Autorius Tema: 2016.07.03 Sekmadienis  (Skaityta 17538 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2016.07.03 Sekmadienis
« Įrašytas: Birželis 29, 2016, 09:44 »
Artėja paskutinis priešatostoginis susitikimas. Kas žada nepabūgt karščio/nelėkt į gamtą/nekept ko nors ant laužo ir ateit į klubą? :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Ats: 2016.07.03 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželis 29, 2016, 09:45 »
nu mes kaip jau ir rinksimes tai tiesiog siaip dar karta parasau kad ateisim bet mes kaip ir GURPS losim

A-i-yo-ku

• Servant
  • Įrašai: 442
    • DAISAS
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželis 29, 2016, 10:23 »
Ateisiu. Kokie pasiūlymai geimų? Man atsinešti ką nors?
Ką galiu pasiūlyti pažaisti iš savo pusės: https://boardgamegeek.com/collection/user/Aiyoku

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželis 29, 2016, 10:33 »
Galėtum prigriebt Dominion: Adventures. O kol kas dar palaukim kitų pasisakymų :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #4 Įrašytas: Birželis 29, 2016, 10:58 »
Iškart noriu susitart dėl garso. T.y. aš vesdamas sesiją norėčiau naudot muziką ir garsą nuotaikos kūrimui. Noriu atsiklaust neGURPSinių žmonių ar jiems tas trukdytų ar ne?

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Birželis 29, 2016, 11:07 »
Nemanau. Nebent tai bus koks death metal, tada galiu lengvai susierzint.

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželis 29, 2016, 11:21 »
Nebūsiu

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #7 Įrašytas: Birželis 29, 2016, 11:22 »
Nebus death metal :D aš dar ne "toks". Airiškas klumpakojis geriausiu atveju :D

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #8 Įrašytas: Birželis 29, 2016, 14:05 »
Maroom,  klause ar galeciau gaut jamaica. Sake paskolins jei domina isbandyt?

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #9 Įrašytas: Birželis 29, 2016, 19:36 »
jep, aš norėčiau kažko lengvo ir Jamaica būtų įdomu išbandyti. Dominion Adventures ir mielai sužaisčiau :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #10 Įrašytas: Birželis 30, 2016, 00:10 »
Priimat pasiūlymus dar ? Gal yra norinčių pamėginti pastatyti Kingsbridžo katedra ? Arba pabandyti apiplėšti keletą pašto karietų, bei bankų, kol maršalas nemato ?

Hmmm...deja vu, blemba...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Gedas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 66
« Atsakymas #11 Įrašytas: Liepa 01, 2016, 23:06 »
Aš irgi būsiu. :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #12 Įrašytas: Liepa 03, 2016, 11:32 »
Pasiimsiu Blood Rage. Kol kas esam aš ir Matas, kiti galit prisijungt :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #13 Įrašytas: Liepa 04, 2016, 10:05 »
nu ka trumpai apie tai ka veikem skemadieni - ogi losem senai judinta Kabakija. Net nežinau ar galiu aprasyneti visa istorija, jeigu Povilas sugalvos dar karta vesti kam nors kitam is tu kurie skaito postus, todel nerizikuosiu ir kol kas tada paimsiu bendrais bruozais. Bruozai paprastai - losem as, Povke, Damaja ir Zydre, apturejom kruva juoko ir geru emociju. Povilas kaip visada nustebino labai kokybiskais propsais - vien ka reiskia siuo metu klube kabantis Kabakijos zemyno zemelapis ranku darbo ir miestelio kuriame buvo detalus zemelapis ir visa ko vinis buvo Mr. Snuffles portretas :D epic!
Pats zaidimas praejo gerai, ganetinai sklandziai ir su daug geru emociju, gal tik mes truputi varem Povila i nevilti kuomet Damaja kokius 6-7 kartus ismete critical luck arba vos vos salia to, tai ten praktiskai priesai krito kaip lapai, bet na ka gi....this is a game :)
Gal Povilas pats papasakos kaip jam sekes su mumis zaisti, bet manau, kalbedamas visu vardu galiu pareiksti, kad mum buvo smagu ir Povilas labai ramiai ir svarbiausia kokybiskai atvede :) ans yra gers GM!!!  Slove geriausiam Annuso Fisterio brolijos buriui S.H.I.T (Super High Intensity Team)  :paladin:

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #14 Įrašytas: Liepa 04, 2016, 20:31 »
Tomai jei nori gali ir papildyt - parašyt kas buvo scenarijuj. Nemanau, kad kartosiu įstojimą pas Aanusą Fisterį. Kiti žmonės, kas prisijungs - jau bus Fisterio komandos nariai kitiems campaignaims.

O iš mano pusės - irgi likau patenkintas žaidimu. Prieš tai esu bandęs vest 4 žmonėm ir nepavyko. O šį kartą... matyt patirtis daro savo :D susitvarkiau su visais nukrypimais nuo scenarijaus, netikėtais žaidėjų sprendimais ir pan. Maždaug trečdalį dalykų sugalvojau vykstant veiksmui (pvz blogiečių užkeikimus ir pan.). Taip pat pats džiaugiausi kaip neblogai pavyko mano daryti propsai (žemėlapis kabo klube ant sienos, ponas snuffulsas - namie). Gan nemažai modifikavau gurps taisykles, kad viskas vyktų sklandžiau ir greičiau - ypač kova. Tačiau kaip visada matau, kad yra vietos tobulėjimui (scenarijaus rašyme, burtams, pačiai kovai galų gale). Kabakia didelė - nežinia kas dar gali atsitikti super high intensity team. Liko keletas neatsakytų klausimų laiškuose, tiksluose ir praeityje).

7dienis buvo labai smagus ir varginantis. Toks koks ir turėjo būti - su juoko ašarom. Nežinau, kada pavyks padaryt kitą kampaniją, tačiau stengsiuos neapleist šito reikalo. Norėtųsi išbandyt dar nekrapštytas sistemas (D&D 5e, Pathfinder). Ir žinoma pačiam pažaist kokį one-shoot.

Jei kas turėsit noro (Pofke, Damaja, Žydre) pasidalinkit savo įspūdžiais ir prisiminimais apie scenarijų (galit spoilint viską). Dar kart ačiū visiems dalyvavusiems.