Taigi, Ramas užmutino reikalą su "Desperados" ir šios savaitės Sekmadienio temai prirašėm net 5 puslapius

Man patiko, nes realiai tikrai buvo daug malonaus šaršalo forume, o ir klube buvo pilna žmonių. Dažniau taip reiktų

Vis tik paskutinę minutę daug kas paaiškėjo. Paaiškėjo, kad aš vis tik būsiu su mašina ir vis tik galėsiu atsitempti WoW. Dar prieš tai Karolukas paskambino ir pasakė, kad ar 4 ar 6 mes vis tiek lošim tą žaidimą. Kai atėjom į klubą ir pamatėm, kad Gedas atėjo su mergaitę (nors forume jis to neminėjo tiesiogiai), supratom - kad WOW, ko gero - ne moteriškas užsiėmimas (galiu spręsti pagal savo žmoną, kuri šiaip mėgsta pažaisti stalo žaidimus, bet tokių dėžių, kaip Starcraft, WOW, Descent - kratosi iš tolo). Ji su Gedu persėdo prie "Game of Thrones" ir kaip jau žinom debiutavo su trenksmu, nušluostydama nosis tokiems grandams, kaip Tomas ir Povkė. Na, o mes likom 4-se. Bet aš manau, kad tai ko gero nebuvo blogai, nes lošti baigėm po šešių kažkur, kas tokiam žaidimui yra visai optimalu. Aš į porininkus pačiupau Povilą, kuris išsitraukė medžiotoją dvarfą. Šis veikėjas yra ranged atakų dievas. Bet visiškai jokios gynybos

Stiklinė patranka. Užtai čia praverčiau aš. Seniai norėjau išbandyti klieriką. Abu buvom dvarfai, tik aš - dar ir moteriškos giminės. Nors realiai mano moto yra - ištrauki bosą, rinkis veikėją ir daryk build'ą pagal jį. Tai ir gavosi, kad Kel Thusad'as baudžia už išridentus vienetus ir dvejetus. Mano ir Povilo veikėjų savybės buvo abi vienodos - mes galim 1 ir 2 versti į 3 ir tai nėra re-rolas. Ši savybė mums pravertė ir pradžioje, kai reikėjo pelkėje murkdyti murlokus. O šiaip Povilas iškart persimetė vien ant mėlynų, kas buvo visai logiška ir teisinga - daryk tai ką geriausiai moki daryti ir kaip jis rašė pats, dar pačioj pradžioj iššovė iš savo blunderbuss šauniko tokį užtaisą, kad tam, kam jis pataikė tik plunksnos išsidraikė. Vėliau, žaidimo vidury, jau atsirado keli raudoni ir kokie du žali kauliukai. Aš ridenau gerokai mažiau kauliukų, vos du mėlynus ir mano skilai reikalavo nemažai manos. Šiaip mūsų veikėjų sinergija buvo puiki, nes buvo keli momentai, kai Povilas pradėdavo pirmas ir užbaigdavo, o aš tuo metu sėdėjau ant kelmo ir gėriau arbatą, spragsint laužiukui. Vidury žaidimui nutariau investuoti į tai ką klierikai moka geriausiai - gydymą ir tas pasirodo pasitvirtino. Kiek bijojau, kad neišnaudosiu potencialo lošiant 4-se, bet buvo momentai, kai mano gydymas išgelbėjo mudviejų mažas dvarfiškas subines, nes buvom gerai užlėkę ant raudono Wildkin'o (toks didžiulis vaikščiojantis medis). Beje, kalbant apie tuos Wildkin'us- tai šioje sesijoje buvo jų benefisas. Ištisas paradas. Jau maniau, kad dėžėj baigsis jų figūrėlės, nes abiejų frakcijų questai buvo beveik vien su jais. Mes užmušėm 3 tai garantuotai, jei ne 4, o kita komanda man rodos kokius du. Būtų nudėję dar vieną, bet netikėtai atsispawnino mėlynas drakonas šalia ir sumaišė jiems visus planus. Keistoka buvo, kad Artūras paėmė Rogue. Tai yra vienas iš sudėtingiausių veikėjų - pats savo kailiu patyriau. Jis yra geras, super geras, yra įvairių krypčių buildai, bet jis naujokams nėra draugiškas, nes daug unequip skilų, finishing move, taip pat nemažai PVP skilų, kurie paprastai yra nenaudojami. Karolukas žaidė už Paladiną ir kaip jie abu suprato - jų veikėjų suderinamumas nebuvo toks idealus kaip mūsų. Pas jį nebuvo re-rolų visai, užtai jis kentėjo nuo "stun" savybės. Plius jie abu turėjo "tons of attrition", bet negalėjo atskleisti pilno potencialo, nes bosui tas faktorius buvo dzin, be to jie mušė du vorus, kuriems attrition (nuvarginimas, damage over time) taip pat nelimpa. Nors Karolukas su savo pirmo lygio cleansing'u visai skaniai plovė curse'us, bet deja - dviejų questinių šmėklų jiems įveikti nepavyko. Nors tas faktas atsiplėšti mums kaip ir padėjo, nes aplenkėm juos, juk Orda visada pradeda pirma, bet jie lipo ant kulnų. Ištraukė event'ą, kuris sako - "Gali vogti priešų frakcijos questus", tai jie mums iš po nosinės pavogė planuotą questą (tarp kitko - vėl su Wildkin'u). Mes supykom ir nutarėm keliauti prie boso. Aš buvau dar 3 lvl, Povilas ką tik pasiekęs 4-ą. Pakeliui pasitaikė toks mini boselis, slibinas, kuris buvo kiek panašokas į Kel Thusdadą, tik mini versija. Pagalvojom, jei sulupsim jį - sulupsim ir senuką Kelą. Slibins greit išleido kvapą, o aš pasiekiau 4-ą juodą diržą. Atbėgom prie viršininko laukelio, pailsėjom ir pasibeldėm į duris. Karolukas su Artūru atbėgo tikrinti, kad nebūtų nesąmonių ir tada Povilas pradėjo prastai berti kaulus. Kaip tik tada, kai to labiausiai nereiktų. Nieko nepadarysi, priešininkų bloga aura. Nežiūrint į tai, pirmoji salvė davė 15 žalos iš 18, bet bosas regeneruoja, tai liko jam 11 iš 18. Neramu buvo kai laukėm, jo smūgio, kuris mums, mažiukams dvarfams buvo kiek skaudokas - 14 žalos, turint galvoj, kad Povilas neridena beveik gynybos. Atrėmė 6 taškus su gynyba ir dėka mano heal'o ir jo prijaukinti tigro, pirmą kirtį (apie 8 žalos) atlaikėm. Toliau jau buvo tik formalumas, nes aš vėl atsisėdau ant kelmelio, o Povilo medžiotojas pykštelėjo iš savo pliauškynės.... Aliansas VĖL laimėjo !
Kaip kolegos ir sakė, šis sekmadienis buvo labai jaukus. Pilnas klubas žmonių, tas malonus šurmulys, gera kompanija prie gero žaidimo - va, ką aš vadinu gerai praleista sekmadienio popietę. Džiugu, kad WoW neišgąsdino nei Artūro nei Povilo. Reikia tikėtis, kad jie prisijungs prie šio spalvingo žaidimo ir kitus kartus. Dėkui visiems.
P.S. Artūrai, ar žinai, kodėl mes nelošiam WoW'e PvP ? Ogi todėl, kad PvP sistema yra nekaip išdirbta. Jei lošti pagal defaultinę sistemą, tai tenka kapotis ko gero kokį pusvalandį, nes skabai po vieną ar du life. Žinoma, mes naudojam oficialų "deadly pvp" variantą, kuris pateiktas taisyklėse, bet tada viskas baigiasi tuo, kad abu veikėjai iškerta vienas kitą. Tad, kad ir yra tokia galimybė, WoW vis tik blizga PvE kontekste...