Autorius Tema: 2016.06.05 Sekmadienis  (Skaityta 11710 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2016.06.05 Sekmadienis
« Įrašytas: Birželis 02, 2016, 22:05 »
Pirmasis šios vasaros klubadienis :) Kas nors žadat pasirodyt ir ką nors pageimint?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Ats: 2016.06.05 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželis 02, 2016, 22:22 »
Aš tiksliai nežinau ar būsiu ir bijau, kad sužinosiu tik sekmadienį ryte. Tai kol kas pabūsiu toks kabantis ore :)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželis 02, 2016, 23:03 »
Mes su Žydre minimum 2 savaitėm dingstam... o gal ir daugiau

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželis 03, 2016, 09:08 »
Techniškai, aš būsiu iš po naktinės. Pamiegojus 4 valandas, būtų kaip ir įmanoma atvykti, bet tokiam miegaliui, kaip aš čia jau būtų rimtas achievement'as. Nors, jei klube vyks labai sexy projektas....
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #4 Įrašytas: Birželis 03, 2016, 10:31 »
Busiu is savo puses galiu pasiulyt russian railroads,  o taip atviras pasiulymams

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #5 Įrašytas: Birželis 03, 2016, 11:38 »
Pofke gal noretum civilizacijas pakurt?

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželis 03, 2016, 13:24 »
Preliminariai planuojam Earth Reborn, kol kas squadas toks:
1. Simas
2. Pofkė
3. Karolis
4. Tomas(?)

Tomas biškį lyg apsirgęs tai su klaustuku, bet tikiuos pasveiks :friends:
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Birželis 05, 2016, 10:57 »
Būsiu! Su Gintaru sutarėm, kad eisim TS. Parodys kaip pro žaidžia TS :)

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #8 Įrašytas: Birželis 05, 2016, 21:14 »
Pro pasikrovė malkų  :) šiaip smagus, neplanuotas sekmadienis toks. TS su Marium buvo smagu, toks visiškai kitoks žaidimas. Aš ten bandžiau kažką strateguot į priekį, o jis taip pyst aziją porą kartų stipriai paskorino ir buvo basta.
Dar buvo vilkolakiai su šnabždančiu apsu Pofkes telypone ir Doomtownas kur nesupratau kaip, bet laimėjau. Žodžiu sekmadienis vykęs ir laukiam sekančio.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Birželis 05, 2016, 23:21 »
Aš ir pats apakęs dėl TS  :o Na bet aišku ir sėkmė šypsojosi ant kauliukų ridenimo :) Ir tematiškai kaip žinia gerai rusai smaugia nuo pat pradžių, ką ir pats stengiausi daryti. O pergalę konkrečiai atnešė du sėkmingi dominavimai Azijoje, kas leido palupti gerai taškų. Gerai Gintaras akcentavo, kad geriausia kortomis žaisti OP, o ne event'us (nebent event'as labai tinka konkrečioje situacijoje). Žaidimas vėl kitoks gaunasi. Žodžiu ką pastebėjau dėl TS, tai kad kuo daugiau jį žaidi, tuo labiau jis įtraukia :)

Atnaujinti vilkolakiai tai tokie savotiški pasirodė vien tai kad yra žaidžiama tik viena diena ir viena naktis. Bet kaip ir visi sakė, tokį žaidimą geriausia būtų žaisti dideliam skaičiui žaidėjui. Turbūt be rudens didesnį skaičių žaidėjų nesurinksim :D

Na o dieną užbaigėm su Rusijos geležinkeliais. Nežinau kodėl, bet žaidimo eigoje pagavau "kablį" ant super ilgo bėgių tiesimo iki pat Vladivastoko. Aišku ten viskas faina, nes tada atsirakina smagusis baltasis bėgis, kuris generuoja daug taškų. Bet dėl to visiškai apleidau kitas atkarpas, fabrikus ir inžinierius. Galutiniame rezultate likau antras ir visai neblogai sugeneravęs taškų buvau, bet to nepakako... Tiesa paskutiniame raunde gerai Povkė su Simu mane sudirbo užimdami man reikiamus veiksmus. Po šios partijos dar kartą įsitikinau, kad negalima per daug eiti ant vienos strategijos. Tikiuosi kada nors ateityje Povkė įsigys Vokiečių traukinius, nes ten ta customaizinta asmeninė lenta turėtų būti smagi, ir tokia jau advanced kaip sakant  :)

Paskutiniai sekmadieniai tokie gan ramūs, bet sakyčiau visai smagūs! :)