Autorius Tema: 2014.09.28 Sekmadienis  (Skaityta 31779 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Re: 2014.09.28 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Rugsėjis 28, 2014, 22:58 »
O blemba, kad failinom tam nekaltam bambukų ir pandos žaidime :D Iš tikro man jau buvo kažkoks įtarimas dėl tų žemės plytelių, nes jos ten mums "malėsi" tos pačios visada viršuje. Kad bambukai visi taip greitai suaugo ant maksimumo, tai ir tokį įtarimą sukėlė kad kažkas čia ne to. Būtinai reiks sužaisti jau su normaliom taisyklėm. Dabar galim užskaityti Justo pergalę su čytais  :D P.S. Justas kaip supratau visam sugrįžo (abuonentą įsigyjo)  :good:
Dar teko proga pasidžiaugti mano vienu mėgstamiausių kubelių stumdymo žaidimu El Grande. Pusę žaidimo dar kažkaip buvo daug maž neaišku kaip čia kas bus, bet po to kai pradėjo Robertas siautėti ir trūkti nuo mūsų... O visi bandymai vytis buvo nesėkmingi. Na Justas dar bandė priešintis, bet visvien dar gerokai trūko iki Roberto. Žaidimas kaip visad buvo visam savo gražume: truputis kiaulysčių, smegenų paralyžiaus, geri taktiniai sprendimai ir legendinis mano pasakymas "koks aš durnius"  :D  Visi su tuo sutiko :D

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #16 Įrašytas: Rugsėjis 28, 2014, 23:03 »
Del 3 ir 4 jūsų darytų klaidų, tai mes pirmą kartą lošėm teisingai.. na kad sodininkas augina savo sklype ir aplink TOS PAČIOS spalvos sklypuose. Bei to tokeno naudojimas (na kad dedasi tik ant tuščių sklypų).
Bet va dėl 1 aprašytos bėdos kai traukiami sklypai ir likę dedami į viršų ar į apačią.. Aš kai mokiausi taisykles (kurios buvo LT) buvo parašyta, kad dedama į rezervo krūvelės viršų, o EN taisyklėse parašyta kad dedama į apačią.
Dėl antros klaidos (pandos judėjimas daugiau nei per vieną langelį) tai vėl gi susikerta lietuviška versija su angliška :...: LT taisyklėse yra toks sakinys "Kad panda ir sodininkas atliktų savo veiksmus, jie turi būti perkelti daugiau nei per vieną sklypą. Kitu atveju nei panda savalgys bambuko dalį, nei sodininkas užaugins bambuką". En taisyklėse "must move at least one space".

Tai va.. mokiaus LT taisykles, o reikėjo nepatingėt en pasiskaityt (LT taisyklių lapą jau išmečiau į šiukšlinyką beje :D). Ačiū už pastabas, taisysim gameplay ir nebedarysim klaidų

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #17 Įrašytas: Rugsėjis 28, 2014, 23:05 »
Beje gal 4dienį kas norėtų tą Pandą teisingai pastumdyt? ar dar kokią smulkmę palošt?

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #18 Įrašytas: Rugsėjis 28, 2014, 23:45 »
Citata iš: "Nostromo"
Citata iš: "Justas"
Turėčiau būti :). EH norėčiau prisijungt.

Seniuuuk - trumpam, ar "ant visajaus" ? :)

Na, iki kito sezono niekur vykt iš Lietuvos jau nebeketinu, tai galiu prie "ant visajaus" prisiskirt :D.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #19 Įrašytas: Rugsėjis 28, 2014, 23:51 »
Yey, čia tai gėris ! Aš apie Justo grįžimą. Penktadieniai pas mane ir šiaip geimai be tavęs buvo ne tokie. Gaila, kad greitu laiku Povkė išvažiuoja, nes ketinam atidaryti Descent sezoną. Bet gal Povkę pakeis Povilas.
Taigi, LT taisyklių jau seniai nebeskaitau. Čia kaip žiūrėti filmą su LT įgarsinimu - nesakau, kad tai blogai, bet kartais neatskleidi visų niuansų...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #20 Įrašytas: Rugsėjis 29, 2014, 13:21 »
Citata iš: "Nostromo"
Yey, čia tai gėris ! Aš apie Justo grįžimą. Penktadieniai pas mane ir šiaip geimai be tavęs buvo ne tokie. Gaila, kad greitu laiku Povkė išvažiuoja, nes ketinam atidaryti Descent sezoną. Bet gal Povkę pakeis Povilas.
Taigi, LT taisyklių jau seniai nebeskaitau. Čia kaip žiūrėti filmą su LT įgarsinimu - nesakau, kad tai blogai, bet kartais neatskleidi visų niuansų...

O aš mielu noru kokį gerą RPG prisijungčiau lošt. Niekad nebandžiau Descent, bet yra lb didelis noras pabandyt

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #21 Įrašytas: Rugsėjis 29, 2014, 13:45 »
Nu jei nori tokio uberinio RPG tai siulau arba Mage Knight arba Descent :) bet kuriuo atveju neprasausi bet garantija viena po belekurio is tu zaidimu - galvoj smegenys virsta kose :D gal taip negaliu garantuot del Descent bet jau su Mage Knight tai faktas kaip blynas  :drinks:

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #22 Įrašytas: Rugsėjis 29, 2014, 14:37 »
Kiek užtrunka Descent 1 partija?

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #23 Įrašytas: Rugsėjis 29, 2014, 14:42 »
Nu Ramas parasys gal but tikslesni laika, bet siaip tiek vienas tiek kitas zaidima uzima DAVELNIA laiko :D nu taip jei jau losti tai pradekim skaiciuot nuo 5 valandu zaidimo iki kokiu taip 8 :)

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #24 Įrašytas: Rugsėjis 29, 2014, 14:52 »
O damn :D LOVE IT. nu tai 7dieniams lieka.. Galvojau jei pvz 3-4 val viena partija, siūlyt 4dieniais lošt, bet matau kad čia rimčiau kiek...

O šiaip kai matysiu kad 7dienį ateit išeis, zysiu šitą sulošt.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #25 Įrašytas: Rugsėjis 29, 2014, 15:43 »
Tomas teisus, tokie geimai užima EONS of TIME laiko... mes netgi rinkdavomes kokią valandą anksčiau, nes kai grįždavom devintą namo, žmonai tai nelabai patikdavo. Descent : 2nd edition yra žymiai trumpesnis, ten misijos suskaidytos, tad trunka kokias 2-3 valandas tik. Bet čia kaip kam - nežiūrint į visą gėrį, kurį siulo antra edicija yra susidares labai rimtas ir die hard pirmos edicijos fanų būrys, netgi gauja sakyčiau. Nes turim tikslą iki tol, kol geimas pasens, atsibos, morališkai nebetenkins - reikia išeit visus scenarijus (jų bus apie 30 su expansionais skaičiuojant). Šiaip Descent eilės dažniausiai užsibookinamos į priekį iš anksto, bet jei domina, Povilai, galiu iškart rezervuoti vakancija, kada jau planuosim žaisti.

Šiaip nežiūrint į sesijos žaidimo ilgį, pats žaisimas nėra sunkus - taisyklės uber aiškios ir paprastos, prisijungę nauji žmonės pilnai žaidžia, nejausdami streso. Senesni žaidėjai kiek pacoach'ina, nes juk ten komandinis žaidimas ir po partijos gali sakyti, kad jau žinai kas kaip ten. Aišku, jei sugalvoji pereiti į blogio pusę ir būti tamsos valdovu - čia vėl niuansai, bet galiu pasakyti tie žmonės, kurie išdrįso tai padaryti (Justas, ExLegendz ir kt.) - labai puikiai su tuo susitvarkė.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #26 Įrašytas: Rugsėjis 29, 2014, 17:13 »
Nu tai rezervuojam tą vakanciją. Bent vieną kartą tikrai norisi išmėgint ir galiu duot pirštą nukirst kad patiks.