Autorius Tema: 2015.12.13 Sekmadienis  (Skaityta 19850 kartus)

Gedas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 66
Ats: 2013.12.13 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Gruodis 11, 2015, 11:20 »
Ok, tai busiu 12 val.

Truenacho

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 174
Ats: 2013.12.13 Sekmadienis
« Atsakymas #16 Įrašytas: Gruodis 11, 2015, 15:10 »
Gerai, pažiūrėsiu.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Ats: 2015.12.13 Sekmadienis
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gruodis 14, 2015, 12:21 »
Pareportinsiu ką nuveikėm.
Kaip ir planavom, lošėm MK dar nebandytą scenarijų Druid Nights. Esmė tokia: visi dienos metu turi aplankyti bent vieną magišką laukymę (magical glade) ir pasidėt savo tokeną. Sekančią naktį reikia atlikt apeigas: ištart burtažodį ir nugalėti po monstrą už kiekvieną padėtą tokeną, už juos bus dvigubai fame. Sounds simple, juolab, kad mapas buvo taip paruoštas, kad tų magical gladų buvo kokie 5 ar 6. Aš lošiau už orką Krangą ir per pirmus du turnus pakilau net per du levelius (kas yra žaidę, supranta, kad tokio įvykio tikimybė nykstamai maža :D), kas ryškiai nepatiko Karoliui, kuris žaidė už Norowas. Bet taip nutiko, kad eilinio explore metu užsiroviau į kalnuotą ir sudėtingą vietą ir mano greitas kilimas tuo ir baigėsi. Karolis greit pradėjo vytis ir prisirinko unitų, nes jo herojus tą geriausiai ir moka daryt - įtikinėt karius prie jo jungtis. Gedas lošė už raudoną Arythea ir jam, bent jau ant galo, puikiai sekėsi. Artūras lošė už Tovak, bet jo adventure kažko strigo. Man rodos per dvi naktis jam taip ir nepavyko nė karto išburti, todėl vis sėdėjo paskutinis, nors jo herojus tikrai stiprus. Negana to, lošėm dar ir su home made eventų kortom: prieš kiekvieną raundą verčiama korta ir kažkas vyksta iki raundo pabaigos, panašiai kaip Small World: Tales and Legends expe. Geriausiai buvo antros nakties pradžioj, atvertėm eventą Orc Raid, kuris sako, kad visi orkai ant mapo refreshinasi, o kur jau yra - dedamas antras. Tuo momentu Artūras atsidūrė grynam karo lauke - priešų apsupty, kur beeitų visur reiktų muštis :D Bet, nors ir išsisuko iš situacijos, vis vien ant fame aukštai nepakilo, o Karolis toliau taškė drakonus. Gedas, biškį netikėtai, bet liko antras, ant galo jau visai sėkmingai skaldė orkams pakaušius. Man taip ir nepavyko jo aplenkt, nes ant galo užsiroviau ant drakono su fire resistance, kas man buvo peilis, tai teko krūvą woundų susirinkt. Šiaip ar taip, partija buvo smagi, o šitą scenarijų tikrai reiktų dar kartą sulošt, bent man labai suėjo. Ir dar liko daug neišbandytų eventų, tai bus playtestinimui kitam kartui.

Laukiam rpgistų reporto :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gruodis 14, 2015, 17:54 »
Parašiau ilgesnį postą RPG skiltyje. Kas norit eit paskaitinėt... Trumpai tariant buvo įdomu ir tikrai smagu.. Kokį 20x kartų smagiau nei praeitą savaitę. Su ūžiančiom galvom kurios barškėjo ir vos veikė (net Pofkė sėdėjo sutrikęs) - dar sulošėm Lords of Waterdeep. Mariukas apsistatė pastatais ir laimėjo žaidimą. Jam ant kulnų labai sėkmingai mynė Žydrė, bet šiek tiek pritrūko. Tai va tiek to 7dienio :) Buvo cool. Visiems nebandžiusiems siūlau pradėt kalbėt su Tomu, nes mūsų su žmoną kitą savaitgalį nebus.

Gedas

• Apprentice
  • **
« Atsakymas #19 Įrašytas: Gruodis 14, 2015, 18:31 »
Antrą kartą žaisti žaidimą yra tikrai įdomiau. :D Bet matomai per daug užriečiau nosį, kai sužinojau, kad žaisim MK, nes galvojau, kad taisykles jau žinau, žaidimo eigą žinau, tai eisis viskas lengvai. Tačiau kai prisėdau prie stalo ir Simas pradėjo traukti kortas, kauliukus, kristalus ir pan. tai akys labai išsipūtė, nes pasirodo pusę taisyklių pamiršau, o kita pusė painiojosi su kitais žaistais žaidimais. :D Visa laimė, kad trumpai (apie valandą :D ) pakartojo taisykles.

Pats žaidimas tikrai labai įdomus, dar ir herojus geras buvo ir kas geriausia-kortos geros krito. :D Lauksiu kitos MK partijos :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #20 Įrašytas: Gruodis 15, 2015, 09:18 »
Aciu Povilui uz issamu raporta, gal ka nors dades is savo varpiniu kiti dalyviai dar :)
siuo metu kaip ir mazdaug isivaizduojate kokioje stadijoje mes esame ir kas vyksta aplinkui (kalbu apie einama RPG) - ar yra norinciu prisijungti? Turime 1-2 vakancijas pagal tai kiek ir ar yra norinciu :) informuokite mane jei norite prisijungti ir pameginti per artimiausias pora dienu....kuo greiciau tuo geriau..
kiek pamenu Gintaras ir Gedas buvo suinteresuoti pameginti? gal dar kas nors yra norintis?

Gedas

• Apprentice
  • **
« Atsakymas #21 Įrašytas: Gruodis 15, 2015, 12:54 »
As labai noreciau, bet dar nezinau ar busiu ateinanti susitikima, tai tikekimes po Nauju bus laisva vieta.:)