Tai... Raportas apie 7dienį. Su Gintaru ir Marium lošėm Through the Ages. Lošėm su viskuo - t.y. karais, agresijom ir visais amžiais. Lošėm 5 val, tačiau laikas neprailgo ir viskas gan greitai sukosi. Interakcija tarp žaidėjų tikrai pagyvina ekonominį kubelių stumdymą. Nuolaitinė karo grėsmė ir buvo varikliukas privertęs Gintarą ir Marių prieš mane vienytis. Bet aš sugebėjau atsilaikyt ir (drum rolls) laimėt žaidimą!!! Žiauriai geras jausmas kai iškepusia galva sėdi ir ragauji pergalę

Keletas akimirkų:
Pradžioj užsimečiau karinės galios ir pradėjau beveik už ačiū skabyt kolonijas, kas man davė neblogų bonusų.
Kolegos nusprendė susimokyt prieš mane ir sudarinėt visokius paktus... Jie gamino daugiau mokslo, ir daugiau kultūros, bet turėdamas apsaugą jaučiausi galintis pasivyt
Marius mane aplenkė ant karinės galios dešimčia taškų ir paskelbė karą (kuris išsiprendžia jo kito ėjimo pradžioj). Bet sugebėjau sukombint dalykus ir pats jį aplenkiau ant dešimt taškų ir to pasekoje laimėjau karą ir nugvelbiau technologiją.
Gintaras labai užsiturbino kultūros gamybą... Bet turėjo silpnoką kariuomenę. To pasekoje abu su Marium pradėjom skabyt jam skvernus ir vogt uždirbamą kultūrą.
Viską sudėjus buvo jėga partija. Smegenys kepė, buvo įtemptas žaidimas. Visas reikalas neprailgo. Through the ages (su visais aspektais ir dalim) yra ultimate euro-economy game.