Autorius Tema: 2016.01.10 Sekmadienis  (Skaityta 23183 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2016.01.10 Sekmadienis
« Įrašytas: Sausis 06, 2016, 12:34 »
Ką gero ir įdomaus veiksim? Kas planuoja pasirodyt?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Ats: 2016.01.10 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausis 06, 2016, 13:42 »
nu jei pas nieka nieks nepasikeis realiai mes turetume UZBAIGT campaigna :) realiai mes turetumem uzturkt MAXIMALIAI 3 valandas (manau tiek tikrai neprireiks)....
Povke sake isidetu Shadow Hunters tai as auto noriu ta geima, pats isidesiu kokius quarriors (nu kad neit tusciom rankom)...ir siaip esu pasiruoses small geimams :)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausis 06, 2016, 14:16 »
Tomai, ar reikės mano aktyvaus dalyvavimo prie RPG stalo? Jei nereiks - aš laisvas pasiūlymams (ar pageidavimams)

Versetty

• Knight
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausis 06, 2016, 14:18 »
matysim, as tave informuosiu bet kokiu atveju...bet kaip ir sakiau ilgai netruksim :)

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausis 06, 2016, 14:35 »
Nu tai tada galiu teigt, kad aš laisvas ir galiu prisijungt bet kur :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausis 06, 2016, 15:21 »
Tai kol Tomas & Co. rpginsis, ką galėtume sulošt? Galiu atsinešt ką nors iš senokai lošto, pvz. Ad Astra. Dar aišku reiktų tą patį Splendor sulošt su daugiau chebros, galim ir Quarriors, taip pat laukia Mariaus naujiena Imperial Settlers, tik neaišku kada bus pakurtas :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausis 06, 2016, 16:21 »
Tiek Splendoriui, tiek Quariorsams reikia daugiau liaudies... O Mariaus setleriam reikia.. na paties Mariaus :D
Man Ad Astra tinka :) senai žaidėm, priminsi taisykles ir viskas bus jėga. Iš savo pusės galiu Lewis & Clark pasiūlyt. Ten toks pusiau euro, pusiau draftininimas, pusiau soliteris :D

Mindaugas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 82
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausis 07, 2016, 08:35 »
As planuoju sudalyvauti.
Smagu butu isbandyti Lewis & Clark, prisijungciau ir prie Ad Astra

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausis 07, 2016, 11:09 »
Buvo minčių man atsinešti savo naują žaidimą Imperial Settlers. Bet gal nukelsiu kitam sekmadieniui. O po RPG visai norėtus kažko lengvo. Tam puikiai tiktų Shadow Hunters, Quarriors. Povilas galėtų atsinešt Epic Spell Wars, nostalgija epic paveiksliukams :D

A-i-yo-ku

• Servant
  • Įrašai: 442
    • DAISAS
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausis 07, 2016, 12:33 »
Galvoju ir aš užsukti. Tiks viskas - kur bus vietos, ten prisijungsiu. Aišku būtų gerai ne 1x1 :D, o šiaip Simo Ad Astra būtų neblogai, jei dar galima.
Ką galiu pasiūlyti pažaisti iš savo pusės: https://boardgamegeek.com/collection/user/Aiyoku

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausis 07, 2016, 13:04 »
Kol kas komanda prie Ad Astra ir/arba Lewis & Clark:
Simas
Povilas
Mindaugas
Matas
Inga

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausis 08, 2016, 22:43 »
Kutulukam renkamės standartiškai 13h?

Versetty

• Knight
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausis 09, 2016, 10:11 »
Kaip tiks visiems taip i bus - man tinka abu laikai

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausis 10, 2016, 09:35 »
Pradedam standartiniu laiku - 13 val.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Sausis 10, 2016, 18:39 »
nu kadangi, aciu Mindaugui, pavyko greitai parvykti namo, tai kol nesutyngau galiu parasyti apie siandiena :)
susirinkom siandien neiprastai daug visas 11 jei neklystu - tame tarpe senai matyti Matas su Inga ir Nierka, su kuom juos sveikinam ir tikimes kad prades eiti reguliariai :) Taigi kompanija - Povilas, Mindaugas, Simas ir Matas su Inga ateje sedo prie Lewis & Clark (apie ka jie manau patys papasakos), o po to Matas su Inga isejo ir SImas, Mindaugas, Povke ir Maroom sedo prie splendoriaus (apie ka taip pat jie patys papasakos manau :) )

o mes ka? O mes t.y. as, Gintaras, Povke, Maroom ir Zydre sedom uzbaigti musu ilgojo campaign. Apie paty procesa nesiplesiu, taciau jei kuris nors (o dar geriau keli) papasakotu apie kas ivyko sia ir praeita sesija is savo poziciju butu lb faina :) Esme tokia - mes pabaigem!!!
realiai pirma karta uzdarem pilna campaigna, kuris mums truko 5 sesijas, sumoje prazaidem truputi virs 20 valandu, tai skaitau savotiskas rekordas kol kas :D

aciu didelis visiems zaidusiems ir kentusiems mane ir visa istorija. Tikiuos laikas neprailgo ir buvo idomu :) is savo puses ka galiu pasakyti - daug ko ismokau (manau jus irgi) ir visumoj gal but vienintelis dalykas ka akivaizdziai skaitau blogai - tai kaip sake Povke - "truko epic pabaigos nupasakojimo" - taip, centai man, bet as ta dalyka pasitaisysiu, negali moket visko is kart :) tai va, planuose yra dar vienas ilgas campaign, kuriam manau po truputi pradesiu ruostis - taip, kad norintiems pasakysiu - ten bus dar smagiau  :butcher:
Realiai gal but tik Povilo reiktu atsiprasyt, kad as ji taip viduri proceso atkabinau, bet as pazadu, kitose sesijose jei tu pasijungsi as tau kompensuosiu ta laika :D

tai va, todel pabaige ta, paemem - Shadow Hunter ir sedom lost 6iese! ten geimas paprastas ir greitas bet lb uzkabinantis, tai jei neklystu sulosem 5 partijas kaip minimum :) reikia to geimo klube !!  jis awesome :)

kai jau iki galo pasisotinom vaiduokliu medziojimais - as, Povilas, Zydre ir Nierka paemem Elder Sign. Kazkaip jau praeita savaite prasiau Povilo to geimo, bet va nebebuvo laiko like, o si karta pavyko ir nuo jo dulkes nupust :) Ten geimas paprastas ir ten nieko stebuklingo nera, ale jis vis tiek lb fainas. Viena partija laimejom taip tiesiog easy easy zodziu buvo ne taip idomu, o va antroje jau siek tiek buvo intesne, bet kadangi Povilas MOKEJO mesti kauliukus ir NEMETE BELEKAIP, o su "uzsukimais" tai zodziu geris nugalejo ir visi gere vyna ir puotavo tris paras :)

va toks nuostabus sekmadienis :D