tikrai geresnis, stormintis galima, keletas variantu stormui viskas faina, aisku ne constructed stormas kad butu galima 15-20 stormo isspaust :) bet siapi visksa cool :) lauksim kito turnyriuko :) realiai kiek zinau eventide su shadowmoor turetu but neuzkalnu ane? :) beje kazkaip pasiilgau kamigawos ... :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #46 Įrašytas: Spalis 19, 2014, 23:21 »
Ačiū kolegos už netrumpus ir išsamius reportus ir už jūsų nuomone apie turnyrą. Na, o kur kiti ?
Ypač laukiu Xem'o reporto - jis juos rašo neblogus, plius dar noriu oficialios standing'ų lentelės.
Aš palauksiu kol surašys visi reportus, paskui kai ką pakeisiu nežymiai kai kuriuose dekuose, kas jau akivaizdžiai akis bado ir parašysiu changelogą čia, jūsų verdiktui.
Pritariu Goldenui, kad kitą turnyrą kai darysim, nereiktų laukt pusę metų, nes tikrai labai teigiami yra tokie dalykai. Net gi neskaitant, kad Povkė vis tik gavo prizą (kelias rare kortas). Man asmeniškai prizai dzin - smagu yra pabendrauti su žmonėm ir draugiškai pasigalynėti, daug po pasimokyti ir kartais, sakau - kartais, galbūt ir užimti paskutinę vietą :)
O dėl Kamigawos, Tomai, tai kaip pats žinai, pagal rotacija - sekantis bus SHM+EVE, na o DAR SEKANTIS - mūsų gera, sena Kamigawa, BET brolau - turesi man padėti asmeniškai modifikuoti nindzių deką. Kamigawos kortų turiu tūkstančiais, tai su replacementu bėdos nebus....
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
« Atsakymas #47 Įrašytas: Spalis 20, 2014, 08:06 »
del kamigawos decku taisymo - su mielu mieliausiu noru :) sakyk kada tik ir galim pradet, taip pat prisidedu automatiskai prie pagalbos testuoti juos :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #48 Įrašytas: Spalis 20, 2014, 09:17 »
Kadangi tauta reikalauja, parašysiu ir aš ką nors.
Gavau Ixidor's Legacy deką - mono blue morph. Anksčiau niekad nebuvau net testinęs to deko, todėl buvo krūva nematytų kortų.
1-as mačas prieš Karolį su grybais. Abi partijas gaunu, nes realiai nespėju taip greit didint savo battlefieldą, kaip Karolis, plius jis visus mano smulkius padarėlius greitai nuskindavo aukodamas saprolingus. Negana to, jis dar ir mokėjo tiesiogiai žudyt viską kas juda :) Slipstream Serpent buvo praktiškai useless, net kaip blokeris neitin pasiteisino (nes dafiga brangus). Kad grybai yra baisūs turbūt įsitikino visi, kuriems teko šeštadienį prieš juos lošt. Dar pamenu kai ant Forge lošdavau prieš vintage saprolingų dekus, tai jei kokiam 4-5 turne vis dar leidi priešininkui dėliotis sporas, tai praktiškai basta.

2-as mačas prieš Maroom su Fate Blaster. Dekas žinomas ir ganėtinai baisus. Bet Marius pasirodo jį visai gerai valdė. Pirmam raunde jam neitin sekėsi traukti gerus padarus, tai tiesiog greičiau užbėgau. Antrą raundą jei gerai pamenu išėjo jo drakaška, nušlavė 4/5 stalo ir primušė. Trečio nepabaigėm ir gavom po tašką. Marius stebėjosi, kad mes spėjom net dvi partijas sulošt, mol greit lošėm :) Laimėt galėjau, tiesiog nebuvo tinkamų kortų tinkamu momentu. Baisiausia korta mano nuomone Mariaus deke - Aether Membrane. Išėjo trečiam raunde ir basta, neturiu kaip užlenkt, tai ir tampėmės kol baigėsi laikas. Nu aišku pats kaltas, kad ją Ramui pasiūliau :D

3-ias mačas prie Tomą su red-blue (nepamenu deko pav.). Prieš tą patį deką lošiau ir per pirmąjį TS turnyrą. Kaip tada gerai prižvengėm, taip ir čia :D Geriausias momentas kai su Grape Shot suštormino Grape Shot ir padarė berods 3 žalos :D Geras tas jo dekas, eigos nepamenu tiksliai, bet buvo kaip pats Tomas parašė :) Dėl rezultato nesigailiu, svarbu, kad smagu buvo :)

4-as mačas prieš Kalėdų senelį iš Laplandijos. Laimėjau 2-0 sausai ir dar buvo laiko pažiūrėt kaip kiti lošia.
Taškų surinkau nedaug, todėl niekur toliau nepatekau ir ramiai sau čiuožiau namo.

Reziume, kad morph dekas gana neblogas. Yra ką mastyti, kažką pakombinti ir svarbiausia yra šansų kažką nuveikti, o ne šiaip traukt kortas ir laukt nežinia ko. Tiesa, man keletas kortų vistik kliuvo. Niekaip nesuvokiu Ovinomancerkortos gerumo ir prasmės, man ji nuolat likdavo rinkoj ir buvo tiesiog gaila ją castint, nu nebent jau eit va bank kai nėra iš ko rinktis. Slipstream Serpent man atrodo situacinė korta ir turėtų būt sideboarde, bet kadangi čia tokio nėra, galėtų būt koks nors Maelstrom Djinn, iš kurio būtų belekaip daugiau naudos. O daugiau lyg norma.

Ačiū Ramui už turnyrą, laukiu Shadowmoor :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #49 Įrašytas: Spalis 20, 2014, 09:56 »
p.s. where is ze photos? :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #50 Įrašytas: Spalis 20, 2014, 12:29 »
Citata iš: "Versetty"

Nu pradžiai atsakysiu Simui. Smagu, kad nenusivylei "Iksidoro Palikimu". Žinai, o Mariuko "Fate Blaster" deke yra NET dvi membranos. Man ana syki buvo labai nefaina, kad likai su tuo deku paskutinis, bet realiai dekas iš tikro neveikė. Tai va ir turim rezultatą, kad net mažiau patyręs žaidėjas su juo pateko į Top 4. Bet pas tave kaladėje kaip tik buvo keletas gan orginalių ir fun būdų susitvarkyti su tom membranom - Merfolk Thaumaturgist ir Crookclaw Transmuter - paimi ir išverti viduriais į viršų, jau nekalbant apie tai, kad gali gėdingai paverst į beždžionę su Pongify, kaip tai šauniai padarei su jo slibinu :) Ovinomancer išties yra keistoka korta, sutinku. Bet late game ji visai pravertė. Pamenu, man atrodo praeitam turnyre, kovoje su Xem'u ji man kainavo pergalę. Slipstream Serpent - well, turint galvoje, kad su Ixidoro deku TS theme bloke yra net 5 dekai, kurie žaidžia už mėlyną spalvą, vadinas kontroliuoja Islands, tai nėra visai nereikalinga korta. Taip, ji brangi, bet pradžioje galima morfinti, vėliau flipinti. Aišku, startiniame hande ji - labai nepageidaujama.
Tomo dekas vadinosi "Reality Fracture".

Tomai, nuotraukos ir video yra, bet aš esu nemokša, todėl nemoku įkelti jų į nuotraukų skyrelį, o ko gero ir teisių neturiu. Galiu kažkaip suarchyvuoti ir persiųsti kam reikia.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #51 Įrašytas: Spalis 20, 2014, 14:39 »
Citata iš: "Nostromo"
Citata iš: "Versetty"
nuotraukos ir video yra, bet aš esu nemokša, todėl nemoku įkelti jų į nuotraukų skyrelį, o ko gero ir teisių neturiu. Galiu kažkaip suarchyvuoti ir persiųsti kam reikia.
Galėtai suarchyvint ir man kaip nors permest, o paskui jau kur nors padėsiu. Arba gali ir pats, jei turi kokią nuosavą galeriją.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #52 Įrašytas: Spalis 24, 2014, 15:39 »
Kadangi panašu, kad daugiau reportų mes nebesulauksim, tai informuoju kokie pakeitimai buvo atlikti dekuose. Ar pavykę jie bus, manau paaiškės tik kitam Time Spiral turnyre, kuris bus oj kaip negreit dar :)
-----------------

Future Shock (RG)

Išimtas Mountain, gražintas į vietą Centaur Omenreader. Čia viskas gerai, nes iš pradžių buvo anas pakeitimas darytas, dabar atkeista atgal. Norėjau įdėti Xemo prašymu daugiau vanilla padarų, bet deja, tokių neturiu.

-------------------

Rituals of Rebirth (RWB)

Išimtas Fa'adiyah Seer, įdėtas Harmonize. Iš viso kaladėje yra 4x Harmonize kopijos dabar.

--------------------

Rebels Unite (BW)

Išimtas Return to Dust įdėtas Zhalfirin Commander. Su juo pačiu kaladėje yra 5 knight'ai. Jis ne rebelas, bet išmita korta yra mažiau naudinga, nes retai naudojama, plius jei ką - yra likusi dar viena Return to Dust kopija kaladėje.

---------------------

Endless March (RW)

Kad ir kaip gaila, bet teko atsisveikinti su Magus of the Moat, į jo vietą grįžo Timecrafting. Taip pat gražintas Stonecloaker , vietoj jo įdėtas Icatian Javelineer, kuris jau bus 4-oji kopija kaladėje šios kortos.

--------------------

Fate Blaster (UR)

Išėmiau abu Boldwyr Intimidator, vietoj vieno įdėjau Bogardan Hellkite, kuris kartu su Scourge of Kher Ridges sudarys labai gražų slibinų - finišerių duetą. Vietoj antro surizikavau įdėti Simo duotą Trickbind, nežinau ar tai gera įdėja, bet kai aplink visi suspendinasi, panaudojimo šiai kortai atsiras.

-----------------

Unraveling Mind (RB)

Kai Xemas parodė bajerį su Phantasmagorian startinėje rankoje, ryžausi su vienu iš dviejų, esančių kaladėje atsisveikinti. Vietoj jo įdėjau Ichor Slick, kuris įsipaišo į madness temą. Šiaip šitas dekas, nors ir neparodė daugiau 4 vietos turnyre yra galingas ir kaip praktika rodo - jį mokančiose žaisti rankose jis yra deadly, stebuklas tik, kad niekada į tokias dar nepakliuvo :)

------------------

Fun with Fungus (GB)

Visus taip užknisusią žiniuonę Pendelhaven Elder iškeičiau į papraščiausią Sprout, bet atminkit - dar viena kaladėj liko. Taip pat išėmiau vieną iš dviejų Fallen Ideal ir įdėjau Deathspore Thallid. Nu ir galiausiai išėmiau vieną iš trijų Thallid Germinator ir vietoj jo įdėjau Psychotrope  Thallid.

----------------

Suspended Sentence (UB)

Na ką- naš sladenkij (mūsų saldainiukas - iš rusų kalbos) :) Išimti du Festering March, įdėti du Reality Strobe. Clockspinning pakeistas į ketvirtąjį Paradox Haze. Deadly Grub keičiamas į Curse of the Cabal. Po Xemo pastebėjimo susimutinau dėl Phthisis - jis čiešina, kad čia nerealiai gera korta. O aš galvojau įdėti vietoj jos trečia Riftwing Cloudskate, bet dabar susvyravau.

Taigi, va tokie pakeitimai padaryti. Lauksim rotacijos ir žiūrėsim kas čia gavosi. Vis tiek, kuo toliau, tuo labiau yra randamas dekų balansas, nors pripažįstu - TS blokas ant to reikalo yra kaka.

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
« Atsakymas #53 Įrašytas: Spalis 24, 2014, 18:40 »
Citata iš: "Nostromo"
Rituals of Rebirth (RWB)

Išimtas Fa'adiyah Seer, įdėtas Harmonize. Iš viso kaladėje yra 4x Harmonize kopijos dabar.

Manau, kad trispalviame decke su nedaug manafixo pilnai užtektų 1-2 Harmonize, nes kiek žaisdavau, Harmonize gali castinti tik tada kai stabilizavaisi, kitaip 5 turne kažkur patraukti 3 kortas ir baigti ėjimą yra labai perlėta. Kad išėmei Seer'ą pilnai sutinku, gan useless korta. Vietoj 2 Harmonize siulyčiau įdėti remuvalo arba damage prevent kortų, kad būtų šanšų prieš greitesnius deck'us. Nes šiuo metu decke 0 remuvalo ,pastato magusą, kur nonflyeriai negali pulti ir gali žaisti kitą partiją :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #54 Įrašytas: Spalis 25, 2014, 14:24 »
Man atrodo, kad turi dar vieną Assassinate ir vieną Sudden Death. Dar mintis buvo įšauti Demonic Collusion, kad greičiau susirasti Tenebą, bet tas tutoras brangus, suka, plius neturiu jo.