Autorius Tema: 2014.11.09 Sekmadienis  (Skaityta 34332 kartus)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
2014.11.09 Sekmadienis
« Įrašytas: Lapkritis 05, 2014, 10:19 »
Kad jau niekas nesiųlo nieko dėl 7dienio, tai mestelsiu aš savo variantą: Game of Thrones 02. 3-6 žaidėjai, pure strategy ir visai dienai. Ar būtų norinčių?
1. Povils
2. Versetty
3. Zydrūnė
4. ....
5. ....
6. ....

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: 2014.11.09 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkritis 05, 2014, 13:14 »
as mielai pasijungciau tai avantiurai :)

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkritis 05, 2014, 15:45 »
Na jei liks viena laisva vieta tai ir aš prisijungsiu. O jei atsiras daugiau norinčių - užleisiu vietą, kad išbandyt šitą santykius ir nervus gadinantį, bet awesome žaidimą :D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkritis 05, 2014, 20:19 »
Iš mano pusės du variantai, jei surinksim.

a. Battlestar Galactica (minimumas - 5 žaidėjai, geriausia su 6)
b. Spartacus (minimumas 4 žaidėjai, geriausia su 6)

Galaktika planuoju kurti tokią : Base game + Pegasus expansion, be New Caprica ending'o + Cylon Fleet module. Kitaip sakant - skrisime iki Kobolo, kartu su Pegasu , o taip pat Sailonai lips ant kulnu ir bus CAG rolė.
Spartakas su expansionu, vadinasi bus Primuso galimybė ir visi 6 noble house. Beje, bus DVI house rules, žiekit kokios: 1.Batiatas už du užverstus gladiatorius gauna ne 2, o 3 aukso. 2. Glaberis, kad gautu papildoma intrigos kortą turi užversti ne 3, o 4 sargybinius. Tai labai nedideli pakeitimai, bet kadangi iš 4 iki šiol loštų partijų , trys skirtingi žmonės laimėjo žaisdami už Glaberį, manau tai kažką jau parodo.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkritis 05, 2014, 20:38 »
Aš pasirašyčiau Spartakui, jei jis bus pasirinktas. Jei ne, loščiau beleką, išskyrus Game of Thrones. Ten yra pure evil, nelįsiu :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #5 Įrašytas: Lapkritis 05, 2014, 20:38 »
Santykiu gadinimas žaidžiant tronus į mano planus neįeina :) , tai norėčiau jungtis prie Ramo. BSG būtų idealu, spartaką su expu irgi pabandyčiau

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #6 Įrašytas: Lapkritis 05, 2014, 22:13 »
Aš būčiau siūlęs išbandyti Justo naujus žaidimus King of New York ir kauliukinį Bangą, bet kaip pastebėjau visi nusiteikę rimtiems žaidimams ir kažin ar bus filerių..? :unknown: Iš pasiūlytų žaidimų spartakas gundo, bet čia reiktų kažkaip pačiam morališkai pasiruošti labai ilgam seansui. Ir beje ar spartaką ne geriau būtų žaisti mažesniu skaičiumi žaidėjų? Ar nebūtų per didelio lago pavyzdžiui žaidžiant šešiese?

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkritis 05, 2014, 23:13 »
Bang - kauliukai esu bandęs, visai nieko. Justas per 2 minutes paaiškino taisykles, mes 5-se per penkias minutes sužaidėm ir aš laimėjau, būdamas renegatas. Žaidimas padarytas labai kokybiškai, bet net nelaikyčiau jo fileriu, nes jam prilygti gali nebent Zombie Dice - labai jau greit sužaidžiamas.
King Of New York. Esu lošęs King of Tokyo, so čia tinka posakis - "matei vieną tokį, matei juos visus". Tik žinoma bus nauji monstrai ir naujos kortos. Nestumiu tikrai, Tokyo patiko (ypač mano vaikui, kuris irgi dalyvavo tame procese).

O dėl Spartako, Mariuk - a ką ten ruoštis ir nusiteikti ? Tiesiog ateini nusiteikęs kolegoms į nugarą peilį įsmeigt ir vsio. Be expos buvo geriau lošti tik su 4 žaidėjais (tiesa pasakius, tik 4 ir galėjo lošti). Su išplėtimu atsirado Primusas, arba kitaip sakant - Didžiosios Žaidynės, kur gali dalyvauti nebe 2 , o 4 gladiatoriai, kovos vyksta komandomis. Aišku, bet kada galima išduoti savo komandos draugus. Man atrodo, kai lošėm pirmą kartą klube, dar nebuvo išplėtimo, tad dabar kas mėgins bus maloniai nustebinti kai kurių malonių smulkmenų.

Ok, tada registruojam

Battlestar Galaktika
-------------------------------------

1. Nostro
2.Skwazi
3. Simas ? (sakė , loštų belen ką...)
4. Justas
5. Povkė (jei ateis)
6. Povils (laisvas agentas)
7. Gintaras (labiau norėjo Spartako, bet sakė lošt ir BSG, jei nuspręsim)

Spartacus
-------------------------------------

1. Nostro
2. Skwazi
3. Simas
4. Maroom (neapsisprendęs toks)
5. Gintaras (skambino ir norėjo Spartaka žaist)
6. Povkė (jei ateis)
7. Povils (laisvas agentas)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #8 Įrašytas: Lapkritis 05, 2014, 23:35 »
Nu blyn, iš esmės reiktų ir tą stebuklingą BSG išbandyt kažkada gyvenime. Bet realiai serialo esu matęs gal pusę serijos, visiškai neturiu supratimo apie ką ten viskas. Ar nebūsiu noobas kuriam kas 2 minutes reiks aiškint ir pasakot istoriją?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Lapkritis 06, 2014, 02:28 »
Citata iš: "Simuck"
Ar nebūsiu noobas kuriam kas 2 minutes reiks aiškint ir pasakot istoriją?

Nebūsi Simai. You are very welcome ! Tu tik žiūrėk, kad tau nebūtų kaip Braliui - paragavo anas geimo ir po to peržiūrėjo visus 4 sezonus serialo.
Vis tik neramu dėl žaidėjų. dar tik pusė. Nu kiek žinau, Justas ir Povkė buvo linkę tą reikalą irgi žaisti, bet reiktų palaukti jų pačių, plius dar vieno iki simbolinio 6 žmonių skaičiaus. Sekmadienis dar toli, manau kažką surinksim.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #10 Įrašytas: Lapkritis 06, 2014, 09:43 »
Aš šykart labiau gal linkčiau prie spartako :) , bet y bsg irgi norečiau , manau jei ateisiu ( gali iškilt sunkumu :D ) mane į bet kurį galima rašyt :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #11 Įrašytas: Lapkritis 06, 2014, 10:22 »
Nu kaip matau GoT greičiausiai keliaus per Vasterosa kažkur į Nowhere Land :)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #12 Įrašytas: Lapkritis 06, 2014, 12:57 »
Winter came... and nothing happened. :D nu vadinas ne ta liaudis, kur mėgsta išduot draugą :D
tada aš esu laisvas agentas ir trinsiuos ten kur bus vietos ar trūksta žaidėjų, nes nė vieno žaidimo nesu žaidęs.

vis dėl to atsitempsiu šitą GOT žudiką jei kas netyčia apsigalvotų.. Nu ir kokį fillerį jei man ir dar kažkam neliktų vietos

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #13 Įrašytas: Lapkritis 06, 2014, 13:04 »
Mane į BsG. Jeigu bus tas papildymas(aš tarp jų šiek tiek maišausi :) ) su ceilonų lyderiu, tai aš už ceilonų lyderį pasirašau. O jei Spartaką nuspręsit žaist, tai atsinešiu King of New York.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Lapkritis 06, 2014, 15:39 »
Ne, nu vaikinai - jūs pavarot :) Pažiūrėkit į lentelę :) Dar nesenei sakiau, kad sunku surinkt chebros, o dabar į Spartaką net per daug žmonių. Tik va, bėda yra, kad abiejuose sarašuose žmonės dubliuoti, o tai yra - "ai, labiau norėčiau žaisti tą, bet iš bėdos lošiu ir aną.." - man vėl iškilo moralinė dilema. Faktas, kad kažkurį žaidimą tikrai lošim, bet klausimas - kurį ? Galiu atsinešti abu (bus 3 dėžės tik), klube nuspręsim, bet būt geriau nuspręst anskčiau. Bet kuriuo atveju, tą ką žaisim dabar, likęs bus siulomas kitą sekmadienį. So ?

To Povils. Broli, jei tau patinka tokie, kaip GoT, kur tiesiog REIKIA išduoti draugą ir įsmeigus peilį į nugarą , dar jį pasukti, tai Spartakas - kaip tik tau. Čia tokio gėrio tiek, kad jokiam kitam žaidime to nemačiau.

Kadangi abu žaidimai yra licenciniai, pagaminti analogiškai pagal atitinkamus TV serialus, tai nesumeluosiu pasakydamas, kad tie kas matė serialą, patirs dvigubą malonumą, BET tikrai nesakau, kad tie kas nematė - liks nusivylę, oj nea. Prie stalo laukiami visi !