Taigi, sulošėm Starą. Dėkui Simui, už tai kad pasiryžo, kad didvyriškai atlaikė klaikias atakas tu dviejų galgonų, nes man tai kraujas būtų užviręs. Kaip sakau, Simai - MES NEPRALAIMĖJOM, tiesiog jie nesugebėjo laimėti

O jei rimtai, tai taip ir buvo. Suvalgė SImą anie du, pradėjo slinkt jūra zergų link manęs. Aš, supratę, kad jau bačka pradėjau išsikalinėti

Nu sakau, bent jau fun apturėsiu. Bet gavosi tai, kad kuo labiau bajeravau, tuo geriau man sekėsi lošti - čia prarandu bazę, čia pastatau naują, tuo pačiu išnešdamas Karoluko bazę. Žodžiu, kaip pasakė Alioša Popovičius - "Negriuvau...", nes kiti baigė žaidimus, o kadangi norėjos namo ne su autiku važiuoti, teko vyniotis. Bet vis tiek buvo smagu ir kaip ir Gintaras, aš supratau, kad paktikos visai nebėra ir stipriai laminu šiame žaidime. Reikia daugiau lošti ir dar vienas faktas į akis - jokių team game. TIK FFA ! Nes dabar, vieną išnešą, kitam valandos suskaičiuotos. Net Karolis pasakė, kad visai neįdomu lošti dviese prieš vieną, nebėra įtampos, nebijai, kad kažką priešininkas iškrės. O Free-For-All mėsa yra ta, kad pvz lošiant trise ir daugiau jau atsiranda toks terminas - "mano priešo priešas - draugas". Ir kai du kapojas, nereiškia, kad trečias neįkiš pagalio, turėdamas keletą laisvų zerglingų. Tiesa apie frakcijas. Tikimybių teorija nesuveikė. Man labiausiai patinka teranai. Rinkaus paskutinis, nes prieš tai vaikinai ištraukė abu zergus ir protosą. Lieka man dvi teranų frakcijos ir viena likus protosų - labai didelis šansas, kad gausiu mėgstama frakciją. Kur tau - gavau oranžinį protosą. Gavosi pagal frakcijas lygios jėgos - protos and zerg vs protos and zerg. Ir Karolukas, kuris žaidė už protosus pavarė zealotų rušą

Ech...
Beje, dėl kortų mechanikos, kuri taip nepatinka Gintarui. Brolau, pats matei, kokią klaidą darei šiandien - pastoviai per "research" actioną pamiršdavai traukti tris kortas. Tai kodėl tada skundies, kad rankoje nėra reikiamų unitų kortų. Vat ir išlindo atsakymas į mano klausimą - ar geriau swarminti basic unitais, ar eiti link stipresnių, technologiniu medžiu. Jei darai daug išradimų, ne tik atrakini nemažai žiauriai kietų kortų, bet ir pritrauki daug eventų, kurie kaip aš pabaigoj parodžiau, gaudamas ryverį, skautą ir zealotą visai už dyką, yra siaubingas gėris. Tokiu būdų atsiskiedžia kortomis kovinis dekas ir atsiranda galimybė išsitraukti ne tik daugiau, bet ir reikalingų kortų. Kaip antai , išradus pvz. tanko "Siege mode" , gaunamos dvi kovinės kortos grynai tankui, ne tik su afigenomis reikšmėmis, bet ir su splash galimybe. Plius dar išradimai ir strategijos, kur leidžia traukti papildomų kortų, plius auksiniai special "mobilize" orderiai, galima traukti po penkias ir daugiau kortų prieš mūšį, po atsirinkti kokias naudoti. Kaip jūs manot, kodėl šiandien man tik vieną kartą pritrūko skauto kortos ? Ogi todėl, kad keičiau kortas kaip pašėlęs. Plius, jei planuoji pvz, greitu laiku eiti ant tam tikrų unitų, verta kortas jau turimas rankoje patausoti kitam turnui

Viskas čia padaroma, tik reikia žinoti, kas kaip veikia ir prašau čia neverkti. Šiaip man ši sistema nekerta per galva, nes nėra kauliuko, vadinas luck faktorius mažinimas iki minimumo. Čia jau turi derinti kortas, unitus, tikimybę ištraukti ir pan. - viskas remiasi į skill'ą.
Aš vis tiek dar noriu kada nors pavaryti tokį geimą, kur išsivystai pvz. iki archonų, arba su zergų "teršėju" (defiler) taškaisi plague ir dark swarm burtais ir matai į kokią neviltį jie varo priešininką

Nors šiandien turėjau net du Carrierius (top tier massive protoss flagship) ir vieną tokį herojaus carrierį sutaškiau Karolukui... sweet....
Ačiū vaikinams už žaidimą, kada nors norėčiau vėl jus matyti prie to paties stalo, tik šį kartą jau sutaupytume laiko taisyklėms....