Autorius Tema: 2016.08.07 Sekmadienis  (Skaityta 12823 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2016.08.07 Sekmadienis
« Įrašytas: Rugpjūtis 03, 2016, 18:58 »
Ahoy! Grįžtam po atostogų pailsėję, atsigavę ir renkamės prie stalų krutint smegenų! :) Kas ką įdomaus pasiūlys? Norėčiau gal kokio ne per daug sudėtingo euro: LoW, Five Tribes ar Troyes. Pasiplanuojam!

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
Ats: 2016.08.07 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūtis 04, 2016, 09:20 »
Mes su Žydre būsim, ji sakė norėtų Five Tribes. Man kaip ir px :D kur bus vietos - ten prisitrinsiu

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūtis 04, 2016, 10:21 »
bent siuo metu teoriskai tureciau buti :) visiskai nesvarbu ka losti, kur liks vietos ten as busiu :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūtis 04, 2016, 12:58 »
Aš manau pasuosiu, teks dalyvaut šeštadienį veselėj, tai gręsia epic pachmielitas :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūtis 04, 2016, 22:34 »
O justas ateitų su Five Tribes? Povilai pasiimk Deep of Waterlords! :D Manau būtų norinčių sužaisti  :yes:

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūtis 04, 2016, 22:46 »
Ok. No problemo. Pasiimsiu Depp Of Vasserlorden

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūtis 05, 2016, 12:49 »
ei, o boss monster klube būna ar pas marių namie? ...nes visai kirba pirštukai pavaryt šitą

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugpjūtis 06, 2016, 19:23 »
Tureciau but, tai five tribes galliu atsinest.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūtis 07, 2016, 09:59 »
As praleisiu si karta atejima.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugpjūtis 07, 2016, 10:25 »
Atsinešiu Boss Monsterį.

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugpjūtis 07, 2016, 13:58 »
As praleisiu si karta atejima.
Panasu, kad netekot vieno klubo nario :D Gers vyrs buvo, linksmas kompanjonas, geras geimeris, bet eme ir nusipirko meskere .... :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugpjūtis 08, 2016, 12:16 »
Tai ką sulošėt? Bus koks reportas?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugpjūtis 08, 2016, 13:27 »
Pofke su Gintaru vienas kitą siuntinėjo NX palinkę virš Twilight Struggle. (Gintaras vis negalėjo atsikosėt... tas labai mušė iš mąstysenos vėžių :D)
O kitas stalas (Aš, Žydrė, Marius, Justas ir vėliau prisijungęs Karolis) spėjom sulošt net tris neilgus, bet visai smagius reikalus:

Five Tribes. Man reikalai visai nėjo - vis statymuose likdavau paskutinis arba reikdavo belekiek susimokėt, kad pasidaryčiau kelis taškelius. Geriausiai ėjosi gamemasteriui Justui, kuris belekiek taškų susileido už kortelių kontrolę. Žydrė lošė pirmą kartą, bet sakė visai patiko. Toks lengvas ir verčiantis pamąstyt vienu metu.

Po to pasiėmėm "Waters of Lorddeep" tai galėjo ir Karolis prisijungt. Visi pešėsi dėl baltų kubikų ir statinių kortelių. Aš aptekau auksu, Žydrė pati sau pakišo koją ir galiausiai kiek paverkęs laimėjo Justas. Mielas Justai, kol tu sėdi pirmoj vietoj tol tau visi ir kiš mandatory questus. Ne vieną, ne du ir, jei bus galimybė, daugiau nei tris... todėl nėr čia reikalo skėryčiotis, verkt ir lot, kad visi ant tavęs mėto juos. Toks žaidimas. Tad mažiau nervų ir daugiau kantrybės. Vis tiek sugebėjai laimėt :) Ir šiaip... tas žaidimas yra labai geras. Turim jį jau gan seniai, lošiam dažnai - ir dar neatsibodo. Bet aš vis nenustosiu kibint Mariaus, kad suveiktų man papildymą.

Ir po to netikėtai pasiėmėm Ticket to ride (nes buvom 5iese ir reikėjo kažko neilgo tokiam skaičiui). Pasirodo Karolis jo net nebuvo žaidęs ir nors pradžioj niurzgėjo - gavo progą išmėgint. Taisyklės tikrai nėra sunkios ir paaiškinimas truko gal kokį 10 min. Kaip sakiau, jei žodyne būtų žodis "lengva" su paveiksliuku - tai tas paveiksliukas būtų ticket to ride dėžė. Tai va visi pradėjom slinkt nuo rytinės pakrantės (new york ir t.t.) link vakarų vienas su kitu persipindami ir garantuoju kažką užkirsdami. Aš griebiausi taktikos - ilgi keliai už daug taškų ir nedaug maršrutų nes bbz ką gali iš tiketų ištraukt.. arba labai pasiseks (kaip Žydrei) arba turėsi paeit kokį 30 taškų atgal (kaip Mariui). Galų gale suskaičiavus visus taškus ir Žydrei už maršrutus gavus 70!!! taškų - skelbėm pastarosios pergalę ir traukėm namo. Vėl gi - paprastas žaidimas, bet kiek matėsi iš visų reakcijų, suėjo visai smagiai.

Nors ir nieko nelaimėjau - asmeniškai užskaitau 7dienį. Sekantį kartą kai pasirodysiu - norėčiau išsipachmielinusio Simo ir Troyes :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #13 Įrašytas: Rugpjūtis 08, 2016, 13:45 »
Sekantį kartą kai pasirodysiu - norėčiau išsipachmielinusio Simo ir Troyes :D