Autorius Tema: 2016.01.03 Sekmadienis  (Skaityta 22281 kartus)

galeonas

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 31
Ats: 2016.01.03 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Sausis 01, 2016, 11:11 »
Norėčiau prie eklipses sudalyvauti

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #16 Įrašytas: Sausis 02, 2016, 00:17 »
Jei RPG chebrytė renkasi 12.00, mano siūlymas būtų nežaidusiems Eclipses irgi ateit 12.00. Taisykles paaiškinsiu :)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #17 Įrašytas: Sausis 02, 2016, 12:07 »
Aš tai siūlyčiau 13val. rinktis. Nes dabar kai vieni raktai kad visi bendrai ateitų ir nereiktų vaikščioti papildomai įleidinėti. Arba jei 12val. tinka visiems, tada galim eiti ir tokiu laiku.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #18 Įrašytas: Sausis 02, 2016, 15:41 »
Jei tinka renkames 12 tik pasitvirtinam tada

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #19 Įrašytas: Sausis 02, 2016, 17:23 »
Man tinka 12

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
« Atsakymas #20 Įrašytas: Sausis 02, 2016, 17:52 »
12 it is :)

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #21 Įrašytas: Sausis 02, 2016, 18:16 »
Mariau ramiai :) aš įleisiu ką reikės

Maroom

• Knight
« Atsakymas #22 Įrašytas: Sausis 02, 2016, 20:30 »
Okey! Renkamės tada 12 val. Jei bus vėliau ateinančių, įleisim :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #23 Įrašytas: Sausis 03, 2016, 18:29 »
Nu va palosem truputuka...
Kas is mano puses tai mes toliau tesem rpg nuotykius ir jau draguziai arteja sekmingai prie galo....liko mano galva 1 sesija nepilna tai su tuom juos sveikinu:) siaip visi atlose lb gerai :)
Tikiuos kitu atsiliepimu apie sesija t.y. prateskim istorija :)

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #24 Įrašytas: Sausis 03, 2016, 18:30 »
Allrighty... Šiandien susirinko du stalai: RPGistai ir Eclipses žaidėjai minus Karolis. Eclipse labai geras daiktas net ir lošiant trise - tad problemų didelių nebuvo. Rolandui paaiškinau taisykles, kurių aiškinimo eigoje atsisėdo ir Simas. Trumpai pristačiau papildymą ir ką naudosim žaidime: retos technologijos, developmentai, ateiviai. Pasirinkom rases ir sėdom lošt. Rolandas buvo už žmones, mes su Simu pasiėmėm ateivius iš papildymo: jis gavo "Exile", kurie gyvena iš Orbitalų, o aš - ateivius gyvenančius iš šventyklų, statomų planetose. Tarpus tarp mūsų užpildžiau ancient-homelands ir sėdom lošt.
Pradžioj Simui visai nesisekė explorint - praktiškai viskas ką jis traukė - ancient'ai. Man nuskilo kiek labiau, bet geriausiai atrodė Rolandas, kuris sėkmingai ir be didesnių pastangų išplėtė savo imperiją ir dėliojo oranžinius bei rūžavus kubikus - kas davė jam laisvę daryti daugiau research'o ir veiksmų. Kažkur per vidurį žaidimo (4-5 raundas) Simas nudėjo kaimyninius ateivius ir discovery tilse atsivertė warp portalą, Rolandas atvertė naują zoną su tokiu pat simboliu ir šios dvi zonos tapo sujungtos.... and all hell broke loose. Rolandas nesismulkindamas užpuolė Simą ir pradėjo kapoti jo resursus ir laivus. Aš pamatęs likimo pametėtą dovaną, pasinaudojau savo ateivių sugebėjimu, pasidariau superbrangią technologiją ir pasistatęs laivų atkeliavau į Rolando nesaugomą teritoriją toli toli nuo viso karo užvelto Simo žemėse. Vėliau bėgant raundams pamačiau, kad mano išpuolis Rolandui nepadarė rimtesnės žalos, todėl pasidariau dar įžūlesnis ir pasiunčiau savo mažiausius naikintuvus pasiautėt Rolando teritorijoje... ir net sugebėjau iš jo atimt gimtąją sistemą, nuvaryt į šiokį tokį bankrotą ir taip pristabdyt žygiavimą per Simo žemes ir žiaurų taškų rinkimą. Žaidimo gale galvojau, kad pergalė mano rankose.... Pasidariau godus - išskridau pašaudyt ateivių, pas mane atkeliavo Rolandas.... Ir aš iš to savo godumo gauti visus pasaulio taškus išskyriau savo flotilę ir pralošiau abu mūšius taip negaudamas ateivių žemių ir prarasdamas savo neseniai užimtą planetą su pastatytomis šventyklomis!!! (o jos man duoda papildomai taškų)... Ir trumpai tariant Rolandas laimėjo surinkęs 28 taškus, aš turėjau 27, o Simas, pasiplėtęs paskutiniais ėjimais surinko 26 taškus... Žodžiu pralošėm per abydniaką 1-2 taškais :D bet svarbiausia buvo įdomus, intense mačas :) užskaitau partiją, neužlgo siūlysiu ir vėl (arba lauksiu pageidavimų).
Ar buvo verta pirkt papildymą?... Vienareikšmiškai taip: atsirado naujos atievių rasės, sunkesni ancientai, unikalios technologijos (kurių beje ištraukiau visai nemažai) ir įdomūs developmentai.

Po to susėdom pabandyt klubo įsigytą splendorių.. VIETOJ!! perskaitėm taisykles (jų buvo 1 lapas gal.... :D) Net neįsivaizdavau kas čia per žaidimas, bet manau tikrai pataikėm su pirkiniu. Susižaidžia lengvai, greitai... Tikrai paprastos taisyklės, bet ir verčia pagalvoti. Surastas puikus sudėtingumo ir lengvumo viduriukas. Veiksmų tipu kiek primena Ticket to ride (renki resursus arba dedi resursus) ir 7 wonders (tarsi dediesi pasatus, kurie daro nuolaidą kitiems pastatams). Gaila, kad žaidimas tik keturiems (atrodo), nes matau, kad jis puikiai galėtų pakeisti 7 wonders vakarų užbaigimui. Išbandęs pats užsimaniau turėt savo kolekcijoj, nes tikrai osom game.

Tai tiek. Puikus sekmadienis - ir galva palaužyta, ir atsipūsta prie deimančiukų :)

galeonas

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 31
« Atsakymas #25 Įrašytas: Sausis 03, 2016, 20:02 »
Na kai simas atvere ta portala (kirmgrauza) nebuvo kur man detis teko pult(nepyk Simai  :friends:), nes veliau visgi butu mane uzpuole, kadangi tryse zaidem jokiu alijansu nebuvo galima daryti. Siaip liuks zaidimas man patiko.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #26 Įrašytas: Sausis 03, 2016, 21:16 »
Na aš gal kiek plačiau papasakosiu apie RPG po to kai praeisim visą story mode. Manau bus daug įgytos patirties, įspūdžių ir galėsim daryti išvadas :) Šiaip viskas įdomiai klostosi ir nelengvai. Daug visokių užuominų, jų interpretavimų. Na bet svarbiausia, kad judame į priekį. Nors šią sesiją pagrinde prasėdėjau fermoje studijuodamas okultizmo knygas, bet užtat mokymasis davė savų rezultatų - pradėjau kažką suprasti... ir greičiausiai GM man pasufleruos ką aš įdomaus pastebėjau tose knygose. Įdomu koks bus finalas, jau laukiu :)
Beje žaidimas paveikė mane psichiškai, pvz po prieš tai buvusių sesijų kažko ilgai neužmigdavau. O po šios sesijos tai išvis dar geriau! Grįžęs pradėjau guglint apie okultizmą ir visokius jų ženklus :D Tikiuosi nečytinu...?  :oops: Nesistebėkit jei kitą sekmadienį ateisiu su kibiru, pilnu kiaulių kraujo :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #27 Įrašytas: Sausis 03, 2016, 22:03 »
Kadangi apie Eclipse eigą jau parašė, tai aš tik apie patį expą. Visumoj ten viskas osom: naujos rasės, hexai, technologijos, portalai (nors ir kliuvo man nuo jų). Neutron Bomb iš base game vis tik yra biškį OP, nes taip be papildomos kovos nuimt kubelius nėra visiškai fun, nors gal čia tik man taip atrodo. Šiaip visumoj buvo šaunu, tik sekantį kartą reiktų kaip nors bent keturiese pakurt tą geimą.

Splendorius yra paprastas iki negalėjimo. Su Povilu išmokom taisykles per 5 min ir žaidimo metu gal du kartus pažiūrėjau į knygutę (tiksliau lapelį), kad šį bei tą pasitikslint. Bet galvot ten šiaip yra ką, ypač artėjant prie pabaigos. Žaidėm dvi partijas dviese, bet manau su daugiau žmonių būtų įdomiau. Kol kas sakyčiau labai vykęs filleris :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.