Autorius Tema: 2015.02.22 Sekmadienis  (Skaityta 16027 kartus)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
2015.02.22 Sekmadienis
« Įrašytas: Vasaris 18, 2015, 10:22 »
Artėja sekmadienis, kurį gaubia Magic the Gathering sukelti smegenų garai bei bokalizacijos ūžesys. Tad man, kaip kokiam Šerlokui Holmsui kyla elementarus klausimas: ar kam užteks valios atvilkti savo pavargusius kūnus į klubą 7dienį? Aš manau atsivilksiu, bet norėčiau praleisti laiką su pažįstamu ir nesudėtingu daiktu... mano siūlomi variantai:
1. Dixit (nes kas gali būt geriau nei tiesiog šnekėtis apie abstrakcijas.. bet čia reiktų kad Simas ateitų)
2. Traukinukai (easy peasy, manau visi moka. Galim ir mes su žydre atsinešt)
3. Cosmic Encounter (irgi paprastas, irgi turim.. taip pat bus galimybė padokint kolegą, prieš tai apipylusį tave alum ar privertusį apsipilt ašarom dėl magic)

tai va ką manot? du esminiai klausimai - ar susirenkam ir jei taip, tai ką sulošiam?

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Ats: 2015.02.22 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 18, 2015, 10:47 »
Žadu būti, tai Dixit galiu atsitįst. Beje, Justas įsigijo Small World Underground, labai norėčiau pamėgint.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 18, 2015, 13:11 »
nu as su mielu noru pasibackstabinciau su CE tiktu ir dixit zinoma kurio irgi neatsisakyciau, taciau negaliu prizadeti koks as busiu is po 6adienio :D jei sveikata leis ateisiu ir mielai ka nors palosiu lengvo ir paprasto, jei sveikata neleis - bloguoju neminekit, perspeju is anksto.

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 18, 2015, 14:37 »
Aš sekmadienį būsiu ir atsinešiu SWU. Visi kiti išvardinti variantai irgi tinka. Tik nežinau apie kuriuos traukinukus šnekama(žaidimų su traukinukais yra milijonas :)). Registracijų nedarysiu, prie vietos susigrupuosim su tais, kas sugebės iš po šeštadienio ateit.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 18, 2015, 14:43 »
Aš planuoju nepergerti šeštadienį, tai tikrai ateisiu. Gal kas Starcraft'ą ? Juokaunu... ale, ne - rimtai ? Jei ką, tai sakykit. Su trim žaidėjais pilnai zergai gali kapotis...
Beje, kada GURPS ? Žinau, kad tikrai ne po bokalizacijos šeštadienio, bet jei įmanoma, norėčiau, kad jie būtų kai man ne į darbą, nes labai pasiilgau sudalyvavimo.
Žiekit, man Marius atneš Sons of Anarchy expansion'a - Grim Bastards. Galimybė žaisti penkiese. Norinčių yra ?

O šiaip mane Simai bookink prie Dixit - milijoną metų nežaidęs to gėrio, visai pasirašyčiau senam geram šizos pataškymui. Ir jei kitų variantų nebus, tai ir prie SWU atsisėsiu visai mielai.
Va toks va, aš visai atviras pasiulymams  :good:
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 18, 2015, 15:05 »
Mane y SMU o daugiau atviras pasiulymams  8)

Mindaugas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 82
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 18, 2015, 20:49 »
Žadu būti ir as. Mane SwU

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 18, 2015, 21:47 »
Aš jaučiu skipinsiu šįkart  :oops:

A-i-yo-ku

• Servant
  • Įrašai: 442
    • DAISAS
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 20, 2015, 11:29 »
Helou. Kai tik užsimanau į Daiskardą, tai ko nors sunkesnio ar intensyvesnio smegenėlėms. Vėl gi, mielai Neuroshima Hex suloščiau. Prie Ramo SC, jaučiu, kad mielai prisijungčiau. Dar prisiminiau Simo Race To the Galaxy - šis irgi atrodo patraukliai. Bet, matau, pats netinkamiausias metas dabar tokiems žaidimams siūlyti, greičiausiai. :) Na, Dixit'as - visada gerai - i'll think about it.
Ką galiu pasiūlyti pažaisti iš savo pusės: https://boardgamegeek.com/collection/user/Aiyoku

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 20, 2015, 14:59 »
Helou. Kai tik užsimanau į Daiskardą, tai ko nors sunkesnio ar intensyvesnio smegenėlėms. Vėl gi, mielai Neuroshima Hex suloščiau. Prie Ramo SC, jaučiu, kad mielai prisijungčiau. Dar prisiminiau Simo Race To the Galaxy - šis irgi atrodo patraukliai. Bet, matau, pats netinkamiausias metas dabar tokiems žaidimams siūlyti, greičiausiai. :) Na, Dixit'as - visada gerai - i'll think about it.
RftG ne mano, o Mariaus. Bet jo, suloščiau jei būtų :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasaris 20, 2015, 21:27 »
RFtG būtų gerai, pasiilgau, bet jaučiu nukeliam sekantiems sekmadieniams :yes:

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasaris 21, 2015, 11:54 »
aš manau ateisiu ir norėčiau Dixit'ą!
žinoma ir kiti Povilo išvardinti variantai tinka.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasaris 22, 2015, 19:48 »
Apie sekmadienį trunpai pakalbėt' reikia. Iš po bokalizacijos žmonių susirinko nekaži ką, kitaip sakant - klubas žmonėmis anaiptol nebuvo ištinęs. Iš viso atėjo ar tai atvažiavo 6 mažiausiai pagiringi prietėliai ir netempdami kaučiuko pradėjom su Dixitu. Man labai skaudžiai pasijuto ta ilga nežaidimo pertauka, tai su raudonu kiškėliu pusę žaidimo sėdėjau ant nulio. O priekyje šokavo Justas, nedaug trūko, kad aplenktų mane ratu. Aišku, jis ir laimėjo, o aš prakišau. Visi kiti - per vidurį, nors ant mozolių Justui gerai lipo Žydrė, su rožiniu zuikučiu.

Tada 4-se pakūrėm Small World Underworld. Kadangi 6-se lošti negalėjom, tai Povilas ir Justas kilniaširdiškai užleido vietas mums, patys gi per tą laiką spėję sužaisti Ticket to Ride, ZombieDice ir tą žaidimą su medine lenta ir judoais ir baltais rutuliukais. Kadangi mes visi buvom žaidę paprastą SW, tai tu tuo kaip ir nebuvo bėdų. Apie geimą - nu, kaip Simas sakė - "Jis skirtas labiau geekiškiems žaidėjams", nes yra kiek salyginai sunkesnis. Atsiranda "places" ir "artifacts", o taip pat rasių savybės ir spec. galios tokios painokos ir reikia įsigilinti. Naujokams labiau tiktų klasikinis SW, bet šiame yra daugiau startegijos. Nes kartais imi galvoti, o gal reiktų nunešti tą laukelį, kitame mepo gale, kad pasiimti tą neblogą artefaktą, ar geriau plėstis ir rinkti kapeikas ? Man kažkaip nelipo rasės, tai neradau ritmo, kai tuo tarpu kiti rovė po -nioliką taškų ir dar nepamiršo kartoti teoremos - "Muškim Ramą". Maniau, kad laimės Žydrė, antroj vietoj - Simas, aš paskutinioj. Ale.... nebuvau paskutinis :) Bent jau techniškai. Laimėjo... Simas :) Bet juk nebuvo Povkės :) O Žydrę jis apnešė vienu tašku. Bet čia natūralu, nes gal nedaug kas pastebėjo, bet SImas paskutinius du turnus paėmė bent po 13 akių. Nu o mudu su Mindaugu buvom.... paskutiniai kartu, nes surinkom po 88 taškus. Yey.

Laikrodis rodė penkias ir mes užsimanėm namo. Bet praktiškai padarėm viską, ką planavom. Toks ramus ir lengvas buvo tas sekmadienis, be jokio brainstormo.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasaris 22, 2015, 20:28 »
Sekmadienis buvo toks, kokio ir tikėjaus - mažai žmonių ir daug geimų :)
Lošėm Dixit 3, tai man sekėsi panašiai kaip ir Ramui - vilkaus priešpaskutinis, tik paskutiniam rounde aplenkiau Mindaugą. Užduotys irgi buvo superinės, tipo "Black Metal", "FreeBSD", dar Ramo mįslė su moterišku kompiuterizuotu balsu :) Žodžiu, level over 9000 :D
Dar nebuvo paminėta, kad prieš SWU sumetėm 7 Wonders. Kažkas grynai blogai išmaišė kortas, nes mano startinė lyderių ranka buvo vos ne identiška kaip praeitoj partijoj kažkurį sekmadienį. Anyway, ėjau ant mėlynų taškų, kurių man nei Ramas, nei Mindaugas labai nuoširdžiai nesiūlė, tai nieko gero ir nesurinkau, likau gal 4-as ar 5-as su Mindaugu po lygiai.
SW Underground tikrai yra SW Gamer's Edition - daugiau taktinių sprendimų, painesnės abylkos, relics ir pan. Nepameluosiu, jis man labiau patiko nei originalus. Va tik mapas su ta upe man kažkodėl ne itin lipo, nors čia matyt reikia daugiau partijų kad perkąst strategijas. Taigi, manęs kažkodėl visi ypatingai nemušė, tai taip visai netyčia laimėjau :)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasaris 23, 2015, 11:01 »
Jau kurdamas forumo temą nuspėjau kas bus 7dienį. Atėjom šešiese, tačiau sakyčiau labai fainai praleidom laiką. Visų pirma dėl to, kad buvo gan nesunkūs galvos nelaužantys žaidimai, kurių taisykles visi mokėjom. Pradėjom nuo Dixit ir kaip buvo tikėtasi nuskambėjo keletas perliukų: black metal, FreeBSD... Kuo galėčiau pasidžiaugti, kad sėkmingai įvykdžiau sau 6dienį duotą pažadą sumąstyt ką nors su Prunskiene, ko pasekoje gimė Prunskienės pakalikas. Jį sėkmingai išrišo Mindaugas. Jau galvojau kad gausiu minus taškų, tačiau su Mindaugu išlipom švarūs gražūs ir pasipildę 3 taškais. Toliau, kadangi buvo 6 - sumėtėm senai rankose laikytą 7wonders. Nuo pat pradžių tarp lyderių išsitraukiau veikėjus su kariniais privalumais tai nutariau kad mano kolegos kentės. Bet va taip nutiko kad ir mano kaimynė Žydrė turėjo karinius asmenis... tai lupomės. Kažkaip kažkaip išspaudžiau 62 tašus berods ir likau 3-ias. Neblogai sakyčiau. Toliau chebra sėdo žaist pageekinti small world, o aš bandžiau parodyt Justui Go subtilybes. Žaidimukas savo taisyklėmis gal ir paprastas, bet pakankina galvą. Nujaučiu, kad Justui nelabai patiko, bet manau reiktų susodint du žmones, kuriems tai visiškai nauja, gal kas ir pavyktų. Toliau dviese pastumdėm traukinukus ir aš dar kartą įsitikinau, kad man jie patinka :D tačiau dviese ne tas pats kaip 4iese ar 5iese, tad aš siūlysiu sulošt klasikinius traukinius kitą kart ir tikėsiuos daugiau publikos. Nujautėm kolegų pabaigą arti, tai dar spėjom parident zombie dice. Išėjom visi namo palygint gan anksti, tačiau daugiau mažiau nuveikę viską ką norėjom. Ir kai kam jau nebeskaudėjo galvų :D

Užskaitau atsipūtusį 7dienį ir iš kart pranešu, kad kitą kart norėsiu traukinius sužaist su daugiau žmonių.