Autorius Tema: 2015.05.31 Sekmadienis  (Skaityta 20294 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2015.05.31 Sekmadienis
« Įrašytas: Gegužė 26, 2015, 20:07 »
Ruošiamės žaisti!  :)

Kadangi jau šiek tiek iš anksčiau buvo derinta, bet taip ir neįgyvendinta, tai šiam sekmadieniui kaip ir viskas ok. Aš su Gintaru bandysim Twilight Struggle  :)

Ką kiti planuoja žaisti?

Maroom

• Knight
Ats: 2015.05.31 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužė 26, 2015, 22:11 »
Monokumai, skirtingų žaidimų yra labai daug, klube palikta tik keletas, o visi kiti pas klubiečius. Forumas tam ir yra, kad čia diskutuotume ir derintume susitikimus kas ką nori žaisti, ir kas aplamai planuoja pasirodyti. Žinoma būna atvejų kai tarpusavyje klubiečiai susiskambina ir suderina dėl tam tikrų susitikimų iš anksto. Bet tikrai esame atviri naujokams, nepatyngim ir visad naujokus supažindinam su žaidimų taisyklėmis. Dar tik savaitės pradžia, luktelk ir stebėk kas ką pasiūlys. Beje pats po TS būsiu atviras pasiūlymams (žinoma jei partija neužsitęs iki begalybės). Ir velniai griebtų kada 7 Wonders išbandysim su Babeliu??? :-x

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužė 26, 2015, 22:14 »
Žadu ir aš pagaliau pasirodyt :) Norėčiau pakurt Mage Knight. Kadangi bus kažkiek advanced scenarijus (lošiama 2 vs 2 su PvP combat taisyklėm), norėčiau kad prisijungtų kas yra bent kartą lošę, priešingu atveju bus labai nelygios jėgos ir neįdomu nei žaidusiems nei naujokams. Taigi, jei iššūkis tinka - registruojamės.

1. Simas
2. Povkė
3. Karolis
4. Matas

Dėl Babelio paantrinsiu Mariui. Robke, WHEN???
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužė 26, 2015, 22:18 »
AS pabusiu trecias, kad robertui dasiltu :D WHEN???

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužė 26, 2015, 23:08 »
Toks jausmas, kad Robertas jūsų negirdi  :oops: :D

Norėjau dar Monokumai kažką atsakyt, bet pradžiai gal galima būtų sužinot kokio amžiaus esat (jei nepaslaptis, galima ir asmenine žinute parašyt :) )

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužė 27, 2015, 13:27 »
Simai prirasyk ir mane

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužė 27, 2015, 14:40 »
Neturiu su kuom žaisti, kadangi esu naujokas. Niekas Shogi nežaidžia. Be to nemačiau, kad kas nors žaistu ir Quang. Be to ieškau loginių/detektyvinių, mitologinių, istorinių, politinių stalo žaidimų. Bet ir atradęs vistiek neturėčiau su kuom žaisti. Aldas, neturi laiko tokiems klubams  ir jis telošia tik decent >:(.  Mano nuomonė, kad šis klubas skirtas seniems klientams, naujokams nėra vietos arba patys turi savo rate ieškoti ką pakviesti į klubą, kad turėtu su kuo pažaisti. Tačiau mano socialiname rate nėra jaunų žmonių ir jiems tas klubas nedomina, jiems tai vaikų darželis. Šiaip galėčiau pats vienas žaisti stalo žaidimą (pvz; detektyvinio stiliaus) ir jokių problemų nebus :).

....kita sekmadienį vienas pats lošiu Shogi. Aldo jaučiu nebus vėl, nebent medžiką (praeitą sekmadieni lošiau su Truenacho truputi buvo boring tačiau pagyvėjo kai jis pasiūlė padaryti drafta iš mano turimų kortų :good:).  Jei turėčiau lorwyno dekus ar kortas, būtu smagiau žaisti. Bet neturiu ir tuo viskas pasakyta.

Nepergyvenk taip dėl to, kad pora apsilankymų nesigavo. Tiesiog taip užtaikei, kad vieną sekmadienį buvo žaidžiamas Gurps, o kitą Descent'as. Šitie žaidimai yra labai dideli ir juos gana sunku suorganizuoti, dėl to nebuvo galima nuo tų stalų paimti žmonių ir pasodint prie jūsų. Paprastai mes, jei matom, kad kažkas lieka be vietos pasikoreguojam, ką žaisim taip, kad niekas neliktų vienas. O šiaip, kol neperpratai forumo sistemos visada gali savaitės pradžioj parašyti, kad būsi ir tinka bet koks žaidimas, tada tie, kas siūlys kažkokį žaidimą, turės automatiškai įrašyt tave į sąrašą.

Aš sekmadienį būsiu ir galiu atsinešt Five Tribes ir Bang'ą. Robke, jeigu Babelio taisykles išmoktum, galėtume 7 Wonderius dar sumest(aišku, jei būsi).

Five Tribes:
1. Justas
2. Monokuma
3. ..............
4. ..............

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužė 27, 2015, 20:53 »
Mariau, aš pasistengsiu padaryt namų darbus TS, tai nemanau, kad partija smarkiai užtruks.
Vėliau galėtume kanors paprasto sužaist, kad naujokų neužgrūzint sunkiais žaidimais. Pats galiu traukinukus atnešt, o ir mažus žaidimus būtų smagu prisimint: saboteur, mamma mia, citadeles jei jos neiškeliavo niekur... Arba Dixit jei Simui į tašę prie MK tilps :)

Maroom

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gegužė 27, 2015, 21:39 »
Taisykles galėsiu paaiškinti Gintarai. O jei vis dėlto pats gilinsiesi į šį žaidimą, rekomenduoju šį psl internete pavartyti: http://twilightstrategy.com/new-to-twilight-struggle/

Taip pat rekomenduoju "Americans" serialą pažiūrėti :D

Simai, o čia jūs pirmąkart bandysit 2vs2 MK? Labai įdomus formatas, būtinai norėtus kada ateity tokį išbandyti  :cards:

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gegužė 27, 2015, 21:49 »
Simai, o čia jūs pirmąkart bandysit 2vs2 MK? Labai įdomus formatas, būtinai norėtus kada ateity tokį išbandyti  :cards:
Jo, jei atsiras 4-as žaidėjas, tada bus 2vs2, priešingu atveju bus kiekvienas už save. Šiaip galioja tik konkrečiai tam scenarijui, nors manau nesunku būtų ir kokiam nors savo sugalvotam pritaikyt.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

smikis

• Master
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gegužė 27, 2015, 21:54 »
Na bent jau taisykles pabandysiu panagrinėt, kad nebučiau visai nieko nesigaudantis, o daugiau priklausys nuo laisvo laiko iki sekmadienio. Amerikonai jau sužiūrėti, laukiu naujo sezono...

Kas dėl MK pvp, tai kažkaip turiu tokia nuojautą, kad būtų tarsi visai kitas žaidimas ir daaaaug brainstorminio smagumo... smagu bus nuo TS atsitraukus, bet kokią vieną kovą pažiūrėt.

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gegužė 28, 2015, 09:59 »
Mes su Povilu vėl nebūsim. Vėl reikalai reikaliukai..

A-i-yo-ku

• Servant
  • Įrašai: 442
    • DAISAS
« Atsakymas #12 Įrašytas: Gegužė 29, 2015, 12:43 »
Aš ateisiu, jei niekas daugiau be manęs MK PvP 2x2 neužims vietos.
O jei ateinu, tai galiu pasiimti ir kurį nors iš Neuroshima, Dominion, SmallWorld ar Heroes 6, jei kas nors norės sužaisti juos (be manęs).
Ką galiu pasiūlyti pažaisti iš savo pusės: https://boardgamegeek.com/collection/user/Aiyoku

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gegužė 29, 2015, 23:11 »
Ok Matai, įrašau tave. Gali dar kokį SmallWorld paimt, visai suloštau.

smikis

• Master
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gegužė 31, 2015, 22:44 »
Taigi išbandžiau šiandien Twilight struggle  :good: žaidimas sunkus ir labai kabinantis, tai noris dabar greitu metu dar sužaist.
Dabar perkračius kelis kartus visą partijos eigą dar labiau sustiprėjo nuomonė, kad šiam žaidime įpatingai svarbu praktika. Turi žinot kur negalima paleist priešininko (space race!!!), ką gali aukot, kur gali persikelt veiksmas... Žodžiu reikia bent porą kartų sužaist, kad būtų tikrai smagu žaist ir nebūtų tokio blaškymosi kaip šiandien. Buvo momentų kai susuki kokią machinaciją ir mastai "o kas toliau?".

Pati partija nepasakyčiau, kad buvo labai intensyvi ir pikta, kažkaip sugebejom su Marium gan draugiskai pasauli dalintis  :) Tikrai galima agresyviau žaist ir labiau priešininkui nervus tampyt. Marius dar žaidimo pabaigoj susimastė, kad mažai blefuojam žaisdami. Buvo daug taisyklių nagrinėjimo ir atradom nemažai neaiškumų, kur reikės tikslesnio išaiškinimo.

Geras momentas buvo, kai atsiverčiam abu kortas Headline fazėj ir maniškė man leidžia pasidėt 4 influence vakarų Europoj. Kadangi mano kortos Operation point value didesnis iškart pradedu kombint kur ten ką užvaldyt... Taip, po ilgokų apmastymų paklausiu Mariaus, ka jo korta daro, o ten galimybė keturiose ar penkiose vakarų Europos šalyse pasidėt tiek influence pointų kiek turi USSR  :o Visi planai į tuliką ir tenką dėt influence points kažkur visai ne į temą...

Laimėjau, regis, šėštam turne, sužaisdamas paskutinę kortą, nors nesitikėjau, kad Marius leis užvaldyt Europą..

Dabar sedžiu taip maloniai skaudančia galva ir džiaugiuos, kad pavyko bent kartą šiemet laimėt žaidimą  :D