Autorius Tema: 2014.12.14 Sekmadienis  (Skaityta 32926 kartus)

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
Re: 2014.12.14 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Gruodis 12, 2014, 18:33 »
Nedalyvausiu si savitgali. Priessventinis periodas zlugdo  :o

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #16 Įrašytas: Gruodis 14, 2014, 09:53 »
Aš jaučiu praleidžiu šį sekmadienį. Pasigavau T-virusą. Niekaip normaliai nepasveikstu nuo ketvirtadienio, tad kad pačiam nesikankint ir jūsų neužkrėsti gal nesivaidensiu :cry:

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gruodis 14, 2014, 20:14 »
nu gerai pradesiu as su pasakojimu apie musu GURPS'inius  nuotykius si sekmadieni :)
pameginsiu kaip imanoma trumpai papasakot apie ka ejo kalba...

zodziu priesistore zinot, esme ta kad atsiradome as (pirklys), povke (dzentelmenas) ir Justas (healeris)...nu ir veiksma papludimy kur duzo musu laivas...

radom dieduka kuris dave main quest, nugaleti didiji blogi ir etc., pasirinkom pagaliu ir pirmyn i dziungles....dziunglese radom buri plesiku bet aisku musu dzentelmenas povke kartu su draugeliu hyleriu nusprende kad jie geri zmones ir puole pas juos isskestom rankom, o man kazkaip uzteko proto geriau ratais paselint, ko pasekoje gavos taip kad povke boksavos su pusiau zmogum-milzinu Staska, o mylimaji hyleri laike du ciuvai ir jau ruosies nuskalbt is jo visa gyva dvasia kartu su medalionu....tuo tarp man pasiseke rasti truputi ginklu tai paziurejes kaip dzentelmenas malasi snuki su Staska nutariau kad reik pradet draugelius vaduot...ispjaut praktiskai pavyko visus isskyrus pora kurie pabego ir viena kuri povke paleido...geradaris :D zodziu truputi apsiginklavom ir varom toliau....o taip bekeliaujant priejom medi su durim ir negyvais triusiukais aplinkui, zinoma musu dzentelmenas vel puole sveikintis su visais bet nebuvo su kuom si karta...nes viskas buvo tuscia bet ieje i medi ten radom grazu medini (wow) kambari ir kazkoks balselis - misko/medzio dvasia duodama misles per musu burtininka nusprende musu nezudyti o uz gera speliojima net ir apdovanot - pvz povke gavo ispudinga karda kuris SVIECIA...nu taip, paprastas kardas bet SVIECIA :D ok varom toliau...isejom is medzio radom taka, ten dzentelmenas musu nusprende isaukleti nieko deta vaika ji prilupdamas ir versdamas keliauti i priesinga puse, as pasnekejau su kazkokia sena baba kuri maloniai parode kelia i miesta, o justas gavo zuvu :)
nukeliavom i miesta ten gavom pora questu.....vienas buvo vaduot mergina, kadangi zinau kad nemokamu pietu nebuna supratau kad su tais vadavimais nebus paprasta, o mano parankiniai vel bego i prieki saukdai LABA DIENA....zodziu old hag iszagino musu hyleri, dzentelmenas buvo vos vos itikintas kad reikia daryt kaip reikia daryt, nu ir sena old hag buvo uzkapota ir gelbejimo misija ivykdyta....po to nusprendem dar viena questuka padaryt sventykloj su el machom :D (good tie buvo)...kol mes su Justu sprendem misles tai musu dzentelmenas sparingavos ringe su sektantais...po to liko skoloj BUJAKAI (Bujaka toks metro aukscio vyriokas belekokia miklumo ir jis saugo kristalus) kristala kuri prizadejo grazinti bet ji isdure sventyklos gyventojai pasisavine kristala ... zodziu dzentelmenui gresia beda nuo Bujakos :D tai va padarem kelis kvestus, papirkom kontrobandininka ir tepem slides per miskus....ten aisku radom akmenine pili nu ir spekit kas...ogi aisku dzentelmenas su healeriu nelauzo tradiciju ir varo saukdami LABA DIENA .... nu ir jie ten prisiprikolino toj pili tiek kad islindo neaiski butybe ragana/harpija/sucubus ir pradejo juos skriaust...kadangi pajutau kad ten nieko gero nebus i kova nesiveliau ir nusprendziau surasti alternatyva ja nukept...nu ir radau bet iki tol povke nebeturejo vienos akies ir koja buvo prisismeiges prie grindu...tai vel teko ji vaduot :D zodziu ragana nugalejom, radom tuneli ir patraukem juos...islinde pamatem takeli vedanti i ......

nu va cia pasaka ir baiges :)

siaip labai is tikro didelis aciu Povilui uz pravedima.Buvo labai smagu, visi manau apturejom gera laika, visko cia ir neispasakosi nebent kas nors papildys ir dades (butu labai saunu isgirst kitu pasakojimus is ju perspektyvos) :)

tai va galima drasiai pasakyti, kad nuo siol Povilas oficialiai tampa gurps GM ir tikiuos kad jis sutiks greitu laiku pratesti ta grazia tradicija vedant kitas sesijas :) visi garsiai jam paplojam  :drinks:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gruodis 14, 2014, 22:22 »
GURPS yra gėris, neabejotinai. Mane automatically in kitą sesiją, jei tik nesumaišys darbas ir dar jei galima - informuokit savaitės pradžioj, kad būtų laiko charą susikurt. Ir gerą temą parinkit, sutariam ?
Sveikiname Povilą, naująjį klubo GURPS GM !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #19 Įrašytas: Gruodis 14, 2014, 23:33 »
Kadangi Marius taip paėmė ir netikėtai susirgo, biškį sugriuvo planai palošt keturiese Hyperborea. Tačiau atėjęs į klubą netikėtai pamačiau mūsų senbuvį Karoliuką, kuris mielai sutiko prisijungt ir išgelbėjo partiją :)
Po trumpo rules review išsitraukėm rases ir pradėjom. Šį kartą lošėm kiekvienas su individualiu homelandu ir jam skirtom abylkom. Aš gavau geltonus Golden Barony, tai pasiėmiau startinę abylką, kur aukoji VP ir gauni ėjimą/kovą/upgrade/trauki 3 kauliukus per turną. Karolis gavo oranžinius Coral Throne ir galėjo naudot pilkus kubelius vietoj oranžinių. Žydrė gavo raudonus Red Duchy ir galėjo vienu kauliuku pigiau aktyvuot ataką, o Mindaugas su mėlynais Celestial Reign, kur gavo pradinę technologiją su įdomia abylka, dėl kurios ilgai diskutavom ar ten nebroken (pasirodo - ne :D). Pradėjau pirmas ir iškart užtaikiau ant gerų ruinsų, kur gavau ėjimus ir technologijų upgrade, tai labai greit prisirinkau daug kubelių. Vienu momentu jau belekaip pradėjo rinkt VP ir Mindaugas ištarė savo nemirtingą frazę "laimėtojas jau aiškus" ir išvadino mane buože :D Nors ten buvo toli gražu. Įpusėjus kažkaip aprimom explorint ir visi susitelkė advanced technologijų pirkime. Kovos irgi kažkaip nebuvo daug, Žydrė nukalė du vaiduoklius ir berods vieną mano figūrą, aš vieną vaiduoklį ir vieną Mindaugo. Apskritai mapas išsidėliojo toks, kad buvo mažai griuvėsių ir pagrinde miestai, kas nebuvo labai įdomu, bet ką padarysi. Žodžiu, kažkaip krutėjom ir Mindaugas surinko 6 technologijų kortas ir gavo vieną pergalės tokeną. Lošėm iki dviejų pergalės sąlygų tai liko dar viena, kurią neužilgo vėl paėmė Mindaugas surinkęs 12 VP. Pamenu vienu momentu jam nepasisekė patraukt reikiamo kubelio, tai būtų tuos taškus anksčiau gavęs ir tikėtina būtų laimėjęs. O aš, paimdamas pavyzdį iš Povkės :D ėmiau ir prisiminiau žaidimo gale pasakyt, kad už centrinio hexo kontroliavimą duodami 4 VP. Mindaugas tuoj skėstelėjo rankom mol kaip aš čia taip nepasakiau ir dar pats tam hexe sėdžiu. Žydrė greit tuo pasinaudojo, nukilino mano figūrą ir pati ramiai ten įsitaisė, o niekas daugiau nesistengė jos iš ten iškrapštyt. Tai va, po Mindaugo taškų surinkimo dar turėjom po turną, nors jokio last epic turn susukt nepavyko, tai skaičiavom taškus. Suskaičiau kubelius - surinkau net 19 neskaitant pilkų. Žydrė berods 18. Suskaičiavom VP ir užmuštas figūrėles, technologijų kortas, žiūrim su Žydre sėdim po lygiai su 43 taškais, o Mindaugas su 42 :) Skaitau rules ką daryt lygių atvejų, o gi skaičiuojam kas daugiau kontroliuoja hexų. Nu ir aišku, Žydrė paėmė viršų :) Va taip įdomiai baigėsi antra Hyperborea partija ir galiu pasakyt tiems kas žaidė praeitą sekmadienį, po antros partijos žaidimas tikrai atsiskleidė, plius žaidėm su visom teisingom taisyklėm. Keista, kad Karoliui taip ne itin sekėsi, nors jo rasė turėjo tikrai neblogą savybę su pilkų kubelių panaudojimu, nors kiek pamenu jis sakė, kad vis nuknisdavau arba išmaišydavau jam technologijų kortas kurių jam reikėjo. Trumpai tariant, noriu dar :)

Toliau Mindaugas išsitraukė belekaip senai čiupinėtą Sobek. Čia vėl rungtyniavom su Žydre, bet ji laimėjo :)
Ant galo sudaužėm Love Letter. Čia Karolis prisiminė visas praeitas skriaudas ir atkakliai laimėjo partiją, gėrė vyną su Princese, o ką vėliau veikė istorija nutyli :D Sekmadienį užskaitom!
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #20 Įrašytas: Gruodis 15, 2014, 09:36 »
7 dienis.. Mano pirmasis kartas būnant Gurps GM klube ir antrasis kartas gyvenime. Prieš pradedant net rankos padrebėjo kurį laiką :D Pofke - Jonas Rambis buvo atlapaširdis, džentelmeniškas, bet nepasižymėjo protu. Justas - Konfucijus buvo trapus gamtos vaikas, mokantis burtus ir visas proto bokštas. Tomas - Dagonas - godus nuotykių ieškotojas, niekuo nepasitikintis ir nepėsčias kovoje. Viskas ėjosi daugiau mažiau pagal planą - Rambis visur sakydavo labadiena, o tada prašydavosi garbingos kovos (po to būdavo daug facepalm), Konfucijus traukė kitų užpakalius proto reikalaujančiose užduotyse, na o Dagonas... Dagonas visad trynėsi pakampėm ir reikalingiausiu momentu ištraukdavo savo grupę iš bėdos.
Nespoilinsiu scenarijaus ir tam tikrų vietų praėjimo raktų, bet pasakysiu, kad žmonės kartais įvarydavo mane į kampą išsimušdami iš storyline ir tekdavo staigiai vietoje kažką galvoti (pvz Rambio noras kautis ringe ar pan.). Visas tas reikalas man patiko, išėjau nuo šypsenos ir juoko skaudančiais žandais :D Liko pakankamai vietos daryti nuotykių Kabakijoje pratęsimą, tai gal kada kažkas pavyks.
O man žinoma įdomiausia būtų išgirsti kitų atsiliepimus ką dariau gerai, ko trūko? (Tomo jau skaičiau, ačiū už pagyrimus :D)
P.S. Žydrė gerai duoda.. :D tuoj Pofke bus nukarūnuotas

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #21 Įrašytas: Gruodis 15, 2014, 16:43 »
Jau du žadėjai pardavę sielą Šėtonui ?? Wow...tai užkrečiama ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #22 Įrašytas: Gruodis 15, 2014, 17:50 »
Mindaugas sakė gal greitu laiku vėl atsives dukrą į klubą. Tai reiktų susodint prie vieno stalo Mindaugą, jo dukrą, Povkę ir Žydrę ir duot lošt kokį Stone Age. Be kraujo neapsieitų manau :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #23 Įrašytas: Gruodis 15, 2014, 22:02 »
Pridėsiu ir aš truputi. Gurps sesija buvo super  :smile:  Apie partija trumpai turbūt mano veikėjas gavo apie 100 face palmu  :D , aišku jis visur lįsdavo ne specialiai bet kaip tomas aiškino koki susikūriai veikėją, tai reikia stengtis jį atžaisti. Tą aš ir dariau, truputi apie mano veikėją jis turėjo tokias savybes kaip labai impulsyvus ( tai yra pirma daro , poto galvoja ), bebaimis,  per daug savim pasitikintis  ir garbės kodeksas ( džentelmenas ), tai kai sutikom pirmus vekėjus sėdint aplink laužą tai tik normalu kad toks per daug savim pasitikintis eis su jais kalbėtis negalvojęs apie kitus variantus ir žinoma džentelmenas visada sveikinasi :D. už tai pradėjau iš tomo gaut n+k face palmu  8) .
O kas liečia pačią partiją tai buvo jėga scenarijus sugalvotas užduotys irgi smagios nevien eik atnešk tą ar nuvesk tą, galvosūkių mįslių ir tt buvo pilna. Apie juoko dozę tai net nekalbu  :Yahoo!:  Pilnai užskaitau nauja GM GURPS ir sekmadienį. Laukiam  nuotikių tesinio kabakijoje.  :drinks: