Nu reikia ir man trigrasi ikisti
zodziu pradzioj paemem Lords of Waterdeep kaip jau cia buvo pamineta. Trumpai apie tai - lukesciai pries zaidima is mano puses tikrai nebuvo dideli, zinant mano didzia "meile" euro geimams, taciau buvau maloniai nustebintas tokiu greitu zaidimo procesu, nes niekada neanalizavau to zaidimo ir buvau isitikines kad tai ilgas ir monotoniskas kubeliu stumdymas kaip 95% euro geimu, bet si karta buvau maloniai nustebintas kad vos padarius savo veiksma vel ateina eile kazka daryti ir nereikia 15 min laukti kol kas nors sugalvos kokia uber combo....po dar snekejom su Simu, kad tam zaidime nei ten Water nei ten Deep nera

apart to kad kaip suprantu veiksmas vyksta mieste kuris yra to pavadinimu ir yra viskas paremtas D&D flaworu ir istorija, bet nuo to niekas nepralaimi. Nors pirma karta mane aplenke pacioj pabaigoj, o antroje partijoj buvom lochai kad leidom Povilui laisvai statyti pastatus nors zinojom kuom tai pasibaigs (ir pasibaige) bet vis tiek sakyciau kad tai yra turbut 2(!!!!) euro stiliaus geimas kuri mielai palosciau turbut visada - pirmoj vietoj kol kas lieka Troyes, bet velgi man jie kazkaip atrodo panasus nors ir tu panasumu nera taip lengva pamatyti apart mepo

vis gi man patiko ir mielai dar karta pakartociau, tik noreciau kito lordo, o ne likimo poksto du kartus ta pati ir abu kartus neina questai reikiami
Kas liecia Hyperboreja....susedom losti 5iese nors tai ir yra is tikro koma nes turi laukti savo ejimo ilgai ir nuobodziai, o kuomet jis ateina pamirsti ka norejai daryt, todel vis tiek liksiu prie minties kad ta geima galima lost MAX 4iese, o tobuliausia 3

gavau geltona ciuva su ta jo broken ability BET as 80% zaidimo naudojau ta ability tik 1 karta per turna, kol Simas nepasake - kodel nenaudoji daugiau? klausiu - ar galima? sako - galima. Ok galima tuomet naudoju, ir panaudojau keleta turnu kol Simas pasake, kad vis del to negalima, tai labai net nezinau ar tai butu kam nors padeje laimeti ar ne, bet vis gi skaitau kad sukciauta nebuvo nes to nedariau specialiai ir buvo duotas visuotinis sutikimas del rules naudojimo

be kita ko, man labai gerai ejosi ir kolegos patys kalti kad uzleido man vieta centriniame langelyje

taip kad fair play I guess

tas geimas man kuo toliau tuo labiau patinka...neskaitant kubeliu