Autorius Tema: 2015.03.01 Sekmadienis  (Skaityta 14458 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2015.03.01 Sekmadienis
« Įrašytas: Vasaris 24, 2015, 21:41 »
Renkamės pirmąją pavasario dieną! :Yahoo!:

Su Tomu apšnekėjom, kad reiktų RFTG prisiminti, be to buvo iš anksčiau tai ir pageidauta. Tai pakuriam:

1. Maroom
2. Versetty
3. Povils
4. Žydrė
5. Karolis
6. ...

Yra dar porą įdomių pasiūlymų. Iš Tomo pusės NH! 3.0 bei seno mūsų klubiečio Andrux pasiūlymas sužaisti Dead of Winter (reiktų patvirtinimo iš jo pusės :) )

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Ats: 2015.03.01 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 24, 2015, 22:46 »
Kol kas negaliu pasakyt ar būsiu, patikslinsiu penktadienį.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 26, 2015, 09:40 »
Mes su Žydre į RFTG (įtariu kad tai yra Race for the Galaxy). Iš savo pusės siūlyčiau sulošt Cosmic Encounter (5vietos) arba Eclipse (6vietos), kurį senai esu pažadėjęs Tomui. Jei trūks žmonių, galiu pakalbint savo pažįstamą

Cosmic Encounter
1. Povils
2. Žydrūnė
3. Versetty
4. Povilo draugas Karolis
5. Maroom

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 26, 2015, 10:58 »
man tiesiog puikiai tiktu rtfg ir cosmic encounter  :Yahoo!:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 26, 2015, 19:51 »
Gal butu norinciu Twilight Struggle ?

1) As
2) Mindaugas

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 27, 2015, 20:19 »
Prikalbinau draugą Karolį. Tai pas mane į cosmic encounter prisirašau ir jei Marius primtų būtų labai cool

Maroom

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 27, 2015, 21:05 »
Panašu, kad nusimato kosminis sekmadienis :D Prirašyk tada Povilai ir mane prie Cosmic Encounter :good:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 27, 2015, 23:17 »
Man teks skippint šį kartą :(
Kuris čia drąsuolis įsigijo Twilight Struggle? :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 27, 2015, 23:19 »
Maroom  :Yahoo!:

Maroom

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 28, 2015, 11:31 »
Kuris čia drąsuolis įsigijo Twilight Struggle? :D

Me me me :D Seniai galvojau apie šitą žaidimą ir apskritai paskutiniu metu labai susidomėjęs "GMT Games" produkcija. Dabar bus galima realiai įvertinti kas čia per BGG nr. 1  :)

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 02, 2015, 15:30 »
BAM ir raportą parašysiu. PIrmas daiktas kurį lošėm - Cosmic Encounter. Dalyviai - Tomas po tėvuko baliaus, Gintaras netikėtai užsukęs, Aš besleevsinantis korčikes, Marius pavelavęs, Žydrė pasiruošus peilį ir Karolis naujai atėjęs. Pirma partija - su pasikrykštavimais ir apgaulėmis laimėjo Žydrė. Paskutiniu ėjimu pakrikštijo Karolį išdurdama jį ir padarydama jam "Red Sandcastle" :D Galėjo pasidalint pergale su "draugais", bet Gintaras išmetė artefaktą ir "draugams" liepė susirinkt savo laivus. Tada Žydrė pykšteli Karoliui - gal nori dėrėtis ir pasidalint pergale? (aš jau žinau kas bus.....) tas sako jo... Ir tik Pyst ataka prieš derybas ir Žydrė smeigia peilį Karoliui ir strykčioja vietoje. Sumetam dar kartelį - ir šį kartą pergalę nusineša Marius su Tomu. Tik va neatsimenu ar per derybas jie taip susitarė ar kažką kartu padockino.
Toliau brainfu.... tai yra Race for the Galaxy. Gintarą pakeičia klubo Karolis (liaudyje vadinamas Karoluku) ir imamės naujo reikalo. Ačiū Tomui, kuris sėdėjo šalia ir gelbėjo viso žaidimo metu paaiškindamas kas ką reiškia. Maždaug nuo vidurio pradėjau įsikirst kame replės ir palengva stūmiausi į priekį kol Karolukas garsiai visiem skelbė kad laimės dar ir dar kartą. Po to dar patrindavo į veidą šį faktą... Na ir dar truputį parėkavo. Tai mano galvoje įdomus žaidimas vyko tarp likusių 5 žmonių. Mane aplankė naujoko sėkmė ir panašu kad likau antras, nes netyčia tūptelėjau ant karinių objektų ir korčikės, kuri žaidimo gale man už juos duoda taškus. Tai ir apsikasiau rebelsais ir kariniais reikalais. Šiaip visai patiko ir tikrai sužaisčiau dar kartą. Be to - žaidimas nėra toks jau sudėtingas kai pradedi gaudytis fazėse ir ženkliukuose.
Ir galų gale septyniese (atsisveikinom su naujoku Karoliu ir pasisveikinom su Mindaugu ir komunistu pofke) užtvirtinom 7dienį su 7wonders. Mano kaimynai buvo nesveiką karinę galią turintis marius (apie 20 stiprumo) ir aiškiai cheatinantis pofke, kuris ne tik kad už resursus nemokėjo, bet dar ir pinigų gaudavo juos imdamas iš kitų žaidėjų (kas jau pykstasi su taisyklėm mano manymu). Be to tas svolačius kaupė žalias kortas. Vien tam kad jis negautų tų žalių kortų pradėjau pats jas kaupti ir šiek tiek už tai gavau pelno. Bet pasibaigus žaidimui likau kažkur per vidurį ar panašiai.

Sakyčiau visai jėga 7dienis. Patiko Cosmic Encounter ir Race for the Galaxy. 7wondersus visai norėčiau pabandyt su Babelio papildymu.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovas 02, 2015, 20:35 »
Aš visada sakydavau - nepraleiskit pro akis žalių kortų, tuo labiau neduokit jų tokiems velniams kaip Povkė ar Justas. Nesakau, kad jas lengva rinkti, bet jei įpusėji, praktiškai laikai vienoj rankoj pergalę. Karo menas, kaip atrodytu kieta ir šaunu nėra toks pelningas, nes jei buožini kolegas, tai gauni max 18 taškų už karą, nu jei dar lyderiai sukrito, kokius 25 at max. O nubuožinti kolegos , jei nuo abiejų gauną į šoną, turi max minus 6 taškus tik. Gerai prasukus žalių rinkinį vien už jas taškai perkopia 50...

Babelis - joa, reiktų...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...