Dėl atėjimo aš galiu pasakyti savo 2 centus, nes ir pats nebuvau bent porą sekmadienių , kaip manau dėl šios priežasties, nors galėjau.
Esmė ko gero tame, kad pasiūla viršija paklausą. Geimų klube daba yra tiek, kad nebežinom iš ko išsirinkti jau. Kiekvienas siūlo kažką atsinešti, nu gal išskyrus kokį Justą, kuris mielai jungiasi prie bet kokio geimo. Ir kas savaitę vos ne po kokį naują geimą atsiranda klube. Plius, jau ko gero tapo įprasta, kad tam tikrus geimus lošia tam tikra chebra. Pvz. Mage Knight neįsivaizduoju be Simo ir Tomo, nu niekaip

Nea, tai tikrai nėra, kad kažkas kitas negalėtų prisijungti prie to geimo, ar neliktų vietų - gink dieve. Priešingai, pvz. mane vos ne per jėgą Simas prašo pamėginti MK. Tai viskas čia ok, pagarba. Bet pagaunat, ką noriu pasakyti ? Aš pats pvz. esu siauroko žanrų sprektro žaidėjas ir jei pakuriama tema forume ir gaunasi balaganas, kai nesuprasi kas ką nori žaisti, tai man dingsta noras kažką žaisti. Arba kai sušoka greit visi į vieną geimą, o kitiems nebelieka žmonių, nes renkasi tai neprūdai. Na, bet traumos man dėl to asmeniškai nėra, nes pas mane ateina penktadieniais žmonės, plius - aš pabūnu su šeima. Bet jei ir kiti taip darys (nūnai ir skwazi panašią politiką naudoja), tai mums gali baigtis nelabai gerai. Ką daryti ? Nuoširdžiai sakau - nežinau. Reiktų padiskutuoti galbūt, m ?