Bang - kauliukai esu bandęs, visai nieko. Justas per 2 minutes paaiškino taisykles, mes 5-se per penkias minutes sužaidėm ir aš laimėjau, būdamas renegatas. Žaidimas padarytas labai kokybiškai, bet net nelaikyčiau jo fileriu, nes jam prilygti gali nebent Zombie Dice - labai jau greit sužaidžiamas.
King Of New York. Esu lošęs King of Tokyo, so čia tinka posakis - "matei vieną tokį, matei juos visus". Tik žinoma bus nauji monstrai ir naujos kortos. Nestumiu tikrai, Tokyo patiko (ypač mano vaikui, kuris irgi dalyvavo tame procese).
O dėl Spartako, Mariuk - a ką ten ruoštis ir nusiteikti ? Tiesiog ateini nusiteikęs kolegoms į nugarą peilį įsmeigt ir vsio. Be expos buvo geriau lošti tik su 4 žaidėjais (tiesa pasakius, tik 4 ir galėjo lošti). Su išplėtimu atsirado Primusas, arba kitaip sakant - Didžiosios Žaidynės, kur gali dalyvauti nebe 2 , o 4 gladiatoriai, kovos vyksta komandomis. Aišku, bet kada galima išduoti savo komandos draugus. Man atrodo, kai lošėm pirmą kartą klube, dar nebuvo išplėtimo, tad dabar kas mėgins bus maloniai nustebinti kai kurių malonių smulkmenų.
Ok, tada registruojam
Battlestar Galaktika
-------------------------------------
1. Nostro
2.Skwazi
3. Simas ? (sakė , loštų belen ką...)
4. Justas
5. Povkė (jei ateis)
6. Povils (laisvas agentas)
7. Gintaras (labiau norėjo Spartako, bet sakė lošt ir BSG, jei nuspręsim)
Spartacus
-------------------------------------
1. Nostro
2. Skwazi
3. Simas
4. Maroom (neapsisprendęs toks)
5. Gintaras (skambino ir norėjo Spartaka žaist)
6. Povkė (jei ateis)
7. Povils (laisvas agentas)