Autorius Tema: 2014.10.12 Sekmadienis  (Skaityta 18902 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
2014.10.12 Sekmadienis
« Įrašytas: Spalis 08, 2014, 20:59 »
niekas nieko neraso tai parasysiu as.....
tai ka sekmadieni kiti ?

mano ziniom as, povke ir povilas losim Gurps sesija...trumpa ar ilga matysim pagal situacija.....gal jei pavyks darysim ilgesne ir ijungsim Gintara (kuris pareiske nora) kada jis gales....

o ka kiti?

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Re: 2014.10.12 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalis 08, 2014, 21:10 »
Aš dar tiksliai nežinau ar būsiu tai truputį susilaikau nuo planavimo  :smile:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalis 08, 2014, 21:37 »
Man dirbamas sekmadienis.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 08:21 »
O kas žada dar ateit? Visai norėtau ką nors rimto ir ilgo pastrateguot.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 13:22 »
Aš turėčiau būt. Gal Mage Knight coop'ą kokį, jei dar neužkniso ? :D

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 17:20 »
mielai prisijungčiau ką nors palošt :)
Mage Knght neteko lošt, bet jei kas nepatingės taisykles išaiškint tai būtų įdomu pabandyt

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 20:40 »
Citata iš: "zydrune"
Mage Knght neteko lošt, bet jei kas nepatingės taisykles išaiškint tai būtų įdomu pabandyt
Paaiškinsiu, tik reiks nusiteikt nemenkam brain damage :D

Galim coopą kokį nesunkų sumest. Ketvirtas žaidėjas bus?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 20:52 »
Nesunku, kaip preita karta? Vis prisimenu Tomo zodzius "smarkiai prapisom ar tik biski?"  :smile:
Gaila nebusiu  :cry:

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 21:33 »
Citata iš: "smikis"
Nesunku, kaip preita karta? Vis prisimenu Tomo zodzius "smarkiai prapisom ar tik biski?"  :smile:
Gaila nebusiu  :cry:
Gintarai, negąsdink žmonių! Nelošim to uber hard scenarijaus, o coopų galima visokių prigalvot.

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #9 Įrašytas: Spalis 09, 2014, 22:08 »
Neturejau minties gasdint, o ir nemanau, kad isgasdinsi pas mus kanors sunkiu zaidimu  :smile:

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #10 Įrašytas: Spalis 12, 2014, 10:29 »
Šįkart neateisiu, reikia truputį padirbėti. Visiems gero pasižaidimo! :smile:

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #11 Įrašytas: Spalis 13, 2014, 08:20 »
nu truputi glaustai pradesiu gal kiti placiau pabaigs :)
susirinkom sekmadieni truputi anksciau kas turejom GURPS'int, kol pasisnekejom ir kelis niuansus issiaiskinom atejo ir kiti zmones kurie ejo losti Mage Knight. Realiai musu buvo nedaug, bet uztat nieks nesedejo nieko neveikdamas, taip kad skaitykim visai gerai viskas buvo :)
nu apie GURPS scenariju as lb nesiplesiu, gal papasakos kas lose, nes is mano puses tai vis tiek atrodo kitaip nei kad einant i ta nuotyki :) esme kad lose zmogus kuris yra neloses is vis (Povilas) ir zmogus antra karta gyvenime losiantis (Povke) bet galiu juos abu tiktais pagirti, nes zaide labai gerai ir puikiai atlosinejo savo herojus, ypac Povilas kuris pats buvo pasidares savo heroju su 3 asmenybem, tai praktiskai 6 valandas turejo buti 3 in 1 :) bet visumoj abu vyriokai lb sauniai lose, didelis pliusas jiems ir didelis pagyrimas, su jais losti tikrai lengva ir paprasta :)
tai va scenariju pabaigem kazkur niekur, su mintim apie pratesima ir didele galimybe pasijungti Gintarui kuris senai nori ta pameginti :)

tai va tiek, lauksim daugiau ziniu is kitu :)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #12 Įrašytas: Spalis 13, 2014, 12:03 »
Verkit tie, kas nesat lošę GURPS... Aš bandžiau pirmą kartą gyvenime ir įspūdis - 11 balų. Pradedant raudonas knopkes mėgstančiu bendrakeleiviu, kuris kiekvieną naktį barikadavosi nuo manęs ir bandė nukabint 50 metų moteriškę (ir atitinkamai gavo į akį), tęsiant nesunkia kovos sistema ir laisvomis taisyklėmis, prisimenant labai gerą GM ir baigiant jėgišku nuotykiu wastelande.

Mano veikėjas buvo šizofrenikas, kuriame mainėsi Vova iš rajono, gėjūkštis Neapolis (kuriam beje pavyko sužavėt vieną sargybinį) ir sexo maniakas Sextonas (kurio poelgiai su leisgyve stalo dydžio žiurke kiek traumavo mano bendrakeleivį Luigį). O nuotykis prasidėjo nuo to kad tu atsibunda Sextonas vidury niekur, turi tik žemėlapį, kurio nesupranta ir bendrakeleivį, kuris nors ir pasižymi geru aplinkos suvokimu, bet nuo pat pradžių dairėsi lyg pirštus į akis įsismeigęs. Nieko nesupratę, aklai patraukėm link uolos, kur dėka Luigio garsaus "labas" (kuris dar patikėkit manim pasikartos) ant mūsų pradėjo rautis 4 neblogi pacai (stalo dydžio, su ragais... nothing special). Mes juos sėkmingai pritvojom, radom džipą, lėktuvą.. Aš pavalgiau.. numalšinau alkį žalia žiurkės mėsa ir traumavau vargšą Luigį, kuris pro langą matė mano "nuotykius" su kita leisgyve žiurke.

Kitą dieną Luigis pabudo su kitu mano kūno gyventoju - Neapoliu.. nors dabar ir net neatsimenu kuriuo tiksliai, nes aš vis atsijunginėdavau su visokiais flashbackais. Gerai apsidairę ir Luigio dėka nieko doro nepamatę, patraukėm link vienišo namuko vidury niekur. Nieko viduje neradę apieškojom spinteles.. rado maisto, ginklų ir paklodžių. Tuo tarpu prie namo grįžo namuko gyventojai. Luigis nusivertė stalą ir pasiruošė viduj. Aš šokau pro langą ir ėjau tykot iš lauko. Nu ir tada su griausmingu Luigio "Labas" all hell broke loose.. Tą dieną žuvo šuo, namo gyventojų vadas.. ir tikėjimas žmonių gerumu. Bet kažkokiu būdu, po to kai pasidavėm likom gyvi.. Maža to minkštasis draugas išsiderėjo, kad juos paleis už tai kad sutvarkys mašiną.. ir dar maisto bei ginklų duos. Nu keistas pasaulis, ką bepridursi.

Toliau priėjom miestuką, kur įtartinas meras davė užduotį sutvarkyt vandens pompą. Už tai mainais pažadėjo ginklų ir šarvų. Pakeliui kažkoks diedukas paprašė rast jo dingusį sūnų. Kol ieškojom sūnaus radom vykdomą smagią egzekuciją ir turėjom skubiai slėptis. Na žodžiu niekas nėra saugus... net ir dieduko sūnus, kurį beje irgi nušovė. Pasikapstę po lavonus radom pakabuką, kurį gražinom diedukui ir jo merginai, kurią Luigis bandė kabint (bet gavo į akį) ir toliau keliavom į savartyną ieškot detalių pompai.

Savartyne rado besikaunančius meškos dydžio kurmius ir neiškius piliečius. Pasitelkę gudrumą ir sneaky apgaulę išskerdėm visus.. Buvo net gražu žiūrėt. 2 vs 5. Patvarkėm tiek piliečius, tiek kurmius. Luigis taikosi ir kaupia mirtiną šūvį, aš sėlinu iš kitos pusės užsitaisęs savo medžioklinį. Tuo tarpu pro mane atbėga kurmis, sustoja ir žiūri į mane. Aš jam žavingai mirkteliu, paslepiu šautuvą ir leidžiu suprast, kad aš ne priešas. Kurmis nubėga toliau, kur piliečiai skriaudžia jo draugą. Blam - pirmas šūvis į pilietį. Kurmiai traukia link Luigio.. Blam antras šūvis į kurmį.. Likęs gyvas kurmis pasimetęs, likęs gyvas pilietis pabėga. Blam - paskutinis šūvis į kurmį - ir turim krūvą lavonų ir pabėgusį pilietį, kurį po kurio laiko irgi pagaunam. Susirenkam trūkstamą detalę, pargabenam iki pompos, sutaisom pompą (su visokiais raudonų knopkių spaudinėjimais) ir įvykdom mero misiją.

Gavę ginklų ir šarvų patraukiam link "gerųjų" draugų, kur buvo susišaudymas ir po to nelabai savo noru tenka sėst pas kareivius, keliaujančius į VEGAS.
Va taip va baigiasi Lugio ir šizofreniko istorija postapokaliptinėj dykynėj. Žiauriai patiko ir ačiū Tomui už gerą scenarijų.