Autorius Tema: 2015.10.18 Sekmadienis  (Skaityta 12761 kartus)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
2015.10.18 Sekmadienis
« Įrašytas: Spalis 12, 2015, 15:03 »
Sveiki visi :) mums su Žydre baigės vestuvių maratonas ir nors savaitgalį vėl pūsim į sostinę, bandysim 7dienį sugrįžt, nes esam jūsų pasiilgę :D
Ta proga siūlom susėst ir sustumdyt Waterdeepą ir senokai čiupinėtą Eclipsę arba Lewis & Clark.

Visais atvejais galim surinkt 5 žmones. (Eclipses - ir 6). Na ką manot? ar būtų norinčių?

Lewis & Clark
1. Povils
2. Žydrė
3. Snickito
4. Maroom
5. Hurris

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
Ats: 2015.10.18 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalis 12, 2015, 16:18 »
Mane i viena is tu prirasyk.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalis 12, 2015, 20:15 »
Aš ko gero irgi atslinkčiau. Atsinešiu Theseus: The Dark Orbit. Kadangi tai 1x1 geimas (nors ne tik), tai manau rasiu, kas prisijungs, tad registracijos net nekuriu.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalis 12, 2015, 21:00 »
Oooo Povilas su Žydre žada būti. Tad negaliu nepaklausti ko jau senokai noriu. Gaaaal vis dėlto Lewis and Clark???  :) Labai norėtus pakartoti šį žaidimą. Theseus ir gundantis variantas. Bet pirmiausia norėčiau išgirsti kaip ten dėl Lewis būtų. O aš pats galvojau apie Seasons...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalis 12, 2015, 21:43 »
As lewis irgi labai noreciau :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalis 12, 2015, 22:40 »
Atsinešiu Theseus: The Dark Orbit. Kadangi tai 1x1 geimas (nors ne tik), tai manau rasiu, kas prisijungs, tad registracijos net nekuriu.
Būtinai norėčiau!
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalis 13, 2015, 16:36 »
lewis tinka

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalis 13, 2015, 20:59 »
Nebusiu :'( Bet jau greit greit  :P

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalis 13, 2015, 21:19 »
Nebusiu

Kuškis

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 9
« Atsakymas #9 Įrašytas: Spalis 17, 2015, 11:16 »
As busiu.

Jokubas

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 18
« Atsakymas #10 Įrašytas: Spalis 17, 2015, 18:10 »
Atvarysiu, gal rasiu prie ko prisijungt.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #11 Įrašytas: Spalis 19, 2015, 11:00 »
Po ilgos pertraukos pasirodžiau klube. Susirinko mūsų apie 10, tai manau visai neblogai.

Su Simu iškart sėdom lošti Tesėjo. Paaiškinau taisyklės, Simas, kaip patyręs žaidėjas viską greit perprato ir pradėjom. Partija pavadinau  - "When Pride takes over..." - perskaitę tikrai suprasit kodėl :) Gavau Marinus, o jis ištraukė mano mėgstamiausius - Mokslininkus. Atsivarčiau su Ugnies kortą startinėje rankoje - gera pradžia. Nieko nelaukęs padegiau Koridoriaus sektorių. Moralė dar pakilo, kai trečia kortą deke atsivertė antroji Ugnies korta. Žaidimas žadėjo būti greitas ir brutalus, kaip ir dažniausiai būna su Marinais. Alas, Simas, nors ir naujokas šiame žaidime, parodė, kad ne pirštu yra penimas. Instaliavo kameras Control Room'e ir prisabačino Duplikatorių. Žaltys padarė mano kažkada taip saldžiai suėjusį combo. Ir kas įdomiausia, aš ten lipau pastoviai, o jis sėkmingai filmavo. Nu ir kur nelipsi, kai vienu metu, mano kiti du unitai buvo surakinti. t.y. sugriebti tvirtomis geležinėmis žnyplėmis (Grappler). Filmavimas vyko visai sparčiai ir neužilgo Simas, pasinaudojęs slaptu elevatoriumi nurinko kasetes ir pelnė Notorious 12 taškų. Aš spėjau padaryti upgrade ugniai, kuri irgi veikė su duplikatoriumi, kitaip sakant ne tik švietė, bet ir šildė (darė 4 žalos žengiant per ją). Ir ji Simui labai nepatiko. Taip nepatiko, kad jis tame sektoriuje įrengė slaptą praėjimą. Ir dar jis pilnai valdė Malfunction tokeną, tiek ateidamas į Control Room, tiek su savo Malfunction technologija, bet neilgai tuo džiaugėsi, nes įmontavau Saugiklį (Safeguard) ir nuo to momento, man jokie Malfunction trikdžiai nebesukėlė problemų. Antros ugnies kortos nespėjau užkurti, Simas ją nudiscard'ino. Žaidimo pabaigoj pirmavau, bet jis pradėjo versti viena po kitos baisiosios Gynybos Sistemos kortas. Patrikau, bet deja, šį kartą sistema nebuvo ta baisioji žaidimo dalis... gal jei būtų atsivertusi pradžioj nebent. Simas dar instaliavo naujausius kodekus į savo kamerą (suprask - padarė upgrade), tai ji filmavo velnišku greičiu dabar. Aš buvau gerai paskleidęs savo Onslaught technologijas, tai trijuose iš penkių sektorių galėjau sukelti globalų susišaudymą. Ir ta strategija veikė, nes žala buvo daroma dažnai ir sparčiai, plius anksčiau ar vėliau Simas turėjo žengti per ugnį. Ir štai, ant galo jam liko 4 gyvybės taškai, ir jau abu matėm, kad jam TEKS žengti per ugnį. Kaip ir viskas aišku, jau tiesiu Simui ranką, tipą - sveikinu su pralaimėjimu...BET... jis sako - "Tai kad laimėjau.....". Wha...? Pamenat tą slaptą tunelį, apie kurį pasakojau ? Simas jį įrengė, kad nereiktų eiti pro koridorius ir galėtų aplenkti šį degantį kambarį. Tai va, priešpaskutinis varymas buvo mano. Aš kaip tik sustojau Control Room'e. O tai reiškia, kad galėjau padėti Malfunction tokeną kur tik noriu. Na, visi suprantat, kad man reikėjo jį padėti ant Slaptojo koridoriaus, kad Simas negalėtų aplenkti Ugnies. Tą ir turėjau padaryti, bet tiesiog pamiršau. Jau sėdėjau pasirėmęs ir svaigau apie pergalę. Simas, nieko nelaukęs nėrė Slaptuoju praėjimu, nuėjo į Control Room ir paėmė kasetes su įrašais, taip gaudamas 10 duomenų taškų ir su perviršiu laimėjo žaidimą. O aš likau su barankos skyle ir degančiu Koridoriumi... oh, well - čia bus man gera pamoka. Beje, panašiai buvo ir pirmoji partija su Maroom, kai susikirtau paskutiniame varyme ir jis laimėjo, nors jei būčiau pasielgęs kitaip, būčiau laimėjęs aš. Kažkoks curse čia man yra, žaidžiant 1x1. Bet, nežiūrint pralošimo, partija buvo skani.

Toks vienas pastebėjimas iš mano pusės gavosi - supratau, kad ugnies kortą reikėjo instaliuoti mano home sektoriuje. Nes tada Simas, norėdamas skip'inti ugnies sektorių, Slaptojo praėjimo kortą turėtų instaliuoti irgi mano sektoriuje. O atsistojęs savo sektoriuje, vietoj to, kad imti upgrade tokeną, aš galiu nu'purge'inti svetimas instaliacijas.

Kadangi baigus partija kaip tik nieko neturėjo veikti Jokūbas ir Justas Junior, tai pasikūrėm Tesėją trise - free for all. Jokūbas buvo kartą žaidęs, bet išsitraukė tą pačią rasę, kaip ir tada - Pilkuosius. Na, bent jau žinojo kaip jais reikia žaisti. Junioras gavo xenomorfus, aš ištraukiau vėl Marinus, bet po to pagalvojom, kad gerai vis tik būtų Botus pabandyti, tai pasiėmiau juos. Kaip žinia, žaidimas trise gan gerokai skiriasi nuo 1x1 žaidimo, tai ir čia vyko įdomūs dalykai. Justas per pirmą varymą pasidėjo ant lentos Parazitą ir Lizdą, be to iškart upgradino net du savo unitus. Jokūnas kokius 4 varymus beveik miegojo ir nesimatė jokio progreso. Bet po to, instaliavo skanerį (Probe) šen, kitą ten. Pasipylė duomenų taškai. Man kraują gerokai gadino Justo parazitai. Atleiskite už kalambūrą - koks gi kraujas pas robotus gali būti, tuo labiau - ką gali padaryti parazitas aparatui, ne iš kūno ir kraujo. Tai nusprendėm, kad ko gero jis griaužia elektros laidus. Jokūbo pilkiams tiek parazitas, tiek lizdas buvo iki lemputės, nes tame sektoriuje buvo instaliuotas Time Loop įrenginys, kuris leidžia skip'intį xenomorfų buveinę. Mano robotai, nors ir turintys galimybę iš pat pradžių skriausti silpnesnes gyvybės formas neskubėjo to daryti. Aišku pradžioje žalos požiūriu pirmavau, bet greit žali svetimieji mane pralenkė. Ten jiems labai pravertė Pilkųjų home sektoriuje tūnantis Pasislėpėlis (Hidden). Jis gerokai apkandžiojo ir mane ir Jokūbą. Vienu momentu tame sektoriuje buvo tokia grūstis, kad po to du unitai atsidūrė kostmose :) Išėjimas iš kosminės erdvės naudingas buvo tik man vienam, nes galėjau išvaduoti savo vieną unitą nuo parazito. Kas liečia mano technologijas, tai pradžioj mėginau grasinti analizuodamas priešininkų silpnas vietas. Apdėjau analizės tokenais, bet bėda buvo ta, kad anuos dar reikėjo ir pagauti bei padaryti žalą, ką sunkiai sekėsi padaryti. Ko gero žaidimui pasibaigus ant vieno iš Jokūbo medinukų taip ir liko du analizės tokenai. Ko gero geriausiai man pasitarnavo Plazmos reaktorius, kurį sukonstravau žaidimo pabaigoj ir per trumpą laiką jis dar spėjo padaryti 6 žalos. Tik deja, tai manęs neišgelbėjo. Nes per paskutinį varymą, Justas kaip dėjo atakos, tai mažą nepasirodė - su Shadow Strike ir paskui su normaliu Onslaught. Didžiausias šokas buvo Jokūbui, kuris kaip ir manė, kad jau laimėjo. Galiu pasakyti, kad nuo manęs priklausė, kuris iš jų laimės. Nes jei būčiau savo robotukus perstumdęs kitaip, Jokūbas per savo varymą būtų surinkęs pakankamai duomenų ir būtų laimėjęs. Žodžiu, nekokia dieną su laimėjimams man buvo.

Keletas minčių apie Botus. Man jie pasirodė lėtoki. Bet gal gavau tokias kortas, plius trise žaidžiant strateginio pranašumo mažokai gaunasi. Tie analizės tokenai, jie duoda papildomą žalą, bet čia tarsi planavimas, nes pati Analizė juk žalos nedaro. Lėtas yra ir Raketsvaidis, nes pirmu atsistojimu tik nusitaikai, antru - iššauni. Išimtis gal yra Plazma. Pati galingiausia robotų kortą, kurios yra net 5 kopijos. Plazma kaupiasi kai užlipa priešininkas, o užlipęs tu, gali detonuoti - t.y. daryti lesser onslaught ir plazmos tokenai KIEKVIENAI atakai duoda papildomos žalos. Palyginimui - Marinai, panaši frakcija, daro žalą greitai ir tiesiogiai, su daug onslaught kortų, granatomis, ugnimi ir minomis. Botai gi, jie labiau kaupia žalą, ruošiasi tam, bet jei pavyksta, tai žala būna kur kas didesnė nei marinų. Labai norisi pamėginti sužaisti 1x1 su šia frakcija ir įsitikinti, ko jie iš tikro verti. Reiks organizuoti, nes žaidimas daugeliui žmonių klube limpa...

Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #12 Įrašytas: Spalis 20, 2015, 08:59 »
Pagaliau išbandžiau Tesėją ir žaidimas tikrai nenuvylė. Labai geras 2p mindburneris, nors nesunkiai išmokstamas. Įsirašiau pergalę, bet nelabai jaučiuos kad laimėjau. Kaip Ramas sakė, "tu nelaimėjai - aš prakišau" :)
Tikiuos Ramai atsineši tą geimą dažniau, norėtųsi ir kitas frakcijas išmėgint. Būtų įdomu ir tryse išmėgint kada :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.