Um, kol žiaumojau ką čia sekmadienį promotinus, netikėtai gavau Maroom SMS, kad parėjo mano geimai. Maroom servisas jau seniai pranoko visus FFG customer supportus, tai visai nenustebau kai jis parašė, nors realiai tikėjausi geimų savaitės pabaigoje.
Tai kiek koreguoja mano promote pasiulymą.
Planuoju atvykti į klubą ir atsinešti žaidimą - Sons of Anarchy. Tie kas mane pažįsta, žino kaip aš mėgstu žaidimus, kurie padaryti pagal PC žaidimus arba pagal serialus. Pastarasis - ne išimtis. Kaip tik dėl to pradėjau žiūrėti to paties pavadinimo serialą (jau 7 serijas pirmo sezono pažiūrėjom su žmona). Impulsas įsigyti žaidimą buvo netikėtas, visai kaip su Spartaku, bet pastarojo įsigijimas parodė, kad neklydau. Įdomu yra tai, kad SoA irgi yra tų pačių gamintojų, kaip ir Spartakas leidinys.
Trumpai : žaidėjai reprezentuoja gaujas (bent dvi iš jų yra tikrai baikeriai, kiti - daugiau, mažiau). Reikia sukti makles. Kaip ir per serialą, yra visokių būdų gauti babkių - vieni pardavinėją ginklus, kiti - kontrabanda. Treti - ir tą ir aną. Žaidimo pabaigoj laimi klubas, kuris turi daugiausia "moolah". Aišku, visko taikiai nepadarysi, vyksta konfliktai tarp gengų, nuo paprastų machankių bare iki atviro gaujų karo. Labai paprasta "worker placement" mechanika (euro geimų mėgėjams) įvilkta į stiprų amerithrashinį figūrėlių, tokenų, skanios kovos mechanikos ir serialo flavoro rūbą. Miniatiūromis reprezentuojami netgi kontrabandos maišai ir ginklų figūrėlės, jau nebekalbant apie klube memberio figūrėles (gezai ant mocu) ir kandidatų (gezai be mocų).
Gaila tik, kad maksimalus skaičius - 4 žaidėjai. Garantuotai tai bus pratęsta iki 6 su pirmuoju expansionu. Bet partijos turėtų suktis greitai, išskyrus pirmą partiją, kuri bus mokomoji, bet mes planuojam dar penktadienį pas mane pakurti test-drive, tai į taisyklių knygą lįsti neteks. Jau dabar moku taisykles, jos kaip ir Spartako - beveik nepalieka klausimų, viskas easy ir aišku.
1.Nostro (šiuo metu žiūri serialą)
2.Skwazi (matė serialą)
3.Justas (nesu tikras ar matė serialą)
4.Žydrūnė (tai jos mėgstamiausias serialas)