Autorius Tema: 2014.12.07 Sekmadienis  (Skaityta 35635 kartus)

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
2014.12.07 Sekmadienis
« Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 15:29 »
Pora savaitgalių teko praskipint, tai atsirado apetitas  :D
Man pradėt jau Cubos rulsus mokytis is naujo ar yra geresniu planu?

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2014.12.07 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 16:13 »
Um, kol žiaumojau ką čia sekmadienį promotinus, netikėtai gavau Maroom SMS, kad parėjo mano geimai. Maroom servisas jau seniai pranoko visus FFG customer supportus, tai visai nenustebau kai jis parašė, nors realiai tikėjausi geimų savaitės pabaigoje.
Tai kiek koreguoja mano promote pasiulymą.

Planuoju atvykti į klubą ir atsinešti žaidimą - Sons of Anarchy. Tie kas mane pažįsta, žino kaip aš mėgstu žaidimus, kurie padaryti pagal PC žaidimus arba pagal serialus. Pastarasis - ne išimtis. Kaip tik dėl to pradėjau žiūrėti to paties pavadinimo serialą (jau 7 serijas pirmo sezono pažiūrėjom su žmona). Impulsas įsigyti žaidimą buvo netikėtas, visai kaip su Spartaku, bet pastarojo įsigijimas parodė, kad neklydau. Įdomu yra tai, kad SoA irgi yra tų pačių gamintojų, kaip ir Spartakas leidinys.
Trumpai : žaidėjai reprezentuoja gaujas (bent dvi iš jų yra tikrai baikeriai, kiti - daugiau, mažiau). Reikia sukti makles. Kaip ir per serialą, yra visokių būdų gauti babkių - vieni pardavinėją ginklus, kiti - kontrabanda. Treti - ir tą ir aną. Žaidimo pabaigoj laimi klubas, kuris turi daugiausia "moolah". Aišku, visko taikiai nepadarysi, vyksta konfliktai tarp gengų, nuo paprastų machankių bare iki atviro gaujų  karo. Labai paprasta "worker placement" mechanika (euro geimų mėgėjams) įvilkta į stiprų amerithrashinį figūrėlių, tokenų, skanios kovos mechanikos ir serialo flavoro rūbą. Miniatiūromis reprezentuojami netgi kontrabandos maišai ir ginklų figūrėlės, jau nebekalbant apie klube memberio figūrėles (gezai ant mocu) ir kandidatų (gezai be mocų).
Gaila tik, kad maksimalus skaičius - 4 žaidėjai. Garantuotai tai bus pratęsta iki 6 su pirmuoju expansionu. Bet partijos turėtų suktis greitai, išskyrus pirmą partiją, kuri bus mokomoji, bet mes planuojam dar penktadienį pas mane pakurti test-drive, tai į taisyklių knygą lįsti neteks. Jau dabar moku taisykles, jos kaip ir Spartako - beveik nepalieka klausimų, viskas easy ir aišku.

1.Nostro (šiuo metu žiūri serialą)
2.Skwazi (matė serialą)
3.Justas (nesu tikras ar matė serialą)
4.Žydrūnė (tai jos mėgstamiausias serialas)
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

skwazi

• Master
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 16:16 »
OK, itikinai  :D
Visi dabar puolat ziuret Sons Of Anarchy serialo, kol nevelu :D

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 16:19 »
Mane į SOA.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 16:27 »
Citata iš: "skwazi"
OK, itikinai  :D
Visi dabar puolat ziuret Sons Of Anarchy serialo, kol nevelu :D

O tie, kas nespės - po geimplėjaus, galės pratęsti žiūrėjimą. Serialas limpa nuo pirmų serijų. IMDB reitingas - apie 8.5 (balsavo apie 124k vartotojų). Iš matytų aktorių - Ronas Perlmanas, Keitė Segal (tą ne iš karto atpažinau, nes per "Vedęs ir turi vaikų" ji buvo geroookai jaunesnė).

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 17:06 »
SOA - vienas mėgstamiausių Žydrės serialų (išėjus naujai serijai ją iš karto pažiūri)... ką liudija ir jos mėgstamiausias džemperis su SOA emblemom :D sakyčiau įrašykit ją į žaidžiančius.. galės papasakot flavorą ir spoilus :D jei matys, kad negali dalyvaut 7dienį savaitės bėgyje parašys, kad pralaisvina vietą ar pan. (dabar ji kelyje iš Telšių tai negali rašyt)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 17:38 »
Hmm...jei bus Žydrūnė, tai kaip prie žaidimo nebus tavęs ? Jei nori, aš galiu pacoach'inti, o tu žaisk vietoj manęs ? Nors tikrai manau, kad sužaisti išeis daugiau nei vieną partiją (ten yra dar variantų, kai gali custom dalykų įdėti arba išimti).
Plius, mes ko gero jau būsim penktadienį prasukę testą (jei abu dalyvausit penktadienį, tai galima bus prie-relyza padaryt)

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 18:37 »
SOA yra good. Nuo THE WIRE laiku taip nebuvau uzsikabines ant serialo :) deja nespejau vietos uzsibookint... Kokie kiti variantai?

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 18:58 »
Citata iš: "smikis"
SOA yra good. Nuo THE WIRE laiku taip nebuvau uzsikabines ant serialo :) deja nespejau vietos uzsibookint... Kokie kiti variantai?

Variantai paprasti - bus lošiama tikrai ne viena partija. Taip kad....

skwazi

• Master
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 20:12 »
Galiu 7 wonders + Babel atsinest pabandymui (jei liks laiko po SOA testo)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 21:12 »
Kaip matau nusimato naujienų savaitgalis, tai įkišiu ir aš savo trigrašį :D Šiandien iš Mariaus gavau ilgai lauktą Hyperborea ir penktą Dixit: Daydreams. Abu atsinešiu ir galėsim patestuot, jei tik bus vietos :)
Hyperborea:
1. Simas
2. Tomas
3. Marius
4. Povkė
5. Povilas
6. Gintaras

7 Wonders: Babel irgi labai norėtau, jei spėsim :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 21:19 »
Mane y hyperborea irasyk :)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #12 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 21:57 »
Užuodžiu daug naujienų  :Yahoo!: Aš į Hyperborea! Babelis ir būtų smagu išbandyti kaip ten kas, o ir 7 Wonders seniai bečiupinėtas :oops: Sons of Anarchy turbūt teks kitą kartą išbandyti :yes:

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 22:26 »
Dėl 5dienio, tai mes į Vilnių šiaušiam ir gršįim tik 7dienį ant pietų (prieš 13.00). Tai nebūsim testavime.. O dėl manęs 7dienį tai aš trinčiaus prie Simo naujienos, dixito, Skwazio wonderių. Kur reikia įsirašykit mane :D

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gruodis 01, 2014, 23:04 »
Į pavakarę tik atsidariau dežę ir buvau maloniai nustebintas. Joje buvo ne tik Black Market Reference korta (pirmose leidimuose jos nebuvo), bet ir penkta frakcija - Grim Bastards - didelė ir stora jų clubhouse kortelė. Tai yra smagu, bet čia yra promo stuff, nes prie jos nėra jei Bastardų figūrėlių, nei stilizuoto kauliuko, nei to apsauginio skyduko, po kuriuo viską slėpt reikia. Faktas, kad penkiese nepaloši ir lošiant keturiese galima rinktis iš platesnio pasirinkimo, nes kiekvienas clubhouse turi savo klubo taisykles, jei loši High Octane variantą. Nu kadangi to stuff'o ten iš viso neturėjo būt, kaip sakiau - smagu. Bet taip pat girdėjau ir gandus, kad tai ko gero bus pirmojo expansion teaseriai - gali būt, kad su expu atsiras ir figūrėlės ir kauliukas ir dar velniai žino ko - pagyvensim pamatysim (bent jau iki kokių 6 žaidėjų tai tikai praplėsti turėtų)