Autorius Tema: 2015.11.08 Sekmadienis  (Skaityta 25557 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Ats: 2015.11.08 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Lapkritis 04, 2015, 10:40 »
Jamam Seasons. Po to dar galim ką nors lengvo, gal kokį Adventurers?

Adventurers galėtume sulošti, senai ir bežaistas. Darom registraciją:

Seasons + Adventurers
1. Simuck
2. Maroom
3. Hurris
4. Snickito

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #16 Įrašytas: Lapkritis 04, 2015, 11:09 »
mane y Seasons + Adventurers :)

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #17 Įrašytas: Lapkritis 04, 2015, 13:23 »
Prirasyk mane

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #18 Įrašytas: Lapkritis 04, 2015, 13:45 »
Nebus žydrės. Justai ar nori į Gurps?

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #19 Įrašytas: Lapkritis 04, 2015, 14:03 »
Nebus žydrės. Justai ar nori į Gurps?
Jei dar vienas žmogus ateis ir į xcomą norės, tada galėčiau prie jūsų pereit, bet kitu atveju prie xcom tik trys žmonės liktų.

Xcom:
1. Ramas
2. Galeonas
3. Gedas
4. Justas(jei kas nori į mano vietą rašykit)

P.S. Gedai, tave prie xcomo pridedu, nes kitaip stalai nesigauna(reikia 4 žmonių)
P.S.S. Ramai, gali dar Tesėją pasiimt ar kokį kitą nelabai ilgą žaidimą 4 žmonėms, jei po xcomo ką nors kitą norėtume sužaist.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #20 Įrašytas: Lapkritis 04, 2015, 15:21 »
Prirasyk mane
Tu paskutiniu metu vis prisirašinėji, bet niekaip neateini. Gal šį kartą jau įvyks stebuklas? :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #21 Įrašytas: Lapkritis 05, 2015, 00:02 »
To Justas: Paimsiu Tesėją, arba SoA. O gal ir abu, bent jau žaidimų žmonės sekmadienį išmėgins....
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Gedas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 66
« Atsakymas #22 Įrašytas: Lapkritis 05, 2015, 08:30 »
Justai, gerai, tiks. Juolab kad ir pavadinimas gerai skamba.:D

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #23 Įrašytas: Lapkritis 08, 2015, 20:56 »
trumpas sekmadienio review - kadangi Povilas leido spoilinti ka mes siandien veikem, tai as trumpai pameginsiu papasakoti mano, Gintaro ir Povilo nuotykius :)

Zodziu losem kaip ne paslaptis GURPS'us - tai va su Gintaru (Dzamshutas ir Ravshanas vos ne) atejom i kaboka, kur Gintaras puole losti kortomis ir leist pinigus, as tuo tarpu ramiai tupejau prie baro, geriau alu kol atbego mazas zmogus/tarakaske - Igoris ir pakviete mus pas savo vada. Ten gavom uzduoti nuvykti i tam tikra vieta, rasti kazkoki daikta ir sekmingai gryzti atgal. Gavom daug stuff'o, realiai viska ir daugiau nei reikia ir isvarem.... pirma nakti buvom uzpulti dideliu mesku kurios realiai praktiskai turejo uzbaigti zaidima :D nes gintaras gavo tiek zalos kad butu uzteke dviem zmonem, bet su ta mintim kad buvo pradzia, gerasis GM neleido jam numirti ir siaip ne taip mes ten klibinksciavom kol radom lede istrigusia padvotke....ten nukalem pora ciuviu ir viduj radom angliskai rekaujancius biciulius kurie susaude varksa gintara ir jei ne sekmingas atsitiktinumas manau zaidimas turejo pasibaigt antra karta - gintaras buvo apakintas flashbango, susaudytas ir siaip niokotas vetytas metytas :D zodziu siapi ne taip isnese kaili radom ko ieskojom ir netik...radom KIM JONG UNA kolboje :D cia buvo cool :D tai va, susirinkom smutkes, tuos palikom ramybej ir isvarem atgal, tada nakti miske radom senuka su psi-galiom kuris siaip buvo visai geras ir paporino apie lobius kazkur uz zonos 73, gavom mepa bet nusprendem baigt ka pradejom pirmiausiai :D tai va gryzom, Igoris vel pasitiko mus gavom rewarda bet buvo apgauti ir mus supakavo ir isveze nezinoma kryptim....trumpai drutai va taip buvo :P

reziume - aciu Povilui uz labai gera sesija kurioje netruko juoko ir siapi gero zaidimo :) siaip Povilas kiekviena karta labai maloniai stebina ir sis kartas ne isimtis - turejom fonine muzika, baro surmuli ir t.t.t taip pat mes REALIAI gerem :D musu GM issitrauke buteliuka ir atlosinedamas veikeja sako - nu dv chebra ikalam uz draugyste - nu ir ka gavom viskiu kvepiancio dr. Pepper - buvo awesome !!! apie paruostus map'us ir kita stuffa nebesneku cia akivaizdu kad tai buvo :) dar vienas pliusas Povilas vede preciziskai - t.y. naudodamas ne tik basic lite rules bet normalias knygas kas akivaizdziai priduoda visokiu smulkmiu kaip modifaieriai ir t.t. taip kad zaidimas tikrai paidomejo :)
Taip pat Povilas klause - kas patiko / nepatiko - nu kas patiko papasakojau, o dabar kai truputi deliojasi mintys i galva galvoju kas buvo negerai - o gi nieko kazko blogo nebuvo - gal vat Povilai zinai ka - neduok tiek daug visko lengvai zaidejams nes tai geroooookai palengvina kai turi viska, buvo momentas kai mes turejom tiek saudymo/durimo/kirtimo/tempimo ir visa ko priemoniu kad nebepanesi lengvai :)
nu ir ka buvo is tikra labai smagu, ir jau kaip senai belosem rpg buvo tikrai fun ir noris dar :) kaip gera kad yra dar zmoniu kurie gali pravesti tokius dalykus :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #24 Įrašytas: Lapkritis 09, 2015, 11:09 »
Po ilgokos pertraukos vėl sulošiau Seasons ir visai nenuostabu kad likau gale :) Žinios buvo visiškai užrūdijusios, kortų nebepamenu, žinojau tik piktąjį Arcano Leech kurio berods taip niekas ir nepatraukė. Kaip nebūtų keista, labiausiai buožino ne Povkė, o Marius. Aišku kaip žaidimo savininkas turbūt atkalinėjo taktikas ir "antipovkines" strategijas :D
Toliau teko išmėgint Dead of Winter. Kadangi lošėm trumpą scenarijų, tai nelabai spėjau pajausti visą geimo gerumą. Nes buvo panašu tik kad gesinam gaisrus ir stengiamės kuo greičiau įvykdyt tikslą. Reiktų ilgesnės partijos.
Ant galo sumetėm Adventurers. Taip jau gavosi, kad nuslinkau iki pačio galo ir sugebėjau net du kartus užsiraut ant mumijos. Marius su Povke greit prisilobė ir tepė slides, ypač Povkė su su krūva krokodilų :D Jiems išbėgus aš dar kokius tris turnus palošiau solitaire, išsisukinėjau nuo blokų, kol šiaip ne taip išnešiau kailį. Pradėjom skaičiuot taškus, žiūrim kad po lygiai su Marium. Norėjau užskaityt lygiąsias, bet Povkė paprieštaravo, mol reik Mariui pralaimėt, todėl parūlino mano naudai ir laimėjau :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #25 Įrašytas: Lapkritis 09, 2015, 11:49 »
Paraportuosiu ir aš šviežia galva apie 7dienį :)
Susirinkom daryt Paper&Pen RPG (Gurps) su Gintaru ir Tomu. Kadangi konkrečiai šito scenarijaus nekartosiu, o bus daromi jo kiti epizodai tai galiu laisvai pasakot kas atsitiko. Žodžiu Tomas buvo gydytojas, o Gintaras toks ex-žvejys - ex-kareivis už savo smalsumą vos nesunaikęs naftos platformos ir išleistas neribotų atostogų.
Jie gavo Vasilijaus (toks go-to guy) laišką apie siūlomą pelningą darbelį. Abu vienas po kito atėjo į barą, kuriame Gintaras sugebėjo dar ir išlošti šiek tiek (valiuta - kulkos. Tai trumpai tariant visi šaudo savo pinigus). Užduotis iš pirmo žvilgsnio paprasta - nuvykti iki atitirpusio submarino greičiau nei kita komanda ir pargabenti konkrečią dėžę. Vasilijus jiems kaip atlygį pasiūlė dėžę šovinių (maždaug mėnėsio atlyginimas už gerą darbą) ir pažadėjo gauti daktarui trūkstamos cheminės medžiagos (extazio). Taip pat pažadėjo parūpinti reikiamą įrangą tokiai kelionei + porą ginklų. Kitą rytą Ivanas (Tomas) ir Hagosas (Gintaras) pasitelkę vėjo galią su būrslidemis iškeliavo link tikslo.
Pirmosios nakvynės metu pas juos atklydo pora laukinių, sovietinių meškų.. Jau pirmojo susidūrimo metu Gintarui grėsė mirtis, bet juk neįdomu užbaigti nuotykį tik pradėjus.. tad dieviško piršto dėka Hagos vargais negalais išgyveno. Vėliau jie priėjo tarpeklį, per kurį keliantis turėjo palikti savo transporto priemonę.. Protingai padarė, kad apsirišo virvėmis ir nevaidino akrobatų, nes vargšas apdrąskytas Hagosas vos nenusirito kiaurai per apšąlusį medinį tiltuką ant virvių.
Sėkmingai įveikę tarpeklį "super Herojai" pagaliau pasiekė submariną ir pamatė, kad jie ten ne pirmieji - prie laivo sukiojosi pora milžiniškų švedų su automatais. Kol senas vilkas Tomas apžiūrinėjo teritoriją, veržlusis Gintaras nusneakino iki ledo ir submarino šono. Gera akimirką buvo kai Tomas nusprendė šūktelt Gintarui kažką ir tas kažkas visai smagiai nuaidėjo visame tarpeklyje ir pritraukė vieno iš sargybinių dėmesį. Prislinkus per padoraus šūvio atstumą krito ir pirmasis vikingas. O pagauti antrąjį - buvo didesni išbandymas. Gintaras turėjo danger Sense, tad šitas dalykas gelbėjo jų kailį net kelis kartus... Žodžiu pradėjus timpčioti kairiajam kiaušiukui, jis spėjo atsisukti ir apšaudyti ir antrąjį sargybinį. Ne mirtinai - bet pakankamai kad išvestų iš rikiuotės. Daktaras - kaip priklauso tikram hipokrato priesaiką priėmusiam žmogui - puolė gydyti priešą. Vėliau jie įsiropštė į submarino vidų.
Neištyrę viso laivo nusprendė pradėti krapštinėtis prie valdymo centro. Gintaras dar sugalvojo sėdėdamas prie durų su savo prožektoriumi pašviesti į vidų. To pasekoje pamatė iš tamsos parskrendančią lyg ir granatą lyg ir kažkokį cilindrą. Tomas dar spėjo žvilgtelti pro liuką ir įsikabinti į kopečias kai sprogo flashbangas ir apakino Gintarą. Kovos įkarštyje herojai nusprendė išsiskirti - Gintaras visas rėkdamas aklai šaudė į tamsą (ar šiuo atveju į šviesą), o Tomas nusprendė palikti rėkiantį draugą ir nuėjo iki priešų sniegrogių pasirinkti baterijų kompiuterio užvedimui. Gavęs per nagus Gintaras pametė savo assault rifle ir nusprendė atsukęs nugarą bandyt išlipt per liuką... Už tai gavo vieną kulipką užpakalin.. (Realiai tai buvo jau antras kartas kai Gintaras turėjo mirt.. Bet man buvo gera nuotaika tai palikau jį su 1 HP.. Bet sau tyliai galvoje pasakiau, kad tai paskutinis kartas kai jis išgyvena per snarglį :D). Tomas pas priešus rogėse rado dar vieną flashbangą ir atbėgęs atgal įmetė jį pro liuką taip dar kartą apakindmas vargšą Gintarą, bet tuo pačiu ir neutralizuodamas ir priešą. Pora smūgių iš pistoleto buožės ir vikingas gulėjo surištas. Aplopę Gintarą jie pagaliau pateko į užrakintą patalpą, kurioje ir rado jų ieškomą dėžę. Kartu rado porą Krio-kamerų. Vienoje - japonų imperatoriaus duktė, kitoje - trofėjinis Kim-Jong Unas. Po to nusigrūdo į sandėlį, kuriame ieškojo vaistinėlių ir....morfijaus. Jie rado kažkokius 3 švirkštus.. Vieną suleido mergaitei, vieną korėjos lyderiui, o paskutinį - Gintarui. Na jis kaip ir nebejautė skausmo, bet ir pradėjo matyti aplinką laaaaaabai spalvotai. Vėliau pajutus timpčiojantį kiaušiuką veikėjai paskubomis išvilko dėžę į  lauką ir begrūsdami į priešų roges pamatė juos pasiekusį karavaną iš Murmansko. Palaikyti priešais jie buvo apšaudyti ir paskubomis dingo iš įvykio vietos.
Tos dienos vakare - apsistojo nakvynei ir žaizdų užlopymui. Viduryje nakties sulaukė "svečio" - keistos ligos apimto senio (su psi galiomis). Dėl savo gerumo ir noro pasidalinti maistu - išgirdo legendą apie Vikingų karaliaus lobį Nordkappe ir gavo žemėlapį ant medžiagos skiautės. Pagaliau pasiekus Murmansko prieigas - juos pasitiko Igoris ir nugabeno į sandėlį pas Vasilijų. Vasilijus apsidžiaugęs jų sėkme - paprašė pakelti taureles už sėkmingai pasibaigusią misiją. Išgėrę taureles herojai pasijuto silpnai (nutirpusios rankos, aptirpusios kojos). Vasilijus jiems padėkojo už įvykdytą darbą, pasikvietė du Vikingus, surišo herojams rankas, kartu su jų "atlygiu" (kulkos ir ekstazio pakelis) įmetė į Vikingų būrslidės bagažinę ir palinkėjo gerų "atostogų" Altos kasyklose. The End

Manau viskas ėjo gan sklandžiai.. Buvo pora vietų kur žaidėjai pasielgė taip kaip nebuvau apgalvojęs, bet tokie dalykai tik prideda smagumo kai būni GM. Tomas - senas vilkas buvo atsargesnis, Gintaras - žaidė tik antrą kartą, todėl drąsiai puolė į susišaudymus (dėl ko kartais mažai trūkdavo iki mirties), bet jį kartais gelbėjo Danger Sense privalumas. Panaudojom tokius propsus kaip gėrimas iš Dr. Pepper + viskis dėl kvapo, muzika bare (gaila kad buvo triukšmas ir nesigirdėjo normaliai), žemėlapiai ir t.t. Labai pagelbėjo tai kad įsigijau Gurps knygas: naudojau normalią ginklų statistiką, kas palengvino ir pagreitino kovą, bei pridėjo jai mirties grėsmę. Visai gerai sekėsi naudoti modifikatorius atstumui ir kūno vietoms - tai manau toliau tęsiu šitą idėją.
Dėl lengvai duoto inventoriaus... Na daviau viską, bet žaidimo metu veikėjams vis tiek reikėjo sukt uodegas ir išgyvent per plauką. Tai manau ne daiktuose esmė kaip sužaisi :D Jei ne daikčiukai - būtumėt kojas pakratę :D

Kiek mačiau tai Tomui patiko, įdomu ir Gintaro nuomonė :)

Ai ir dar Boss Monster patvarkiau :D yessssssssuka :D

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #26 Įrašytas: Lapkritis 09, 2015, 20:54 »
Jau norėjau prašyti ko nors išsamaus Gurps reporto, nes buvau priėjęs prie jų ir girdėjau, kaip rusiškai rėkauja Gintaras ir jam angliškai atsako, kad jis tuoj mirs. Dėkui Povilui už išsamų reportą.
Mes buvom suplanavę krūvą geimų pamėginti, nors visų ir nespėjom, bet vis tiek pabaigoje jaučiausi NORMALIAI PAŽAIDĘS :) Gal dėl XCOM įtampos, nuo kurio ir pradėjom. Be manęs ir Justo dalyvavo du nauji, dar nežaidę šio geimo žmonės - Gedas ir Galeonas (Rolandas). Žinant XCOM specifiką, net nesvajojau laimėti, tai greičiau buvo kaip mokomoji partija...kuri užsitesė iki 8 roundo :) Pamenu patį pirmą mūsų žaidimą, kuris baigėsi trečiame.

Gavau Būrio vado rolę, už šią rolę buvau žaidęs, tai jau žinojau kas kaip. Justas PAGALIAU gavo ne mokslininką... buvo "planšetininkas". Roliui teko sunki komandoro rolė, o Gedas buvo išradėjas-tobulintojas-montuotojas-inžinierius-mokslininkas. Gavom Okupacijos scenarijų - vadinas bus daug priešų bazėj. Nutarėm investuoti į karius. Atsivartė tokie priešai - Thin Man, Muton (Muton Elite) ir Outsider. Outsideriams ir Thin Manams būtinai reikėjo arkinio moduliatoriaus (Arc Thrower), bet kaip po to paaiškėjo - jis gulėjo kaladės apačioj. Bet nežiūrinti į tai, aš jau žaidimo pradžioje apsirūpinau gerais ginklais. Kadangi paaiškėjo, kad tokiems priešams naikinti yra nepaprastai efektyvūs Assault ir Heavy tipo kariai - koncentravausi į juos. Pirmiausiai gavau Blaster Launcher'į, paskui - PLasma Sniper Rifle. Vėliau gavau ir Alloy Cannon, o pabaigoje Gedas pagamino ir S.H.I.V'ą. Pirmus turnus pavykdavo išvalyti visus žemynus nuo UFO, na bet ko norėti - juk okupacijos scenarijus. Tai daug dėmesio lėktuvams ir satelitams neskyrėm. Krizės buvo sėkmingai valdomos dėka Skyranger'io, nors man tik vėliau dašilo, kad į Skyranger galiu siųsti daugiau nei porą kareivių, kas salygotų daugiau nei vienos krizės pašalinimą. Bet paskui kokiam ketvirtam rounde netikėtai įvyko lūžis, kad pradėjo swarminti UFO ir kriziu prikrito kokios 5. Buvom tam nepasiruošę, tai panika kontinentuose BIŠKIUKĄ sukilo. Ir tada dar įvyko vienas dalykas - mums ėmė baigtis pinigai :) Vienu metu buvo taip, kad neturėjom nei vieno naikintuvo angare - visi buvo numušti :) Tada persiorientavom į kitokius išradimus - tuos, kurie neša babkes - Elerium'as, Weapon Fragments, Hyperwave Relay, etc. Taip sugebėjom sugraibyti papildomus 5 milijonus per roundą. To užteko, kad atpirktume nuostolius. Tarp kareivių buvo net 3 veteranai. Viso to kaina buvo ta, kad aš praktiškai nevykdžiau misijų. Ne todėl kad nebandžiau, bet todėl , kad nelabai sekėsi, o rizikuot kareiviais labai nenorėjau. Plius priešai be Arc Thrower buvo so damn annoying. Ties kokiu 7 roundu susivėlė mūsų Central Officer - Justas ir pražiopsojo Final Misijos atrakinmą. Tai paaiškėjo jau sekančiam rounde, bet buvo vėlu - kontinentai panikavo ir baigėsi tuo, kad daugiau nei du buvo oranžinėje zonoje. Kaip vėliau paaiškėjo, bučiau one-shot'inęs Final Misiją. Taigi, klaidos šiame žaidime kainuoja daug. Kol kas still - šio žaidimo dar neįstengiame beat'inti. Net ant Normal. Bet nesakau, kad neįmanoma - dar ir kaip įmanoma, bet kol kas dar tos dienos reiks palaukti. Pabaigoj buvo labai tematiškas eventas - bazė buvo gerai apdaužyta ir tuo metu planšetė pranešė, kad baigiasi akumuliatorius (buvo tik 54 proc. pakrauta, kai pradėjom), tai tarsi žaidime užgeso šviesos ir įsijungė dyzelinis generatorius, emergency power - nes pajungėm planšetę krauti :) Patinka man tokie teminiai eventai....
Supratau vieną dalyką. Per visus tuos 8 roundus, Gedas spėjo prasukti Išradimų kaladę ir pamatėm jau tuos išradimus, kuriuos discard'inom. Vadinas, yra tolkas vis tik burninti kortas (Justo taktika), jei tikrai tai einamu metu galės pagelbėti. Aišku, ne visada partija truks iki 8 roundų, bet kaip pastebėjom, nemažai kortų Gedo rankose tiesiog užsilaikė ir jis naujo raundo metu traukdavo tik po kokį porą kortų (iki 6 kortų rankoje). 

Jei ne planšetės akumas, butume ko gero bandę dar kartą, bet vis tik nusprendėm atidaryti Sons of Anarchy dežę. Limpa man tas geimas, tai galutinai įsitikinau po šio sekmadienio. Čia paprastai būna TIEK daug visokių maklių ir variantų kur ir ką veikti. Gavau Majus. Justas - Bastardus. Gediminas - One Niners ir Rolis - Lino Sindikatas. Buvom pirmą kartą įdėję į Anarchijos kaladę tas 4 Hardcore kortas, ale į 15 kortų galutinę kaladę įlindo tik viena. Galvojau, kaip čia geriau tų babkių primušti, tai vienu metu buvau gerai užtaupęs narkatos - apie 8 maišai ledo. Atsivertė gera plytelė, kur 2 maišus galima parduoti už maksimalią kainą - po 3 tukstančius. Dėl jos nuolat pešemės su Gedo negrais. Žaidimui įpusėjus Rolandui reikėjo eiti ir jis mus paliko trise kapotis dėl teritorijų ir įtakos. Man buvo toks jausmas, kad kažkur padariau klaidą ir dar atrodė, kad Justas kaip tik nurenka viską kas geriausią. Bet čia toks žaidimas, kad sunkiai ką suplanuosi su tiek žaidėjų - Charmingo miestelis nėra didelis. Justas vis siūlė įvairias makles. Vienos buvo labai aiškios, kitos įtartinos - vienoms kas nors pasirašydavo, kitoms ne. Pamečiau daug maž skaičių kiek čia kas tų babkių užkalė. Viską lėmė paskutinis turnas, kai atsivertė paskutinės kortos, tarp jų - hardcore kortą "Stahl's Revenge" (turno pabaigoje žaidėjas, turintis daugiausiai "karščio" praranda VISUS ginklus ir turi įkišti į kalėjimą vieną narį) - paprastai vidury žaidime gan baisoka korta, bet pabaigoje mums mažai ką reiškė...išskyrus Justą. Aš paskutiniais turnais jam sujaukiau visą monkės biznį ir pakišau keulę. Jaučiausi gerai, bet visai pamiršau, kad Grim Bastard'ai turi kietą savybę - kai kiši už grotų narį, gali parduoti 2 ledo už maksimalią kainą (6 tūkstančiai). Tai buvo netikėta. Dar labiau pribloškė tai, kad paskutiniu turnu Gedas papylė į rinką net 7 maišus heros ir amfos, taip uždirbdamas net 14 tūkstančių euro dolerių ! Pagalvojau - sveikinu Ramai tave su trečia vieta. Ale pasirodo nea, suskaičiavom pinigus, aš turėjau 35 tūkstančius, Justas - 45 tūkstančius ir Gedas - 33 tūkstančius. Valio, antra vieta ! Beje, noriu pabrėžti, kad šiame žaidime aš beveik visada užimu antrą vietą, išskyrus vieną kartą, kai laimėjau ir vieną kartą, kai buvau trečias. Kažkoks antros vietos curse ! Bet kaip sakiau, dariau klaidų. Kaip ir po kiekvienos partijos, taip ir po šios stuktelėjo some tips: Ginklai yra geriau panaudojami, kai jie yra parduodami :) Labai reta išimtis juos naudoti šaudant į priešininką - kai ten yra vien nariai ir nei vieno naujoko. Taip didėja tikimybė padaryti priešininkui smarkesnių nuostolių. Nors tai nėra garantija. Justas vienu metu pašovė du mano narius, bet jis ko gero pamiršo, kad šiame žaidime apart antros vietos curse'o aš turiu ir išgyvenimo bless'ą. Tai reiškia, kad mano sužeisti nariai 90 procentų grįžta į klubą. Man labai sekasi ridenti kauliuką. Taigi, nariai saugiai grįžo namo. Kitas variantas - vėl buvo susidūrimas su Justo gauja, Majai gerokai lenkė skaičiumi Bastard'us, kažkur (10 prie 14), Justas pradėjo pyškinti net iš 2 pistoletų (14 prie 16 jo naudai), bet kaulo ridenimas buvo mano. Taigi, iššsaudyti du ginklai, niekas nemirė - what a waste....nors noriu pabrėžti, kad plytelių ir kortų, kur gali PARDUOTI ginklus nėra daug. Buvo variantų, kai jos net neatsivertė per visą žaidimą. Toks random'as yra gėris. Ir dar tips'as - reikia labiau exploitinti tas plyteles, kur gali gauti dalykų už dyką (skim), nes žaidimo tikslas juk - kuo daugiau bablo apturėt, o kai neįšledi - vadinas sutaupai.

Gaila nespėjom sulošti Tesėjo, bet paliekam tai kitam kartui. Dėkui naujokams, kurie visiškai nepjovė grybo ir labai greit perprato abiejų žaidimų niuansus (kas kartais yra sunku su mano aiškinimu). Tikiuos jiems irgi patiko sekmadienis.

Gedas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 66
« Atsakymas #27 Įrašytas: Lapkritis 10, 2015, 16:00 »
Per du žaidimų vakarus išbandžiau tris žaidimus. Ir įdomiausia tai, kad jie visiškai skirtingi. Aišku jūs tą puikiai žinot, tiesiog noriu pasakyti, kad nesitikejau tokios didelės įvairoves. Taip kad laukiu ką dar bus galima išbandyti.

XCOM patiko tuo, kad daug ką "liepė daryti" plančetė ir tas toks dinamiškas žaidimo stilius, per kurį nesugebėjau susigaudyti kas darosi. :D
Anarchijos sūnūs galvojau nepatiks. Vien dėl to, kad žinojau apie ką yra serialas, o aš nelabai mėgstu palaikyti smurtaujančias ir apgaudinėjančias puses. Bet mano nuostabai žaidimas įtrauke ir kuo toliau, tuo labiau patiko. Kitą kartą reiks pabandyti susitarti su kuo nors susukt kokią dielą ar varkę ir po jų susitarimo dalies nustebusiu veideliu pasakyti "koks susitarimas..?" :D

Iki kitų kartų. :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #28 Įrašytas: Lapkritis 10, 2015, 16:52 »
Gedai :)

Tie trys pabandyti žaidimai yra tik mažutė aisbergo viršūnė. Jei klubas neatbaidė, tai užmesk akį į gamelist sarašą - matei kiek ten geimų ? Taip kad nusteik paskirti daug laiko, kol išmėginsi jų tikrai daug ir atsirinksi, kurie traukia labiau.

Nepatinka žaisti už smurtaujančius veikėjus ? Well, o man visai faina, kai yra žaidimai, kur gali būti blogas, nes kur daugiau jei ne žaidime gali pabūti backstabbing bastard ? :) Beje, jei patiko ta vieta, kai Justas siūlė sandėrius laisva forma, tu tiesiog privalai išbandyti Spartaką. Tas žaidimas yra to reikalo dievas. Ką matei per SoA, čia buvo tik maža dalis. Per Spartaką vyksta tokie dalykai, kad man net nepadoru pasakoti. Ypač kai žaidžia daugiau žaidėjų. Bet turiu perspėti - tai yra žaidimas, kurį tu pamilsi, arba nekęsi. Kitaip sakant - žaidimas pats pasirenka žmones. Yra klubiečių, kurie žaistų jį pažadinti trečią nakties, bet yra ko gero ir tokių, kurie dykai duodamo žaidimo neimtų :) Mes visi esam įvairūs, su savo skoniais ir pomėgiais, bet išklausyk ką aš noriu pasakyti - su TINKAMA šaika, šitas geimas yra kileris !

Tik va nežinau, kada Spartakui prisiruošim, nes artimiausiu metu, nu kai galėsiu eiti į klubą, promotinsiu Galactica ir Pilars of the Earth, alongside su Theseus. Nors neslėpsiu, kai skaičiau Gurpsų reportą, seilė dryko....

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #29 Įrašytas: Lapkritis 12, 2015, 00:21 »
Ok apie Gurps'us...

Žaidžiau (kažkaip keistai skamba "žaisti gurpsus", tiksliau gal būtų pasakojau ::)) dar tik trečią kartą, bet, manau, reikalo negadinau ir galiu pasakyt, kad tikrai kabina. Povilas labai pasistengė su scenarijum ir jo išzaidimu. Propsai labai padėjo sukurt tinkamą nuotaiką ir įsijaust. Už tai jam DAUG karmos taškų į pliusą  :)
Visą veiksmą Tomas su Povilu puikiai aprašė, as tik pridursiu, kad turėjau disadvantidžą "impulsivnes" tai už jį ir teko atkentėt. Tiesa kentėjo tikriausiai labiau Tomas, kai pastoviai reikėjo mane lopyt :)
Ištikro viskas labai skanai susižaidė ir dabar labai norėtūsi pratesimo Altos kasyklose  ;)