Autorius Tema: 2014.11.30 Sekmadienis  (Skaityta 20032 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
2014.11.30 Sekmadienis
« Įrašytas: Lapkritis 26, 2014, 13:15 »
Paskutinis rudens sekmadienis...
variantu kadangi nieks neteikia, pateiksiu nora -

Noriu MK co-op ir pamegint iveikt ji ne ant easy.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2014.11.30 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkritis 26, 2014, 13:57 »
Aš pass. Darbas.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkritis 26, 2014, 15:42 »
kas yra MK? ir kiek ten piliečių gali žaist?
nors nesvarbu.. aš perskaičiau žodį COOP. So I am in :D

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkritis 26, 2014, 18:02 »
aš prisijungčiau į Mage knight co-op

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkritis 26, 2014, 20:30 »
Me nebus  :(

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Lapkritis 26, 2014, 21:35 »
Citata iš: "Povils"
kas yra MK? ir kiek ten piliečių gali žaist?
nors nesvarbu.. aš perskaičiau žodį COOP. So I am in :D
MK yra Mage Knight Board Game :) Laikui bėgant išmoksi ir kitokių trumpinių :D
Lošim:
1. Simas
2. Tomas
3. Povilas
4. Žydrūnė

Tai žodžiu, kadangi loš naujas žmogus, imsim neitin baisų scenarijų. Tomas pasiūlė labai įdomu, daugmaž taip:
Citata
The first city you reveal is the kingdom of Solmodon, Magus King. This is a level 11 city. Draw a white enemy token and add it to the other tokens in the city (this represents Solmodon). Solmodon is a powerful mage who his able to exert the force of his will over magical spells and artifacts. Once you initiate combat in the city, you are allowed to use one spell, artifact or unit for each wound you have in hand (wounds accrued later in the turn may allow you to use more spells, units or artifacts). All wound cards remain in your hand as normal – you simply have to have them in hand to be able to use a spell, artifact or unit. Note: You must defeat this city before attacking the second city.

The second city you reveal is the kingdom of Rjantagar, Dragon King. This is a level 11 city. Draw a red dragon token and add it to the other tokens in the city (this represents Rjantagar.). Rjantagar, also called the Beast Lord, exercises dominion over all the fell creatures in the land. Defending enemies in Rjantagar’s city gain +1 armor each wound card you have in your hand (remember, you may have a different number of wounds during the siege phase and normal combat phase, so adjust accordingly).
Povilai, nusiteik epic-brain-explode sekmadieniui :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #6 Įrašytas: Lapkritis 27, 2014, 21:53 »
Dėl susikaupusių darbų turbūt praleisiu šį sekmadienį. Bet jei kas pasikeistų - painformuočiau :yes:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkritis 28, 2014, 09:17 »
Dar bus ateinančių žmonių ??

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #8 Įrašytas: Lapkritis 28, 2014, 12:27 »
Jei išeis, aš būsiu.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 09:09 »
Kadangi musu buvo labai nedaug, o net visi 4 ir visi losem ta ka ir zadejom MK tai ir raportas bus nedidelis :)

zodziu meginom nauja scenariju Mage Knight kur turejom per 3 dienas ir 3 naktis paimti dvi pilis bet eiles tvarka....losem as, Simas, Povilas ir Zydre. Povilui buvo pirmas kartas tai jis pries losima gavo tona informacijos apie tai kas galima o kas negalima, ko pasekoje yra labai sunku atsiminti viska vienu kartu :) nu bet neesme pradejom...
trumpai drutai partija buvo totalus unluck faktorius :o  pacioj pradzioj praktiskai per trys varimus susurinkau du artefaktus kas siaip zaidziant butu nenormalus boostas i pergale, deja abu artefaktai buvo visiskai useless....mano kolegom sekesi panasiai - spelai is vis pradejo pas mus atsirasti turbut tik ipusejus zaidima, manos poolas pastoviai budavo arba juodas arba vienos spalvos kurios didziaja dali sudare ta pati nenaudojama juoda....Simas nubego i viena puse, as i kita puse, Povilas pasiklydo miskuose, o zydre bego kazkur netoli Simo....pluduriavom visi totaliai.... realiai pradejau atsigauti tik nuo vidurio zaidimo kai jau turejom imti pili...pirma pili emem tryse as Simas ir Zydre - paemem is kokios 3 karto...pradzioj Zydre herojiskai pasiaukojo prisiimdama monstru fleima, mes su Simu tuo tarpu nukalem po viena, po to jin nebelindo i ta pacia mesmale tai mes dar karta apmazinom pajegas priesu, ir ant galu galo lindau vienas dabaigt darba, bet kas is to....nes antrai piliai paimti turejom gal puse turno, ir meginom 4iese pult, bte prie pilies miegojo piktas drakonas kurio tokie didvyriai kaip mes neikandom niekaip nebekalbant apie pili.....zodziu didelis ir riebus FAIL :)

reziume - prapylem techniskai ir graziai. Baisiausiai buvo unluck juodas debesiukas virs musu galvu, nes kad taip nesisektu visiems turbut nesu mates :) per visus zaidejus buvo kokie 8 artefaktai ir NEI VIENAS praktiskai kuris padetu ka nors doro padaryti :) spellai same story - crap :) plius musu taktines klaidos ir gavom ka turejom gaut - pralosima :)

be kita ko, uzskaitau sekmadieni ir tikiuos kad kitam kartui pavyks mums ta scenariju praiti nes realiai tai padaryti reiktu vien is sportinio pykcio :) taip pat tikiuos Povilas prisijungs irgi nes pirma karta losiant toki complexini zaidima tikiu kad kyla daug klaustuku ir niuansu :) zydre manau bus etatinis MK losejas :) zodziu viskas buvo gerai bet noris da geriau :)

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 10:15 »
O Mage Knighte... Koks intymus buvo mūsų pasimatymas 7dienį. Bandėm tave imt keturiese, trys jau matę tavo linijas, ir aš - kuriam tu buvai nauja patirits. Tavęs buvo daug ir tu buvai sudėtingas kaip moteris per PMS. Net neįsivaizdavau kaip su tavim bendrauti, kokias pokalbio temas paliesti. Aš buvau dragonas su knyga, sijonu ir kakojau kristalais, todėl bandžiau būt savim ir maudytis tuose kristaluose. Atėjus nakčiai pasiklydau miške, patrypčiojęs vietoje įveikiau burtininką, gavau spelą ir dar labiau apsikroviau kristalais (ir vėliau buvo priminta, kad yra limitas kiek kristalų galiu turėt). Bandžiau būt bent kiek naudingas ir trintis prie patyrusių, bet buvau bevertis ir paskutinis visur. Net imant paskutinę pilį aš net neturėjau kaip iki ten ateit (dažniausiai šliaužiau keliais ir alkūnėm visur, nes matyt slėgė kristalų svoris)... Ir galų gale herojai gavo į snukučius kaip reikalas. Kadangi aš nežinojau ar mums nesiseka, ar aš čia toks nevykęs, bet jei bus mūsų antrasis pasimatymas, aš tave imsiu tvirčiau į rankas, nes jau žinau vieną kitą tavo liniją ar kombinaciją, arba kaip nugalėti kokį priešą. Tik va kovos sistema man vis dar paslaptis (matai priešą, prie kurio parašytas mėlynas 5. Vadinasi reikia apsisaugot nuo atakos 5. "But wait, there's more" sako Simas, nes pasirodo reikia apsisaugot nuo 10.... nu hell nu :D).
O jei rimtai, tai jaučiausi visiškai useless, bet nepaisant to man labai patiko šitas reikalas. Ir nesvarbu iš sportinio intereso ar ne, aš vėl norėčiau šokt į šito partiją. Žaidimas sudėtingas, čirškina smegeninę, bet dėl to yra jėga. Laukiu sekančių pasiūlymų.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 13:38 »
Viskas buvo taip kaip parašė Tomas. Dar grįžęs namo vis galvojau "nu blyn ir nesukrisk tu man taip". Suprasčiau jei būtų Povkė lošęs, aišku jam būtų geriausios kortos atitekusios po defaultu, bet jo nebuvo tai nžn kame tas unluck :) Gal jis iš namų juodą aurą paskleidė :D
Aš nuolat Tomui sakau, kad nereikia šokt aukščiau bambos ir imt advanced scenarijų, pirma gal reiktų kokį paprastesnį coopą įveikt, bet jis užsispyręs :) Scenarijus buvo tikrai sunkus, nors mes panaudojom realiai tik jo pusę. Aišku, jei bus viskas lengva ir eidamas šluosi visus monstrus iš eilės turbūt nebus taip įdomu, kai per plauką įveiki paskutiniam turne ir gali užsiskaityt didelį achievmentą :)

Povilai, MK išties yra labai complex geimas ir per vieną sesiją neįmanoma visko išmokt, juo labiau atsimint. Daug ką sakiau kai aiškinau taisykles, bet nieko keisto jei pamiršai ar praleidai per ausis. Kad rimčiau įsikirst gal net reiktų kokį mini walkthrough padaryt prieš rimčiau lošiant. O kas liečia kovas, tai ten tik suvokimo reikalas: ugnis stiprį prieš ledą ir atvirkščiai, todėl jei tu nori su kardu atremt ugnį ar ledą, tada ir buvo tie "but wait, there's more" momentai, kad va skaičiuojama kitaip :) Kitam kartui turėsiu atsispausdinęs oficialų FAQą, ten daug niuansų paaiškinta, manau bus visiems aiškiau ir nedarysim rimtų klaidų strateguojant.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #12 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 15:09 »
Jei Povilai nori tikrai kompleksiško geimo, patariu pamėginti Earth Reborn (nu aišku, kai rebiatos nudažys figūrėles) - tik pasiimk atsargines smegenis :) Ir neklausyk, jei Simas sakys - "Tai visai nekompleksiškas geimas..." - jis tikrai toks :)
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 15:21 »
Bet šiaip paėmus.. tai visiškai neprailgo laikas. Atrodo atsisėdom... opa ir 19.00 :D Siūlyčiau jei pvz COOP lošiam tai pradėt nuo easy campaign ir tik įveikus pirmąjį eit prie antro. Nu taip.. gal pirmus ir įveiksi easy peazy, bet naujesni žaidėjai geriau susipažins su žaidimo mechanika, o seniai turės progą išbandyt kitus veikėjus ir pan. + išlaižysim žaidimą nuo iki :D

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gruodis 04, 2014, 14:16 »
Čia jau visi daug infor pirdavė kaip mum sekės.
Tai norėčiau tik pasakyt: Tomai, tu teisus. Aš mielai etatinė MK žaidėja būsiu :D patiko man jau pirmą sykį. o dar kai COOP pažaidėm - tai išvis jėga.
Žinoma norėtųsi kada nors ir laimėt šitą reikal [pirmą syk likau paskutinė, o šįsyk visi draugiškai gavom į galvą nuo drakonų ir kitų pirešų]