Apie sekmadienį trunpai pakalbėt' reikia. Iš po bokalizacijos žmonių susirinko nekaži ką, kitaip sakant - klubas žmonėmis anaiptol nebuvo ištinęs. Iš viso atėjo ar tai atvažiavo 6 mažiausiai pagiringi prietėliai ir netempdami kaučiuko pradėjom su Dixitu. Man labai skaudžiai pasijuto ta ilga nežaidimo pertauka, tai su raudonu kiškėliu pusę žaidimo sėdėjau ant nulio. O priekyje šokavo Justas, nedaug trūko, kad aplenktų mane ratu. Aišku, jis ir laimėjo, o aš prakišau. Visi kiti - per vidurį, nors ant mozolių Justui gerai lipo Žydrė, su rožiniu zuikučiu.
Tada 4-se pakūrėm Small World Underworld. Kadangi 6-se lošti negalėjom, tai Povilas ir Justas kilniaširdiškai užleido vietas mums, patys gi per tą laiką spėję sužaisti Ticket to Ride, ZombieDice ir tą žaidimą su medine lenta ir judoais ir baltais rutuliukais. Kadangi mes visi buvom žaidę paprastą SW, tai tu tuo kaip ir nebuvo bėdų. Apie geimą - nu, kaip Simas sakė - "Jis skirtas labiau geekiškiems žaidėjams", nes yra kiek salyginai sunkesnis. Atsiranda "places" ir "artifacts", o taip pat rasių savybės ir spec. galios tokios painokos ir reikia įsigilinti. Naujokams labiau tiktų klasikinis SW, bet šiame yra daugiau startegijos. Nes kartais imi galvoti, o gal reiktų nunešti tą laukelį, kitame mepo gale, kad pasiimti tą neblogą artefaktą, ar geriau plėstis ir rinkti kapeikas ? Man kažkaip nelipo rasės, tai neradau ritmo, kai tuo tarpu kiti rovė po -nioliką taškų ir dar nepamiršo kartoti teoremos - "Muškim Ramą". Maniau, kad laimės Žydrė, antroj vietoj - Simas, aš paskutinioj. Ale.... nebuvau paskutinis

Bent jau techniškai. Laimėjo... Simas

Bet juk nebuvo Povkės

O Žydrę jis apnešė vienu tašku. Bet čia natūralu, nes gal nedaug kas pastebėjo, bet SImas paskutinius du turnus paėmė bent po 13 akių. Nu o mudu su Mindaugu buvom.... paskutiniai kartu, nes surinkom po 88 taškus. Yey.
Laikrodis rodė penkias ir mes užsimanėm namo. Bet praktiškai padarėm viską, ką planavom. Toks ramus ir lengvas buvo tas sekmadienis, be jokio brainstormo.