Autorius Tema: 2015.04.19 Sekmadienis  (Skaityta 17636 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2015.04.19 Sekmadienis
« Įrašytas: Balandis 12, 2015, 21:55 »
Donatas organizuoja Star Wars: Imperial Assault party, renkamės!

1. Donatas
2. Maroom
3. Skwazi
4. Justas
5.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
Ats: 2015.04.19 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 14, 2015, 11:52 »
Būsiu 7dienį.. Ir esu laisvas pasiūlymams :D jei trūks žmogų galiu prisijungt prie star warsų ar panašiai. Pats norėčiau 5tribes, Terra Mystica (turiu ateinančiam savaitgaliui) ar ticket to ride sumest (jei bus norinčių).

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 14, 2015, 15:09 »
Planuoju ateit, norečiau pakliūti į SW: Imperial...

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 14, 2015, 16:22 »
Mane į Star Wars'us.

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 14, 2015, 20:35 »
..jei ką tai aš lords of waterdeep pasiėmiau iš mariaus... čia jei ką :D

1. Povils
2. Simas
3. Tomas
4. ...
5. ...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 14, 2015, 20:44 »
..jei ką tai aš lords of waterdeep pasiėmiau iš mariaus... čia jei ką :D
Mes jamam šitą geimą! :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 14, 2015, 20:53 »
as irgi in :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandis 15, 2015, 18:36 »
Man atostogos, planavau ateiti, ale žiūriu vėl likau ant ledaus :)
Iš bėdos dar būčiau pabandęs Star Warsą, bet neliko vietos, o Waterdeep'ą esu mėginęs, kai dar ANriukas buvo - Pillars'ai man labiau tiko.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandis 18, 2015, 23:42 »
Nu gavosi , toks Force major , susitraumavau truputuka  :'( tai sekmadieni neateisiu jei yra norinciu galite y mano vieta prie star wars ramai lygtai norejai  :) parasykit poto kaip zaidimas  8)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandis 19, 2015, 02:42 »
Taigi, noro buvo, bet dabar per vėlu biškiuką, kadangi nebeliko man vietos, laisvalaikį susiplanavau kitaip...oh well. Nieko, kitą sykį reiks nuo pat pirmadienio čiupti karvę už rago :)
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #10 Įrašytas: Balandis 19, 2015, 11:29 »
Atsivesiu du naujus (vienas jau kartą buvęs) žmones. Vienas prie Deep deep waterdeep, kitą glėsim bandyt įkalbint į star warsus

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #11 Įrašytas: Balandis 19, 2015, 11:43 »
Jeigu nelimpa zmogui Star Wars tematika, tai nera ko ikalbineti, nebus jam idomu kauliukus ridenti uz WUKI :) Jei nebus norinciu, tai juk ir 3 herojai gali buti geime :)
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #12 Įrašytas: Balandis 19, 2015, 22:05 »
Išbandėm šiandien jo didenybę Star Wars: Imperial Assault :) Žaidimas tai toks grynai Descent Star Wars tematika. Bet vienas momentas tai man ryškiai labiau patiko nei, kad Descente. Kalbu apie žaidėjų ėjimų eiliškumą. Čia jie yra atliekami tokiu principu, kad paeina vienas herojus, po to vienos rūšies visi blogiukai, po to kitas herojus, vėl blogiukas ir t.t. Man tai labai lipo ir toks labiau taktiškesnis pasirodė, nes turi apgalvot kas gali judėti, kam pirmenybę suteikti ir t.t. Taip pat bent jau man pasirodė, kad čia daugiau tolimos kovos kovų, kas irgi yra fun, nes reikia atstumą įvertinti, matomumą ir pan. Pačią misiją tai gavom tokią, kad per 6 raundus sunaikinti 4 kompus. Nedaug trūko, bet deja nelaimėjom. Bet paskutiniai ėjimai tai buvo smagūs, praktiškai aš su savo gauruotu biču (sorry, kad nesu Star Wars fanas ir nežinau kaip jis vadinasi) viską turėjau nulemti savo lemiamais kauliukų išridenimais. Čia iš serijos arba/arba. Buvo Error... Aišku visi turbūt mane prakeikė :D Bet užtat buvo fun ir intriga :Yahoo!: Žaidimas tikrai geras ir patiko. Tiesiog patobulinta Descent versija. Čia praktiškai kas mėgsta fantasy tai ims Descenta, kas Star Wrs fanai - Imperiala. Tokie būtų mano pastebėjimai :)

Po to dar gavau progą "pačiupinėti" Lords of Waterdeep. Seniai kažkada žaidžiau kai Andrux buvo klube pristatęs. Kadangi jis man patiko tai mielu noru norėjau prisiminti jį. Juolab ir pats domėjausi jo įsigyjimu. Žaidimas toks simple, bet tikrai smagus. Tai kubelius renki, tai kvestus vykdai, tai intriga sužaidi ir pabuožini. Visko po truputį, bet viskas taip puikiai dera. Povilas laimėjo su lordu, kuris davė po 6 taškus už pastatus. Nors visi verkėm, kad jis ant pastatų žaidžia ir jį patį maitinam kubiukais, bet aišku niekas nieko ir nedarė, kad jam pakenkti, tad patys ir kalti :) Tai tiek iš mano pusės :friends:

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #13 Įrašytas: Balandis 19, 2015, 22:45 »
Šį kartą atsitempiau į klubą 2 naujus žmones (vienas iš jų jau kartą buvęs). kadangi buvo atsilaisvinus 1 vieta prie star warsų - Karolis sėdo pataškyt "Imperial stormtroopers vs Chewbacka and friends". Aš atsitempiau savo naujausią turtą - Deep deep "Lords of Waterdeep". Jau mačiau kaip suspindo Tomo akys kai pamatė kubelius, bet matyt per daug nenugąsdino, nes sulošėm visus du kartus. Pirmą partiją Tomas buvo išsiveržęs į priekį, bet viską į savas vietas sustatė naujokas Lukas. Pirmas kartas ir jau pergalė... neblogai. Visai neblogai :D Aš buvau gavęs lordą kur už warfare ir skullduggery duoda bonusų, bet kaip nekrito questai taip nekrito. Antras man rodo Tomas liko. Toliau biški pasitasę ką toliau lošt sėdom prie Hyperborea. Ten aiškiai buožino Tomas, ir kiek vėliau išskaitėm tai vieną savo skillą biški per daug naudojo ir laimėjo prieš antrą vietą (mane) ant pusės. 60 fuckin taškų.. aš surinkau 35 ir visai buvau savim patenkintas. Buvau gavęs mėlynus čiūvus, tai bandžiau sėst ant mokslo bet kažkurį turną laaabai idiotiškai patraukiau kubus ir praktiškai turėjau praleist vieną turną kol Tomas plaikstėsi. Mielai dar kart suloščiau kubelių stumdymus. Sužaidus šitą likę 4 sėdom pakartot waterdeepą. Gavau lordą, kuris už pastatus duoda taškų. Visus 6. Šiaip nesitikėjau, kad leis man taip buožint. Tikėjaus, kad leis pasiimt kokius 4 pastatus, bet praktiškai kiekvienam ėjime stačiau pastatus (viso 7!!!!) Ir kol chebra naudojosi mano pastatus - mane maitino kubikais ir aš turėjau resursų už ką įvykdyt savo questus, tad aačiū jums :D Ir vat kai reikėjo skaičiuot taškus ir buvom visi apylygiai - šoviau į preikį per visus 42 taškus, kuriuos gavau už bonusus bei garbingai įsirašiau save į laimėtojų lapą. Iš žaistų 2 partijų spėju, kad kolegom patiko ir sulošim šitą malonumą dar ne kartą.
Pats Waterdeep mano manymu yra itin gerai subalansuotas worker placement žaidimas. Pakankamai greitai susižaidžia, interakcija tarp žaidėjų, greitai sukasi ėjimai, paprastos taisyklės, neperkrauta lenta galimybėmis. Ką esu žaidęs iš worker placementų - šis ko gero geriausiai subalansuotas ir smagiausias. Juk visada malonu iš draugo, skausmingai renkančio baltus kubus (priestus) atimt tuos baltus kubus (čia prisimenant šiandienos skriaudžiamą Karolį).
Užskaitau 7dienį ir smagius kolegas prie stalo. Buvo jėga :) lauksiu kitų kartų. (įdomi "kubų meistro" - Tomo nuomonė apie žaidimą)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #14 Įrašytas: Balandis 20, 2015, 08:53 »
Nu reikia ir man trigrasi ikisti :)
zodziu pradzioj paemem Lords of Waterdeep kaip jau cia buvo pamineta. Trumpai apie tai - lukesciai pries zaidima is mano puses tikrai nebuvo dideli, zinant mano didzia "meile" euro geimams, taciau buvau maloniai nustebintas tokiu greitu zaidimo procesu, nes niekada neanalizavau to zaidimo ir buvau isitikines kad tai ilgas ir monotoniskas kubeliu stumdymas kaip 95% euro geimu, bet si karta buvau maloniai nustebintas kad vos padarius savo veiksma vel ateina eile kazka daryti ir nereikia 15 min laukti kol kas nors sugalvos kokia uber combo....po dar snekejom su Simu, kad tam zaidime nei ten Water nei ten Deep nera :D apart to kad kaip suprantu veiksmas vyksta mieste kuris yra to pavadinimu ir yra viskas paremtas D&D flaworu ir istorija, bet nuo to niekas nepralaimi. Nors pirma karta mane aplenke pacioj pabaigoj, o antroje partijoj buvom lochai kad leidom Povilui laisvai statyti pastatus nors zinojom kuom tai pasibaigs (ir pasibaige) bet vis tiek sakyciau kad tai yra turbut 2(!!!!) euro stiliaus geimas kuri mielai palosciau turbut visada - pirmoj vietoj kol kas lieka Troyes, bet velgi man jie kazkaip atrodo panasus nors ir tu panasumu nera taip lengva pamatyti apart mepo :D vis gi man patiko ir mielai dar karta pakartociau, tik noreciau kito lordo, o ne likimo poksto du kartus ta pati ir abu kartus neina questai reikiami :)

Kas liecia Hyperboreja....susedom losti 5iese nors tai ir yra is tikro koma nes turi laukti savo ejimo ilgai ir nuobodziai, o kuomet jis ateina pamirsti ka norejai daryt, todel vis tiek liksiu prie minties kad ta geima galima lost MAX 4iese, o tobuliausia 3 :) gavau geltona ciuva su ta jo broken ability BET as 80% zaidimo naudojau ta ability tik 1 karta per turna, kol Simas nepasake - kodel nenaudoji daugiau? klausiu - ar galima? sako - galima. Ok galima tuomet naudoju, ir panaudojau keleta turnu kol Simas pasake, kad vis del to negalima, tai labai net nezinau ar tai butu kam nors padeje laimeti ar ne, bet vis gi skaitau kad sukciauta nebuvo nes to nedariau specialiai ir buvo duotas visuotinis sutikimas del rules naudojimo :) be kita ko, man labai gerai ejosi ir kolegos patys kalti kad uzleido man vieta centriniame langelyje :) taip kad fair play I guess :) tas geimas man kuo toliau tuo labiau patinka...neskaitant kubeliu  :o