Autorius Tema: 2015.08.16 Sekmadienis  (Skaityta 13112 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
2015.08.16 Sekmadienis
« Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 09:39 »
Nu kadangi naciovkes nebus, o bus tik klubo gamta tai manau sekmadieni busim daugelis pilni jegu ir energijos atsliukint i kluba ir nors laiko yra neperdaugiausiai taciau manau galima speti pasiorganizuoti ka nors palost :)

tai, fast pamastom :) as quarriors galiu atsinesti esant norui kazkokiam :)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
Ats: 2015.08.16 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 10:02 »
Aš galiu atsinešt temple of elemental evil (D&D). Coop vs game. 2-5 žmonės

Versetty

• Knight
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 10:05 »
mane ir Maroom (jo pageidavimu) - in

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 10:38 »
Aš irgi nuoru į D&D. Quarriors irgi :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Kuškis

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 9
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 10:53 »
As nesu D&D zaides bet noreciau pabandyt.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 11:57 »
NU kaip... ten nėra visai D&D kaip kad mes žinom... ten tema tokia. Iš esmės ten yra kažkas tarp descento ir ghost stories. Kampanijos lošiasi greitai tai neproblema daugiau žmonių prasukt.

Kol kas 7dieniui pagal tai kas greičiau užsirašė:
1. Povils
2. Žydrė
3. Marius
4. Tomas
5. Simas

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 12:37 »
Ot greitukai visi, nespejau i Temple.. (now Nostro feels like a sloth).
Ka kiti ? Alternatyvu bus ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 12:41 »
As atleksiu.

Kuškis

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 9
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 18:32 »
Tai ka dar zaisim?

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 21:20 »
Karolukai, gal tu atsinešk RDI 4 ? Juk rekia kažkada išmėgnti.
Iškart įrašau ten ir Justą. Pats atsinešt galiu Gears of War, Blue Moon, ar Kingpin.

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2015, 22:34 »
Atsinesiu o siaip man betkas isskyrus dixit tinka

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2015, 10:30 »
Būsiu! Ačiū Tomui, kad mane užbukino į D&D  :Yahoo!: Šitą grajų ir pats norėjau įsigyti, todėl nenorėčiau praleisti padungeonint :) Beje šįryt išmokau rūlsus ir aš savo naujo fileriuko - Dungeon Monster. Atsinešiu ir jei bus proga - galėsim išbandyti. Taip pat norėtus dar Quarriors sulošti :)

A-i-yo-ku

• Servant
  • Įrašai: 442
    • DAISAS
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2015, 11:42 »
Dominion Adventures?
Ką galiu pasiūlyti pažaisti iš savo pusės: https://boardgamegeek.com/collection/user/Aiyoku

Versetty

• Knight
« Atsakymas #13 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2015, 20:05 »
nu va praejo sekmadienis ir lb turiningas jeigu ka :) trumpai apie ji -
atvaziavom su Simu i kluba, radom prie duru musu visu drauga kuriam maloniai paaiskinom kad po jo isdaigu forume ir siaip visur kitur jam yra banas pas mus tai va taip suzaidem pirma zaidima :)
po to sedom as, Povilas, Zydre, Maroom ir Simas prie DnD naujojo - taisykles aiskios ir paprastos, komponentai labai good. Suzaidem pirma scenariju kuris tikrai nebuvo labai sunkus tai mes gan nesunkiai ji islakstem, prisirinkom looto, bet del to kad netesem toliau islootinto stuffo panaudot kur nebuvo :) siaip reziume pirma karta losiau dungeon scroll DnD varianta ir ka galiu pasakyti - reikia palosti dar, tam kad pajusti ta gilesni zaidima, nes cia is tos serijos geimu kur su viena trumpa sesija negalima nieko spresti, todel noretau is tikro kada pameginti dar ir taip bent kelis is eiles scenarijus kad pasiziuret kaip tie lvl up, loot ir t.t. dalykai atrodo realybeje :)
po to paemem Dixit - ir prie musu dar prisijunge Matas, reziume dixitas yra dixitas - sukasi ten krumpliaraciai galvoje kad ten traska aplinkui, tai cia taip irgi buvo, bet vat man siandien jie sukosi gan palankiai tai net pavyko laimeti per pora tasku atitrukaus nuo Maroom :)
po brainstormo pasidalinom i komandas po 3 ir mes - as, simas ir povilas paemem Quarriorrs - partijos buvo geros, bet mumis povilas dvi partijas tiesiog sunaikino, bet mes dar atsigriebsim manau :D
nu ir pabaigai, vel padarem rotacijas ir as, Maroom ir Povilas paemem Mariaus - Boss Monster. Geimas tikrai labai linksmas, zaidimo pabaigoje visi turejom visko po lygiai ir paskutinis turnas turejo lemti nugaletoja, as pradejau bet Povilas ismete spella sugandindamas man viskas apie ka svajojau ir jau galvojo kad laimejo,  bet kadangi turejo daugiau gaves zalos nei Marius - pralose  :P va taip Maroom isplese lb kieta pergale tapdamas geriausiu BOSS'u :D

man sekmadienis ziauriai patiko ir buvo super fun :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2015, 22:39 »
Tomas mane pralenkė su reportu, bet aš papasakosiu kas dėjosi kitoje barikadų pusėje (t.y. prie kito klubo stalo).
Kai atvarėm ir manėm kad vėluojam, sužinojom, kad Simas pasiuntė Monokuma eiti atgal namo ir jis tapo klubo "persona non grata". Nu gal ir gerai, nes asmeniškai man nesinorėtų sėdėti prie vieno stalo su tuo postų trinėju, manau šis jausmas yra pažįstamas ir kitiems. Tai ko gero pirmas narys per visą klubo gyvavimo laikotarpį, viešai cast out'intas iš mūsų rato, jei žinoma vis tik jį galima laikyti klubo nariu.
Aš ateinu ir sakau vaikinams ir Žydrei - "Jūs ko gero tiesiai iš alaus baro ?" , nes mol, jei apsirengę taip pat ir tokia pat sudėtim, išskyrus Rita. Kažkur matyta kompanija :) Parėjom į patalpas, didžioji dalis nušiaušė į fantasy pasaulį močinti goblinų, o mes atsidarėm RDI 4, kuri vyksta laive. Čia ta dalis, ties kurią aš jau nutariau skip'inti, bet Karolukui, kuris neturi pirmų dalių, jinai visai gerai suėjo, tuolab, kad nedaug ir kainavo.
Pats žaidimas mažai kuom skirias nuo kitų dalių. Tai kad veiksmas vyksta laive ir veikėjai yra jūreiviai labiausiai pabrėžia event kortos, kurios gali būti geros, arba blogos, arba LABAI blogos. Jos gerokai įtakoja žaidimą. O šiaip viskas daugiau žinoma. Justas buvo kapitonė, kitas Justas (Justas Jr.) buvo patrankininkė. Aš - laivo bocmanas, griežtasis Reimis (net vardai panašūs, tik tai, kad aš nesu griežtas). Aš dar ir juodas elfas buvau. O laivo būrėja buvo Karolukas. Permečiau akim Drink deką. Beveik viskas kaip trečioje dalyje, yra tik naujiena - shotai. Pvz. Rum Shot - tai mažiukės  taurelės, kai įmauki kokią vieną promylę, kaip alus, tsakant. Dar buvo butelis romo, tas tai stiprokas ir buvo grogo - vidutinio stiprumo myžalas. Mes pradėjom pilti ir žiūrau, kad girtėjų ant akių. Mano veikėjas turėjo unikalią savybę - stebėti (mark) kitus. Tai aš juos ir stebėjau, o tiems, kurie stebimi (gauna markerį) nutinka nemalonūs dalykai. Tai, maniau, kad jau eisiu vemti, bet stiprioji patrankininkė mano dešinėje trūko pirma. Iš paskos sekė kapitonė Justas. Nu, aš manau - antru likti yra visai nieko, tuo labiau kad Karolukas sugebėjo išgerti visą laive esančią kavą (tris kartus ištraukė tą vienintelę deke kortą).  Sužaidėm skaniai ir daug prižvengėm, o aš išmėginau ketvirtą dalį ir visai nesigailiu, kad jos neturiu :D

Tada atsikimšom Gears of War. Šis geimas nedažnas svečias klube, o taip pat ir pas mane namie. Bet kartaus nupučiu dulkes nuo jo. Lošem ta pati RDI šaika - keturiese ir tai ko gero, buvo paskutinis kartas, kai aš lošiu šitą geimą keturiese ! O žinot kodėl ? O todėl , kad tai unikalus geimas, kuris didėjant žaidėjų skaičiui neproprocingai sunkėja. Jei sakykim, Descent - su mažesniu žaidėjų skaičiumi, silpnėja priešai, juos lengviau užmušti, tai čia jie lieka tokie patys ir pagal kortų skriptą jie veikia lygiai taip pat, kaip kad vienas žaistum, tik kad startinis spawnas yra kiek didesnis. Papildomas žaidėjas didesnio firepower realiai neprideda, priešingai - reikia eiti dengti arba gelbėti jo šikną. Negėda pasakyti - geimo mes nepabaigėm. Scenarijus buvo - reikėjo giliai giliai, lokustų požemiuose padėti sonic resonator, kuris nupieštų požemių detalų planą, kad žmonės galėtų nutėkšti Lightmass Bomb. Ten buvo trys dideli leveliai. Pirmas atsivartė taip, kad jokio cover'io, plikas laukas, kur pasislėpt ? Tai ir skaukėmės ten kaip pyd****ai šeštadienio vakarą, kol galų gale prakiškai neišmušėm lokustų. Tada šiaip ne taip nulindom visi į antrą zoną, kurioje reikėjo paimti keycard. Ir tada užsiciklinom vienoj vietoj, nes dabėgt - dafiga ten, o priešų šurmuliuoja kaip buožgalvių prūde. Laukėm kol anie ateis, tik tas gerai, kad buvom gerai įsitvirtinę ir pasislėpę, tai pavyko atsikvėpti. Kai jau išvalėm ir antrą kamvarį, Justas Jr. nubėgo ir paimė raktą, tada paaiškėjo, kad reiks grižti per visą antrą ir pirmą levelius, nes pirmojo pradžioj atsirakino durys. Buvo net momentas kai lenta buvo tuščia nuo priešų, bet tada atsivartė viena bai spawn kortą ir iš skylių išlindo 6 lambent wretch'ai.  Situacija kardinaliai pasikeitė ir ėmė vienas po kito kristi marinai. Bandė dar šliaužti jie, bet žiurim, kad jau septynios. Dar spėjom pamatyti sekantį kambarį, kurį tuoj užpildė startinis spawn'as,  o kulipkų tai nekažką, nu gal išskurus Justą, kuris rinko visokį junk'ą kurį išmėtydavo priešai. Nutarėm nutraukti, nes du jau buvo "bleeding" fazej, o kitiems , vos po kelias kortukes. O pasirodo kaip vėliau pažiūrėjom, reikėjo nueiti į vidurį mepo trečios zonos, padėti rezonatorių ir tada reshufflinasi priešo dekas, ir pradedama traukti ir vykdyti po dvi kortas iškart. Kai dekas baigias - scenarijus laimimas :)
Tad, nežinai - galbūt reikia žaidžiant 4-se kokių house rules, nes nesveikai sunku. Šitas geimas turi labai įdomia savybę - jis smarkiai grūzina. Daugelis žaidimų turi įtampa, bet šio įtampa išties slegianti - tu supranti, kad mirsi, tik nežinai kada. Ir visada muša tokia paranoja, kad lokustai kauliukus meta žymiai geriau nei tu. Nors ką ten - Karolukas šiandien kauliukus bėrė kaip koks Judas - pastoviai į minusą. O man priešingai - šiandien kovoti labai sekės. Karolis dar ir korteles traukdavo nepalankias. Žodžiu , visata jautė tai. Taigi, keturiese daugiau - ni ni (purto galva). Nebent perėję Descent, nurtasim, kad reikia pereiti ir GoW visus scenarijus, tada gal konsiderinsiu...

Tai natūralu, kad mano grįžom nosimi per žemę braukdami, mums nepavyko.... nors visai smagu buvo paimti į rankas šį geimą. Rimtai...