Autorius Tema: 2014.11.02 Sekmadienis  (Skaityta 41962 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2014.11.02 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Spalis 31, 2014, 15:52 »
O tu Tomai nestumk ant Eldricho. Aš pamenu tą sekmadienį ėjau į klubą, per lietų ir vėją, negatyviai nusiteikęs visas, kad vos ne per prievarta vaizdžiai sakant tenka žaisti kažkokį žaidimą. Bet va rezultatas - buvau maloniai nustebintas ir netgi paprašiau , kad Doncė parduotų geimą, bet jis nesutiko :)

Aš nesu lošęs Arkham, bet shaika parina, kad šis žymiai lengvesnis ir paprastesnis. Nebent tau visai nelimpa Lovecraft'o pasaulis...

tai, ok - kiek į Eldrich'ą ? O tai matau, kad čia padrikai labai visi....

1. Nostro
2. Donce
3. Justas
4. Skwazi
5. Povils
6. Žydrūnė ??? nia ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #16 Įrašytas: Spalis 31, 2014, 17:31 »
va zinok kazkaip man jis sunkiai lima :) losiau ir Arkham Horror (pora kartu kaip minimum) ir Elder Sign ir Mansion of Madness (ten berods same story) - nu niekaip man ten tas Ctuhlu nevilioja :) just not my game :)

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #17 Įrašytas: Spalis 31, 2014, 19:06 »
Citata iš: "Versetty"
nu as pasirasau siai avantiurai :)
mano pageidavimu saras butu toks:

-Vilkolakiai (su sąlyga kad nemirsiu pirmas, nors aisku mirsiu :D )
-LNOE
-Elder Sign arba Ghost Stories

Elder sign buvo tavo pageidavimų sąraše :D.

P.S. Šiandien gavau King of New York. Šį sekmadienį kadangi jau viskas surezervuota, tai nebesinešiu, bet kitą jei būsiu atsinešiu išbandyt.
Mariau, man STANDART paką sleevsų atnešk sekmadienį, paimsiu, ok ?

Versetty

• Knight
« Atsakymas #18 Įrašytas: Spalis 31, 2014, 19:19 »
Elder Sigh kauliukus pametyt dar dar bet visi kiti Ctuhlu ... meh....BETO parasyta ir GS taip kad jam pirmenybe ...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #19 Įrašytas: Lapkritis 01, 2014, 12:47 »
Citata iš: "Justas"
Mariau, man STANDART paką sleevsų atnešk sekmadienį, paimsiu, ok ?

Greičiausiai pasirodysiu tai turbūt bus pakis įmaučių :smile:

Beje yra šiokių tokių naujienų. Hurris gaus iš draugo "Shadow Hunters" žaidimą, kurį labai norėčiau išmėginti (girdėjau puikių atsiliepimų). Žaidimas puikiai tinka šiai teminei dienai. Aš pats Eldritch Horror nelabai noriu, o Zombicide kaip suprantu neišeis palošti, nes Donatas bus prie Eldritch'o. Neprarandu vilties dar išbandyti RE. Ghost Stories ir nepraleisčiau progos sužaisti  :smile:

Justas

• Servant
« Atsakymas #20 Įrašytas: Lapkritis 01, 2014, 16:03 »
Shadow Hunters irgi labai norėčiau sumest, bet abejoju ar įtilpsiu tarp vilkolakių ir EH. Beje, šį kartą siūlyčiau EH žaisti ne pradinį variantą, o normalų. Bus įdomiau.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #21 Įrašytas: Lapkritis 01, 2014, 17:58 »
Palaikau Justa. EH reiktu pavaryt padoriai, nes jau žinom kas kaip, ko tiketis. Aišku, nusimato, kad bus ir naujų žmonių, pvz skwazi, bet aš taisykles esu paskaitęs :)
P.s. Justai, paimsi mane sutartoj vietoj, be 15 pirma ?

Justas

• Servant
« Atsakymas #22 Įrašytas: Lapkritis 01, 2014, 19:04 »
Citata iš: "Nostromo"
P.s. Justai, paimsi mane sutartoj vietoj, be 15 pirma ?
Paimsiu.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #23 Įrašytas: Lapkritis 01, 2014, 19:30 »
Gintaras parašė, bus rytoj.
Tai kaip suprantu, tie kas nelošia EH, galėtų lošt Ghost Stories ir Shadow Hunters (4-8 žaidėjai). Dar galiu paimt Adventurers, ten mumijų yra, very horror :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #24 Įrašytas: Lapkritis 01, 2014, 20:47 »
Shadow hunters ryt atsinesiu

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #25 Įrašytas: Lapkritis 02, 2014, 20:09 »
Rašau reportą papykęs. Juodai papykęs ant savęs. Šiandien mes pralošėm Eldritch Horror. Ne tai, kad šiaip pralošėm, o pralošėm, kaip sakoma – su stiliumi. Darėm taip, kaip visai nereikėjo daryti. Ir šį kartą ne taisyklės kišo koją, o mūsų neadekvatūs veiksmai. O buvo taip...

Kadangi aną sesiją bandėm sulaikyti Azatoth‘ą, nutarėm šiandien išbandyti kitą Ancient One. Iškrito Yog-Sototh, irgi geras krienas. Kiek mažesnis Doom track‘as pas jį ir veikimas paremtas burtų naudojimu. Veikėjus irgi traukėm, kad būtų dar nežaisti, nors Povilui ir Robkei tai buvo px, nes jie ir taip pirmą kartą lošė. Robkė gavo aktorę, kuri turėjo neblogą savybę kaitalioti pagal poreikį improvement tokenus. Bėda tik ta, kad eidamas pvz. uždarinėti portalo, tu net nenutuoki, kokių tau skilų ten reikės. Povilas gavo jau matytą niūrų keliautoją, kuris su savim vedžiojasi thug‘ą - tai visai neblogas kovotojas, nors social skills gan vargoki. Nu bet ko norėti iš tyrinėtojo, kuris lauke praleidžia didžiąją dalį savo laiko. Aš gavau kareivį, kuris negali būti užlaikyti ir uždarytas į areštinę  Justas gavo jūreivį, kuri per jūras gali keliauti su vėjeliu. Taigi – du kovotojai, du nekovotojai. Nekovotojai dažniausiai arba support‘ina, arba  uždarinėja portalus ir tikrina ekspedicijas. Bet mes kaži kodėl lošėm ne taip. Portalus mėginau uždarinėti aš  Iš penkių portalų uždariau tik vieną ir tas vienas portalas buvo VIENINTELIS uždarytas portalas per visą mūsų sesiją. Man dar tęsti ? Padariau išvada – portalų uždarymui labai didelę rolę vaidina žinios (Lore). Mano šio skilo reikšmė buvo 1. Ir iš 5 mano portalų, 4 turėjo būtent „lore check“, vienas iš vis buvo net „minus vienas“ šiam tikrinimui. Kadang nulis kauliukų negali būti, tai vieną kaulą rident vis tiek galėjau. Nors negali stumt, kažkurį encounter‘į darydamas irgi ridenau vieną kaulą, reikėjo įtikinti profesorių, kad aš rimtas gezas, tai kaip dėjau šešetą  Bet tai ir buvo vieninetlis geras dalykas mano gyvenime. Justas gan greit apsikrovė daiktais, nebijodamas lįsti į skolą ir atsipirkdamas tik išgąsčiu. Povils greit apsikrovė sajungininkais, kurių jis navatnai mokėjo susirasti. Netgi Robkės aktorė turėjo ten kažko, aš tik vienas, biednas vargšiukas, kaip pradėjau su revolveriu ir benzino kanistru, taip praktiškai ir baigiau. Vienu metu išmainiau revolverį į karabiną, susimainiau su Robkę ir apgavau, kad eisiu monstrų mušti  Nu realiai, tai ir ketinau, bet tiesiai prieš nosį ten pasispawnino dar kokie 2-3 monstrai, tai pagalvojau, kad tai savižudybė – nors imk tuo benzinu apsipilk ir susidegink  Ėjau toliau daryti to, ką mokėjau „geriausiai“ – uždarinėti portalų. Buvo žiauriai geras momentas , labai tematinis, kai Robkės gražuolė aktorė blaškėsi po Tunguską  Ką jinai ten veikė – mistika. Nu, šiaip, žinau ką veikė – ėjo mušti Žaliojo Rūko. Kokių velnių – iki šiol nesuprantam. Juk to monstro nugalabymas nieko neduoda. Nebent yra Rumor korta, kuri vyksta būtent Tunguskoj. Tai va, ta gražuolė, tai supratusi ėmė eiti namo. Bet ėjo ji per Sibira  Vos atlaikė jos kūnas ten. Žvengėm gerai iš to.

Visumoj, tai pačioj pradžioj pradėjom visai gerai, Doom žymeklį netgi atstūmėm atgal per vieną. Bet paskui per vieną Mythos fazę, anas kaip dėjo per kokius 5 laukelius į priekį. Pamažu ėmė vertis portalai. Vos ne vos išsisukom nuo vienos Rumor kortos – Justas bandė įveikti testą, failino, liko tik du eldrich tokenai, kitu varymų būtų mums „game over“. Paskui kažkokie kultistai iškvietė kažkokį košmarišką vorą, kuri aktorė biškį sužalojo. O Povilą „truputį“ apdraskė Tindalos šuo (The hound of Tindalos) – tas liko vos su 1 gyvybės tašku. Tai po to Povilas papykęs negailestingai tą keturkojį susprogdino su dinamitu. Ir kur gyvūnų apsaugos pareigūnai žiūri ? Bet čia nieko nuostabaus, nes Povilas pusę žaidimo buvo paranojikas. Jam užeidavo pykčio priepuoliai, kuriuos jis galėtų išlieti, paleisdamas į darbą kumščius ir sukaldamas žalia stovintį kaimyną. Bet kaip tyčia laukelyje jis stovėdavo vienas, tai niekas nenukentėdavo. Paskui apsigraibėm, kad po kiekvieno pykčio jam reikėdavo atsisveikinti su vienu ally  Tai supratęs jis atidavė visus savo ally, bet jau tada matės, kad pareina ragai. Justas su kažkuriuo burtu sėkmingai nutraukė „Dark pact“, o mes jau manėm, kad sielą tas jūreivis pardavė velniui for sure. Tiesa, paskui irgi gavo paranoją, bet nebespėjo „jos panaudoti“ 

Buenos Airėse monstrų prikrovėm tiek, kad per jų plyteles nebesimatė paties portalo. Pusę iš jų judino Doom track‘ą. Nepraėjo nei valanda, kai pabudo Yog-Sototh‘as. O mes buvom ką tik pradėję antrą jo Mystery kortą. Tai tam bjaurybei ir įteikėm mūsų pasaulį, perrišę kaspinėliu. Aš mėginu suvokti, kaip čia gavos, kad aną kartą vos nelaimėjom, nors lošėm atsipūtę, beveik visi naujokai, o dabar net neįpusėjom. Praeitą kartą, bent trys žmonės gan ilgą laiką turėjo Blessed condition, dabar gi Povilas tik gavo, per sekančią Mythos fazę iškart prarado. Praeitą kartą buvo momentas, kai ant lentos nebebuvo nei vieno portalo, nei vieno monstro, o dabar per juos nesimatė pusė mepo. Ar čia priklauso viskas nuo boso, ar nuo žaidėjų skaičiaus. Kas liečia skaičių, tai daugiau žaidėjų, mano nuomone, yra geriau – nes gražiai padengiamas žemėlapis ir daugiau žaidėjų savybių priduoda lakstumo. Aną partiją daug kas turėjo artefaktų, čia Povilas vos ne vos gavo tik vieną. Niekas nenaudojo bilietų. Nuo vidurio žaidimo praktiškai nevaikščiojom, nes sėdėjom ant savo miestų ir mėginom uždaryti portalus, kurie vis neklausydavo mūsų. Žaidžiant  4-se atsiveria mažiau portalų ir lengviau vykdyti Mystery puzles, bet juk Mythos deko sudėtis pagal spalvas lieka tai ta pati. Ir dar – portalų uždarymui tiesiog kaip oras reikalingas Lore skilas. Įsitikinau tai the hard way. Fighteriams reikia mušti monstrus, o magams – uždarinėti portalus ir ne priešingai. Nors ir levelintis pradžioje nelabai sekėsi. Buvo net bajeriai, kai aš pvz, iš 8 kaulų išridendavau tik vieną „success“. Šiaip reikia nebijot lįsti į skolą, nes dabar tik pamačiau, kad už action‘ą gali ją tiesiog nusimesti, tipą  - gražinti. Be to, tai yra „local action‘as“ – vadinas ir šalia esantys žaidėjai gali interaktinti. O ir flip efektai yra gan nesunkiai pass‘inami. Nes daiktai ir ally yra savotiškas levelinimasis – tik tai, kad tai nėra pastovu, bet kada gali juos prarasti. Nors va toks šautuvas praktiškai padubliuoja kovotojo strength reikšmę.

Geimas geras, nenuvylė ir po antros partijos, nors įdomu bus sužinoti Povilo ir Robkės nuomonę. Tiesa, dar prieš tai lošėm vilkolakius. Tai dėkui Tomui, jis sutiko pamoderuoti ir man teko laimė pažaisti tą žaidimą, kaip žaidėjui. Pirma partija buvo uber-kvazi-liaulius-kreizy. Ji žaidimo mąstu truko tik parą. Pačią pirmą dieną Povkė rodo Simui Tiesos žiedą ir sako – „Atsakyk teisybę, ar tu esi vilkas ?“ , Simas sako – „Tai aišku...“. Pakorėm Simą. Tada, pajutęs, kad jau dega šikna, skwazi dėjo kitą perlą – atverčia savo artefaktą ir susikeičia savo rolę su Povke. Pagaunat ? Pakišo tam vargšui savo vilko rolę  Povkė mirė ypač skausminga mirtim  Antra partija, pamatę, kad mažoj kompanijoj artefaktai veikia labai žiauriai, lošėm be jų ir aš buvau asmens sargybinis. Pirmą naktį visai nesavanaudiškai saugojau save  Ir kaip pasirodo – neveltui, nes naktį buvo pasikėsinimas į mane. Nors Justas bandė stumt ant manęs, kad labai susidomėjau vaiduoklio paliktu laišku, kuris buvo skirtas vilkams. Jam paantrino Gintaras. Man pastatė prie sienos. Pusė balsavo, kad numarinti mane, lemiamas balsas krito Maroom, kuris kokį 20 sekundžių svarstė, palikti mane gyvą ar pasmerkti, nes tik jo balsas lėmė tai. Jis nutarė palikti mane gyvą, buvo surinką lygiai balsų, o tai reiškia, kad aš išgyvenau – ačiū Maroom ! Kažkaip nejučia atspėjom, kad Simas tai yra pranašas (o jis ir tikrai toks buvo), tai antrą naktį saugojau jį. Po nakties suedė Justą. Mano įtarimai krito ant Gintės ir Robkės, nes jie abu balsavo prieš mane. Išrinkom ir nulinčiavom Gintę, kuris pasirodė tikrai buvo vilkės vaikas. Cha, 2:0 – laimėjo kaimas. Taip retai nutinka, bet buvo smagu, gaila tik kad žaidė tik 8 žmonės, pats minimumas žaidėjų. Tikiuos kitą kartą bus bent 12. Ačiū Tomui už originalų ir gerą moderavimą.

Iš klubo išėjom paskutiniai. Biški smegenai ir hormonai virė dėl EH, bet dabar kai baiginėju reportą, jau viskas slūgsta. Nieko, bandysim dar. Dabar žiūrim, ką parašys kiti.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #26 Įrašytas: Lapkritis 02, 2014, 21:44 »
Iš Ramo posto drįsčiau spėti, kad kovotojams prieš ancient tentacles nebuvo itin smagu :D O va mums sakyčiau buvo priešingai, prižvengėm iki pilvo skausmo ir šiaip gerai leidom laiką :)

Išbandėm Shadow Hunters ir galiu drąsiai teigti, kad šitas geimas yra kuo puikiausias Bang pakaitalas. Aišku, jis šiek tiek advanced, ant kortų yra teksto, todėl gal nebūtų itin geras starteris naujokams, bet pažengusiems čia labai geras filleris. Net keista kodėl klube jo lig šiol niekas neturi :unknown:

Adventurers buvo pusiau smagi partija. Povkei ypač nesisekė mėtyt kaulus norint paimt sfinksų galvas, tai jis visą žaidimą vilkosi paskutinis. Bet atsitiko taip, kad blokai mums nelabai sėkmingai pradėjo krist ir praktiškai uždarė išėjimą. Povkė turėjo akį, su kuria galėjo pažiūrėt koks blokas kris, tai tą ir padarė per Gintaro ėjimą, sėkmingai užvėrė visiems kitiems išėjimą ir pats ramiai sau nešė kudašių su itin varganu lobiu :dash: Paskui dar visvien paskaičiavom turtą, būčiau greičiausiai laimėjęs. Ech..

Finišui ėmėm Blitz, nu ten kaip visad, prižvengėm iki negalėjimo, Ramas jau mus tildė nuo kito stalo. Galva ne itin gerai veikė, tai nieko nelaimėjau, bet buvo smagu :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #27 Įrašytas: Lapkritis 02, 2014, 22:49 »
Dienelė prabėgo greitai ir smagiai. O viskas prasidėjo nuo to, kad prieš klubą teko proga pažaist ping pongą prieš pofkę. Nepalikau jokių vilčių. Smagu pofke prakišinėt visad ane??? :D Na bet nieko sakė už poros metų nebelaimėsiu, laikas parodys :smile: O stalo žaidimų šiandien buvo daug! Jei neklystu iš viso sužaidžiau net 10 žaidimo partijų!
Per abi Vilkolakių partijas atiteko kaimietuko rolė. Pirma partija buvo super fast. Bet užtat turėjau nerealų artefaktą - Nieką (nothingness) :D Antroj partijoj Justas gerai "sustūmė" ant Ramo, bet per balsavimą gavosi taip kad mano balsas buvo lemiamas Ramui. Kažkodėl nuojauta kuždėjo, kad Ramas ne vilkolakis. O per abu balsavimus labai įtartinas pasirodė Gintaras. Parišom jį ir kaimiečiai laimėjo :Yahoo!:
Išbandėm Shadow Hunters. Ir tenka pritarti Simo minčiai kodėl šio žaidimo dar klube nėra :unknown: Iš tikro labai smagus fileris su ne tokiu jau lengvu išrišimu kas yra kas + luck faktorius kur nueisi į kokią lokaciją ir ką gausi / ką atakuosi. Ir tai po trijų partijų gerai Gintaras pastebėjo, kad mes palyginus per mažai traukėm tas žalias kortas, kurios realiai ir yra skirtos išsiaiškinimui kas yra kas. Gan daug talžėmės be jokių motyvų, o tiesiog iš asmeninių paskatų ir ale kokių tai ankstesnių nuoskaudų :D Bet buvo fun ir tikiuos kad teks šį žaidimą dar kaip nors pažaisti. P.S. Temk Povilai savo tuos draugus į klubą, kurių ir yra tie Hunteriai :smile:
Adventurers tai buvo kažkas baisaus. Baisaus ta prasme, kad išaiškėjo seni mūsų nuogastavimai, kad Hurris rimtai savo sielą velniui pardavęs :smile: Malėsi ten pačio pradžioj, vos kelias kapeikas aukso tesurinkęs turėjo,  bet pradėjo nešt kudašių ir negana to, va taip ėmė ir užtvėrė mums kelią, o pats pabėgo... Trūko žodžių, paskaičiavau kubelius. Buvo likę 28, palankūs pofkei kubelių skaičius - 3. Taip grubiai tikimybė ištraukt palankų kubelį ~11%. O kas čia tėra - šnai ir yra :fool:
Ant pabaigos dar blitzą su Zombie Dice čiupom. Prisijuokėm iki begalybės, buvo gerų momentų :smile: Teminį vakarą užskaitau :good:

Versetty

• Knight
« Atsakymas #28 Įrašytas: Lapkritis 03, 2014, 10:47 »
truputi ir as papilstysiu ir as truputi apie vakar :)
atejom truputi veluodami nes buvo Ping-Pong'intis :) maroom parode klase ir suniokojo Pofke ir mane :D
pirmiausiai paemem vilkus, kadangi primeciau kad VIS TIEK mirsiu pirmas nesvarbu diena bus ar naktis, nusprendziau leisti Ramui pasidziaugti zaidimu ir pats ji pravesti (man visai tai patinka) :) bet deja kazkaip labai jau tos partijos buvo trumpos ir kaimieciai nu tiesiog stebuklingai isrisinejo vilkus, be kita ko artefektai 8 zmoniu zaidime yra totaliai broken :)
po to kas nuejo Arkhamintis ir ristis su Ctuhlu, o mes paemem dar neciupineta Shadow Hunters. Paantrinsiu kitiems pasisakiusiems - tai yra visiskas BANG killeris :) zaidimas geras, idomus, greitas ir ji gali lost ir lost, kadangi vien roliu yra tiek kad ilgai teks zaisti kol visas permeginsi :) tai va uzskaitom ir tikimes viltingai kad tas daiktas atsiras klube greitu laiku :) Sekanti ka paemem buvo - Adventurers, nu cia viskas aisku, Povkes demonas prabudo, sutartis su velniu pradejo veikti ir aisku kaip visada, NIEKO neturedamas jis kaip nujausdamas (arba velnys pakuzdejo) pradejo sling tusciom kisenem link isejimo nu ir aisku netiketai krito blokas uzverdamas kelia visiems isskyrus ji, zodziu laimejo su praktiskai nuliniu lobiu  :o
nu ir ant galu galo paemem Blitza - nu ten kas lose tas zino - juoko tiek kad pilvai plysta, tai va plyso ir pas mus tie pilvai :) labai geros buvo partijos :)

zodziu reziume - sekmadienis pavyko puikiai, daug teigiamu emociju, daug juoko, viskas kaip priklauso :)

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #29 Įrašytas: Lapkritis 03, 2014, 11:02 »
Citata iš: "Nostromo"
Geimas geras, nenuvylė ir po antros partijos, nors įdomu bus sužinoti Povilo ir Robkės nuomonę.
Sunku apie geimą kalbėti gerai, kai taip žiauriai prapylei pirmą partiją :D
Tematika žaidimo visai ne mano: nei tv, nei knygose, nei ant kompo su šia tema nieko bendro neturiu, todėl visiškai jokio malonumo kaip būtų pvz su sci-fi :( Na dar mano neigiamas nusistaymas, kai pamatau žaidimo lentoj nupaišyta žemės mapsą... Ok jei tai būtų istorinė tematika, bet fantastiniam geimui kūrėjai galėtų šioj vietoj įjugti daugiau fantazijos. Dideli kiekiai teksto kortose irgi nėra mano mėgstamiausia žaidimo savybė, bet šio geimo atveju tai neišvengiama, net tokiu atveju kuriamas siužetas. Pirmoje partijoje tai kabina, nežinau kaip būtų žaidžiant dažniau, nes kortų kiekiai vistiek riboti ir viskas ims kartotis, todėl peržaidžiamumas kol kas ant dyyydelio klaustuko.
Žaidžiau pirmą kartą, taisyklių prieš žaidimą neskaičiau, tiesiog trumpas intro ir startuojam. O kai taisyklių niuansus aiškiniesi jau žaisdamas kyla visokių nesusipratimų. Pvz mano aktorė su aukštakulniais apsiginklavusi kišeniniu derindžeriu brenda per tunguską ieškodama kažkokio bekūnio monstro, ir paskui paaiškėja kad jokio tikslo jį užmušinėt net nėra - na sumoj monstaras gyvas ir sugadinti kokie 3 ar 4 ėjimai, o juos buvo galima panaudot žymiai tikslingiau. Kortų žaidime daug, bet vistiek esmė kauliukuose, ir jei rident nesiseka, tuomet jokia strategija nepadės. Viena iš mano stipriųjų savybių shopintis (5 kauliukai) dažnai feilindavosi nes nekrisdavo kauliukai. O ką kalbėt, jei tikrinimas vyksta su 1 kauliuku (Ramas labai "mėgo" tokius pasitikrinimus :D ). Į žaidimo pabaigą lyr ir pradėjau suprasti ką reikėjo žaidime daryt norint siekti pergalės, bet buvo per vėlu :(
Iš kitos pusės žiūrint, tai koop'as, o jie man patinka. Ir galima žaisti net iki 8 žaidėjų! Aš iš anksto rezervuoju vietą tokioj masofkėj. Žaidimas sukasi palyginus greitai, savo ėjimo laukimas neprailgsta, bent jau išeit į "transą" nespėji :)
Žodžiu žaidimas tikrai neatsiras mano must-have liste, neįsirašys mano top10 playliste, bet esant progai sužaisiu, ypač jei tai bus masofkė.

Na o pirma vilkolakių partija, man visai patiko. Gavau vilkolakį ir jau pasiruošiau visus pjaut. Artefakto korta siūlė pasikeist savo rolės kortą su kito žaidėjo korta, bet jokių minčių kad ją įmanoma būtų panaudot neturėjau, tiesiog nurašiau kaip useless. Pirma diena, ir kaimiečiai visai aklai paskerdė mano naparniką. Batai, vienas pats nebepaskersiu visų likusių, ir čia prisimenu savo "useless" artefaktą, kuris tampa vieninteliu galimu laimėjimo būdu. Keršydamas povkei už draugo paskerdimą pasikeičiu su juo rolem, ir visi kaimiečiai momentaliai supranta kas čia vyksta :) Užuojauta vilkams... bet aš su jais nieko bendro nebeturiu (nepažįstu aš tu draugų) :D