Autorius Tema: 2015.09.27 Sekmadienis  (Skaityta 18951 kartus)

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
Ats: 2015.09.27 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Rugsėjis 27, 2015, 12:00 »
Paimkit jokuba vietoj manes as negaliu

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #16 Įrašytas: Rugsėjis 28, 2015, 10:24 »
Ahh well... Sekmadienis. Nors forume atrodė, kad susirinksim 5-iese atėjom visi 6. Teko kiek pasidalint liaudį, kad visi turėtų ką veikt. Palikau chebrytę žaist temple of elemental evil (tai kas nors kas žaidė gal plačiau aprašys), o pats ėjau Justui jr. parodyt Lords of Waterdeep. Gavau lordą, kur gauna bonusų už arcaną ir warfare... nu ir pirmyn. Pradžioj kiek išsiveržiau į priekį, nes gavau neblogą oranžinių gamyklą savo vardu, tai tik reikėjo spėt dėt savo čiūvus. Didelė problema buvo violetinių kubų gavyba, nes ilgą laiką jiems gauti buvo tik du šaltiniai. Mano priešininkas įsigudrino mane šerti mandatory questais (gavau gal 4 ar 5 per visą žaidimą), bet aš vis tiek laikiausi priekyje. Tada jis nusprendė tiesiog iš manęs atiminėti arcana questus... tai kiek apstabdė mano progresą, bet atėjus pabaigai viskas apsivertė. Pasibaigus žaidimui Justas pirmavo gal 3 ar 4 taškiukais... Bet kai pradėjom skaičiuot bonusus už lordus aš šoviau į priekį ir paėmiau pergalę.

Paskui su juo pasiėmėm random Magic dekus ir sėdom pasitaškyt porą partijų. Aš gavau į graveyard+exile orientuotą deką. Sukiši daug liaudies į graveyardą, o paskui su delve išmeti tą liaudį lauk ir gauni turbo efektą. Pirmą partiją laimėjau vieną savo bičą užsiturbinęs iki 14-14.. Ir paėmiau priešininką dviem atakom. Antroj partijoj niekaip nėjo žalia korta, tai nesigavo delve bajeris.. ir likau gavęs į skudurus :/

Po to sėdom žaist 6-iese hyperboreos. Gavau geltioną rasę, kur su dviem auksiukais startavo. Paėmiau taktiką pradžioj daugintis ir bėgt į centrą, nes ten geri dalykai vyksta... dar plius nugriebiau technologiją, kur leidžia papildomai daugintis betkuriame hexe kur yra mano chebra. Tad atslinkęs į centrą ir dauginausi kaip parazitas koks, kad visi matytų :D man atrodo visi buvo nukalę bent po vieną mano čiūvą, bet aš vis tiek dauginausi toliau ir gavau pirmą achievementą už dauginimąsi. O neilgai trukus ir susirinkau antrąjį, duodamą už auksiukus. Prasėdo pykčio banga ant manęs kad esu buožė... bet haters gonna hate hate hate, and I'm just gonna shake shake shake :D Laimėjau su 44 taškiukais ir įsirašiau į garbės metraštį :D

visai fun sekmadienis buvo, nenuvargom per daug ir spėjom pasijuokt iš Simo, kad lėtai funkcionuoja :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #17 Įrašytas: Rugsėjis 28, 2015, 11:24 »
Apie lėtą funkcionavimą pritariu, biškį galva barškėjo po šeštadienio :crazy:

Norėčiau primint tiek naujokams, tiek seniams, kad būkit geri, praneškit apie dalyvavimą/nedalyvavimą ne likus valandai iki klubo, nes daugiau nei pusė žmonių tokiu laiku forumo gali ir nepažiūrėt, plius tikėtina, kad nenorės paskutinę minutę keist planų, kurie jau aptarti savaitės pradžioj. Vakarykštė diena priminė senus laikus kolegijoj, kai ateina žmonių daugiau nei užsirašė forume ir mes turim išsiskaidyt, nes vienam žmogui nėra ką veikt. Prašau, nedarykit taip, nepatingėkit parašyt bent iš vakaro ar būsit ar ne. Nes kitą kartą galit likt ant ledo.
Čia ne priekaištas, tik draugiškas patarimas :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #18 Įrašytas: Rugsėjis 28, 2015, 11:44 »
Ne, Simas teisus - o kodėl ir ne papriekaištavus ? Juk reikia gerbti ir kitus žmones. Povilas pasielgė tikrai kilniai, užleisdamas vietą, nors visai neprivalėjo to daryti. Gal tikrai, žmonės pradės galvoti apie kitus, kai atėję į klubą ir nesuradę kuo užsiimti apsisuks ant kulno ir išeis namo...

P.s. Aš kažkoks griežtas čia po savaitgalio....
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #19 Įrašytas: Rugsėjis 28, 2015, 19:47 »
Dėl tvarkos pritariu. O jei aš neparašau tai žinokit, kad nebūsiu. Čia ateičiai. O šiaip nėra gerai, kai žmonės pasiplanuoja o susirinkus tenka keisti planus.